Do koľkých dní ste porodili keď Vám postupne odtekala zátka ?
Ahojte chcem sa opýtať ako dlho Vám odtekala zátka pred pôrodom ?🙂Všimla som si že mi ide slabo hnedý výtok presne od soboty a dnes je pondelok 🙂Tak sa informačné pýtam ako ste to mali vy ?🙂aspoň myslím že to je zátka neviem posúdiť keďže som prvorodička a rodiť by som mala 29.9 čiže v sobotu 🙂
@felino1993 no pokial viem, zatka postupne neodteka. Postupne odteka len plodova voda a ta teda by mala byt cira, na tvojom mieste som uz davno u gynekologa.
o štvrtej poobede sa pobrala zátka a pred jednou v noci dcéra z brucha 🙂
@felino1993 aká zátka odteká? Snáď plodová voda, nie?
V ten deň som porodila, plod. voda mi odtiekla hneď a bola taká trošku aj s prímesou krvi.
@felino1993 IHNED treba ist do nemocnice, ak sa nespusti porod, tak davaju atb kvoli infekcii a potom vyvolavaju
Zevraj to odteká aj niekoľko dni tak preto som nechcela utekať do pôrodnice nadarmo zevraj ak niesu kontrakcie a neodtecie plodová voda Tak je to ok a mám počkať
@felino1993 riziko infekcie nie je sranda
@felino1993 20 hodín. Akákoľvek farba na nohavičkách pre mňa znamenala smer nemocnica. Tam ide o sekundy, keď máte termín, plus mínus pár dní.
plodová voda mi vždy odtiekla až na sále, o žiadnej zátke neviem - nikdy som nič nezbadala... nie , nechodila som veľmi skoro do pôrodnice pri poslednom už som bola na 8 prstov otvorená...
@felino1993 boze, riadne stresove komenty. Klud, ok? Ta zatka samozrejme existuje - ci je to to ale ja neviem. Mne neodisla takze ti neviem poradit len som ta chcela upokojot. Kedy mas dalsiu kontrolu?
@dkethe zatka existuje, ale je jej len malinko, neodteka postupne, ale naraz, je to mnozstvo na jedno vytretie toaletakom, ak uz mam byt konkretna.
Ráno mi odtiekla a hneď na to šla aj voda a o 9 prišla pre mňa santika. Som mala rýchly priebeh.
Ahoj,mne odtekala postupne cely den,vecer zacali slabe kontrakcie,v noci smer nemocnica a mala sa narodila az o 10 rano po vyvolavacke
@shihtzu co ti odtekalo postupne? Snad voda a nie zatka, ci?
Starší po 28h, mladší po 20h
Mne zatka odisla zaroven so zaciatkom prvych kontrakcii, cize v case ked sa mi spustal porod
Zátka je hlien s prímesou krvi. Pri prvom mi odišla hodinu pred pôrodom po vyvolavacke bol to normálne kus, proste zátka.
Pri druhom neviem a pri treťom mi odchádzala postupne asi týždeň som mala hlienovy výtok. Potom praskla voda a o dve hodiny bola malá na svete.
No ak sa ti čokoľvek nezdá a nie si si istá treba ísť k dr
Mne odtiekla zatka a az na 6. den som porodila. A viem ze to bola zatka, bolo toho strasne vela, to sa pomylit neda, podla mna.
@felino1993 no stress...mne lekar povedal, ze zatka moze odtiect a nic sa nedeje...ona sa aj tak znova dotvara a odtecenie nic neznamena....mne odisla 1x asi 3 tyzdne pred porodom a bolo toho hodne...ak nie su bolesti, neni to dakej moc podozrivej farby pripadne s primesou svetlej krvi, netreba riesit podla mna
Lindusss 2016 zatka,vodu mi prepichovali az v noci v nemocnici
A akej farby ste to mali ?ja to mám take slabo hnedé malo by to byt to a do poradne idem vo štvrtok 🙂
Ja pri vsetkych detoch do 24 hodin 😁
@felino1993 mne zátka odisla na zaciatku druhej doby 🙂)) aspon ja som si ju nasla ehm v aute cestou do nemocnice...
@felino1993 zátka mi odtekala postupne cely den, ano, bolo to také hnedo červené a určite to nebolo na jedno utretie, normalne po každom wc na papieri aj v toalete. Večer som šla do nemocky, plodovu vodu mi praskli až pred finále a v noci sa narodil malý. Udivujú má komenty dievčat, čo ani nevedia, že existuje zátka a majú odrodene 🤔 ale ak je to už tretí deň, skús cinknut zajtra dr
Mne poobede okolo pol3,mala sa narodila v ten den 23:15
O 6tej zacala vytekat o 21.00 som porodila :D
Mne pri prvom neodtiekla zátka vôbec, pri druhom mi začala odtekat poobede po poradni čo som mala ráno a porodila som v sobotu poobede. Najskôr bola hnedkastej farby no potom mi začali bolesti a aj krv tak som radšej išla do pôrodnice...
... A zabudla som napísať, že plodová voda mi praskla 4 hodiny pred pôrodom...
mne zatka odchadzala postupne dva tyzdne pred porodom.
to, ze zatka odchadza, znamena ze krcok sa skracuje, makkne, proste meni polohu a tym sa zatka uvolnuje.
kazdopadne, nieco sa tam dole proste deje 🙂
ze je sfarbena dohneda, znamena, ze je s primesou starej krvi, nie cerstvej, kludne nejaka prasknuta cievka.
keby to bola jasnocervena krv, urcite aspon telefonicky konzultovat s gyn.

@felino1993 uz je tyzden prec a este furt som kinderko :D