icon

Do koľkých dní ste porodili keď Vám postupne odtekala zátka ?

felino1993
24. sep 2018

Ahojte chcem sa opýtať ako dlho Vám odtekala zátka pred pôrodom ?🙂Všimla som si že mi ide slabo hnedý výtok presne od soboty a dnes je pondelok 🙂Tak sa informačné pýtam ako ste to mali vy ?🙂aspoň myslím že to je zátka neviem posúdiť keďže som prvorodička a rodiť by som mala 29.9 čiže v sobotu 🙂

Strana
z2
majusqa77
24. sep 2018

@felino1993 uz je tyzden prec a este furt som kinderko :D

lindusss2016
24. sep 2018

@felino1993 no pokial viem, zatka postupne neodteka. Postupne odteka len plodova voda a ta teda by mala byt cira, na tvojom mieste som uz davno u gynekologa.

doty1
24. sep 2018

o štvrtej poobede sa pobrala zátka a pred jednou v noci dcéra z brucha 🙂

libawet
24. sep 2018

@felino1993 aká zátka odteká? Snáď plodová voda, nie?
V ten deň som porodila, plod. voda mi odtiekla hneď a bola taká trošku aj s prímesou krvi.

etnatn
24. sep 2018

@felino1993 IHNED treba ist do nemocnice, ak sa nespusti porod, tak davaju atb kvoli infekcii a potom vyvolavaju

felino1993
autor
24. sep 2018

Zevraj to odteká aj niekoľko dni tak preto som nechcela utekať do pôrodnice nadarmo zevraj ak niesu kontrakcie a neodtecie plodová voda Tak je to ok a mám počkať

etnatn
24. sep 2018

@felino1993 riziko infekcie nie je sranda

asia83
24. sep 2018

@felino1993 20 hodín. Akákoľvek farba na nohavičkách pre mňa znamenala smer nemocnica. Tam ide o sekundy, keď máte termín, plus mínus pár dní.

deti95060810
24. sep 2018

plodová voda mi vždy odtiekla až na sále, o žiadnej zátke neviem - nikdy som nič nezbadala... nie , nechodila som veľmi skoro do pôrodnice pri poslednom už som bola na 8 prstov otvorená...

dkethe
24. sep 2018

@felino1993 boze, riadne stresove komenty. Klud, ok? Ta zatka samozrejme existuje - ci je to to ale ja neviem. Mne neodisla takze ti neviem poradit len som ta chcela upokojot. Kedy mas dalsiu kontrolu?

lindusss2016
24. sep 2018

@dkethe zatka existuje, ale je jej len malinko, neodteka postupne, ale naraz, je to mnozstvo na jedno vytretie toaletakom, ak uz mam byt konkretna.

lady911
24. sep 2018

Ráno mi odtiekla a hneď na to šla aj voda a o 9 prišla pre mňa santika. Som mala rýchly priebeh.

shihtzu
24. sep 2018

Ahoj,mne odtekala postupne cely den,vecer zacali slabe kontrakcie,v noci smer nemocnica a mala sa narodila az o 10 rano po vyvolavacke

lindusss2016
24. sep 2018

@shihtzu co ti odtekalo postupne? Snad voda a nie zatka, ci?

saurian
24. sep 2018

Starší po 28h, mladší po 20h

ivula0807
24. sep 2018

Mne zatka odisla zaroven so zaciatkom prvych kontrakcii, cize v case ked sa mi spustal porod

6mia6
24. sep 2018

Zátka je hlien s prímesou krvi. Pri prvom mi odišla hodinu pred pôrodom po vyvolavacke bol to normálne kus, proste zátka.
Pri druhom neviem a pri treťom mi odchádzala postupne asi týždeň som mala hlienovy výtok. Potom praskla voda a o dve hodiny bola malá na svete.

6mia6
24. sep 2018

No ak sa ti čokoľvek nezdá a nie si si istá treba ísť k dr

lubassa
24. sep 2018

Mne odtiekla zatka a az na 6. den som porodila. A viem ze to bola zatka, bolo toho strasne vela, to sa pomylit neda, podla mna.

aceris
24. sep 2018

@felino1993 no stress...mne lekar povedal, ze zatka moze odtiect a nic sa nedeje...ona sa aj tak znova dotvara a odtecenie nic neznamena....mne odisla 1x asi 3 tyzdne pred porodom a bolo toho hodne...ak nie su bolesti, neni to dakej moc podozrivej farby pripadne s primesou svetlej krvi, netreba riesit podla mna

shihtzu
24. sep 2018

Lindusss 2016 zatka,vodu mi prepichovali az v noci v nemocnici

felino1993
autor
24. sep 2018

A akej farby ste to mali ?ja to mám take slabo hnedé malo by to byt to a do poradne idem vo štvrtok 🙂

zeytin
24. sep 2018

Ja pri vsetkych detoch do 24 hodin 😁

nela6
24. sep 2018

@felino1993 mne zátka odisla na zaciatku druhej doby 🙂)) aspon ja som si ju nasla ehm v aute cestou do nemocnice...

taga
24. sep 2018

@felino1993 zátka mi odtekala postupne cely den, ano, bolo to také hnedo červené a určite to nebolo na jedno utretie, normalne po každom wc na papieri aj v toalete. Večer som šla do nemocky, plodovu vodu mi praskli až pred finále a v noci sa narodil malý. Udivujú má komenty dievčat, čo ani nevedia, že existuje zátka a majú odrodene 🤔 ale ak je to už tretí deň, skús cinknut zajtra dr

barboritta
24. sep 2018

Mne poobede okolo pol3,mala sa narodila v ten den 23:15

henka123123
24. sep 2018

O 6tej zacala vytekat o 21.00 som porodila :D

maryah
24. sep 2018

Mne pri prvom neodtiekla zátka vôbec, pri druhom mi začala odtekat poobede po poradni čo som mala ráno a porodila som v sobotu poobede. Najskôr bola hnedkastej farby no potom mi začali bolesti a aj krv tak som radšej išla do pôrodnice...

maryah
24. sep 2018

... A zabudla som napísať, že plodová voda mi praskla 4 hodiny pred pôrodom...

soldi
24. sep 2018

mne zatka odchadzala postupne dva tyzdne pred porodom.

to, ze zatka odchadza, znamena ze krcok sa skracuje, makkne, proste meni polohu a tym sa zatka uvolnuje.

kazdopadne, nieco sa tam dole proste deje 🙂

ze je sfarbena dohneda, znamena, ze je s primesou starej krvi, nie cerstvej, kludne nejaka prasknuta cievka.

keby to bola jasnocervena krv, urcite aspon telefonicky konzultovat s gyn.

@felino1993

Strana
z2