icon

Do koľkých dní ste porodili keď Vám postupne odtekala zátka ?

felino1993
24. sep 2018

Ahojte chcem sa opýtať ako dlho Vám odtekala zátka pred pôrodom ?🙂Všimla som si že mi ide slabo hnedý výtok presne od soboty a dnes je pondelok 🙂Tak sa informačné pýtam ako ste to mali vy ?🙂aspoň myslím že to je zátka neviem posúdiť keďže som prvorodička a rodiť by som mala 29.9 čiže v sobotu 🙂

Strana
z2
chichi29
24. sep 2018

@felino1993 Pri prvom presne o polnoci, hlien s primesou krvi, do 5 minut nastupili prve kontrakcie a porodila som 19:30. Pri druhom neviem tam som cosi krvave zbadala az v porodnici v sprche ked som uz bola po par kontrakciach otvorena na 5cm. A teraz cakam treti krat co z toho bude...

lacibo
24. sep 2018

@felino1993 slabo hnedý výtok týždeň pred pôrodom znamená určite hneď kontrou u svojho lekára..nepodceňuj!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
felino1993
autor
26. sep 2018

Už mám po 🙂

ketty251
26. sep 2018

Ja som mala šťastie že mi odtiekla a hneď aj plodová voda a do hodiny som porodila. 🙂

scales
7. okt 2018

@felino1993 zatka mi odisla o tretej a maly sa narodil o pol 7

ester177
16. okt 2018

Mne najprv doktorka ručne odstránila zatku, a nič. Na další deň ráno mi prepichla plodovu vodu, to bolo utorok ráno a porodila som v stredu o 17:15. Mala som tyzden pred termínom, vyvolávali mi pôrod kvôli zápalu obličiek. Bola to katastrofa. Maly sa celu stredu dusil, ja som už nevládala ani oči otvoriť po 2 nevyspatych nociach. Nepila som tekutiny od utorka večera, tak sa nečudujem, krv hustne a babo dostáva menej kyslíka. Ked už nepočuli odozvy srdca, rýchlo pôrod ukončili VE (zvonom), a 5 minút ho oživovali. Taktiež mal infekciu, takze domov som isla po týždni, kym sme obaja nedojedli silne ATB. Ocko mu hnisalo ešte 6 týždňov. Tyzden pred pôrodom mal okolo 3200g, po pôrode 2650g. Danej nemocnici sa vyhýbam oblúkom.

karinka1986
6. nov 2020

@lindusss2016 aj zatka moze odchadzat postupne alebo naraz takisto aj plodova voda

Strana
z2