Diskusné fórum pre tehuľky a mamuľky - štvrtá časť
Takže, pri príležitosti svojho 9000eho príspevku otváram nové tehulky a mamulky. Verím, že než bude téma uzavretá, bude sa ma táto téma aspoň trochu týkať... 😀 Píšte, šťažujte sa, raďte, bavte sa. Život je taký krásny, aký si ho urobíme. 😎
A nejaké múdrosti veľmi k veci:
"Dávaj si pozor na to čo si želáš, mohlo by sa ti to splniť."
"Optimizmus nie je stav mysle, ale stratégia úspechu."
my sme si otvorili flasu vcera, po dvoch deci som si uvedomila, ze v pribalovych letakoch oboch liekov sa pisalo cosi ze nosmiem... 😀 No co uz, ale bolo skvele z Chille... odporucam, v Chille vedia robit vinko... mala som aj skvely napad na foto, ale kedze sa nemozem zohnut, musi to pockat... 😖
Baby, moc verim, ze mi to co najskor vyjde, aj bolesti prestanu a vsetko bude okey, lebo tak to ma v tehotenstve byt... 😎
Tiez sme mali naposledy chardonay from Chille a mnaaam. Aj v JAR vedia namiesat 😉
made, tak sa ponahlaj k nam, budem drzat palce... a kedy zahajujete snazilkovanie?
bubo, pisala som emjee, ked pride, zavrie.. 🙂
certica, z JAR neviem, ci som uz vino mala, ale z CHile uz viacere, aj take za 39,- aj take za 200 a zatial mi vsetky chutili... len si nepamatam mena a potom darmo hladam... 😒
petruska, no uz mam na muza dalsi hak... zalozila som tehulky, teraz uz to bude fakt trapne ak neotehotniem... 😀 😀 😀
no da, napriklad bozskymi spaghettami bolognese s velkou kopou syra... 😝 a ci ho ukojis alebo nakojis, to je jedno... 😀
made...hlad sa dá aj nasýtiť,zahnať,uspokojiť,potlačiť,prehliadnuť,vydržať asi ako chlapi 😀 😀 😀 😀 😀 to si píš, že sa pridáš, na čo chceš ešte čakať... 😀
takmer všetko sa da prirovnat k chlapom... praca, jedlo, alkohol, bolesti, stroje... 😀
baby prosba neviete kde kupim elektricku motorku, auto alebo stvorkolku?
darcek na vianoce pre mojho synovca,co si tam sadne a ficiii si,nemam ani ponatia kde by to mohli mat
Corina, my sme minuly rok kupovali chlapcom elektricky dzip v Rakusku a tam to vyjde o polovicu menj penazi ako tu,odporucam.
no, tak ja som presvedcena, ze ziadna liecba nie je taka dobra ako moj termofor... 😔 je to hroza, co len so mnou bude... a sefka mala "velku radost" ked som jej oznamila, nech so mnou nepocita... ☹ som z toho nestastna... aj chalani z teamu su smutni, ze v piatok asi nebudeme spolu chlastat... 😅
idem spat, cely den sa povalujem a potom nie a nie zaspat.. 🙄
hej aj tam som mi vcera svokra volala ale ja som to este nevidela ja som vo viacerych casopisoch len zatial neviem v ktorych vychadza to postupne zatial som objavila tri ked ma fotili zabudla som sa spytat z ktoreho su casopisu az postupne zistujem ze ich bolo viac 😉

made super, tak dufam ze sa coskoro pridas 🙂