Dokedy ste počas žili sexuálne?
Kočky, chcem sa opytat, aky ste mali pocas tehotenstva sex. zivot, ja posledne 3 tyzdne uz nemozem, strasne ma to zacalo boliet a nerada by som o tuto radost pripravila manzela 😅
ahoj tak ja som chcela cely cas dokonca este dva dni pred porodom sme sexovali 😅 priatel velmi nechcel bal sa ale kedze som uz chcela rodit a bola som 41+ tak som uz skusala vsetko 😅 ale nepomohlo to 😔 takze ja cele tehotenstvo 😵
tak mu to povedz že ta to boli,a pokecajte si otom,mna to napriklad zozadu bolelo to sme nemohli ale zase kazdemu ina poloha vyhovuje,treba poskušat 😀
My prvé 3 mesiace nič. A potom len v polohe od zadu...jedine takto ma to nebolí. A ked sa náhodou nedá, tak roznymi inými sposobmi 😉 . Ale všetk opatrne, s mierou. Moj mm sa veľmi bojí, že ublíži malej, takže náš sex. život je tak raz za dva týždne.
pokiaľ nemáš žiadne problémy, tak je sex v tehotenstve úplne normálna vec, treba brať ohľad na bábo aby to bolo jemné. My už abstinujeme 4 týždne kvôli tomu, že mám pootvorený krčok maternice a tvrdne mi bruško. Doktor mi odporučil aspon do 34 týždňa sex.život stopnúť, hlavne preto že mužské spermie obsahujú látky ktoré by mi mohli spôsobiť predčasný pôrod. Určite je to pre priateľa ťažke vydržať ale náš malý zázrak nám zato stojí 😉
prvé a posledne tehu dokonca,no druhe som na sex od 5m.nemala vobec chuť tak to bolo poskromne ku koncu vôbec 🙂 treba si najsť polohu a sposob ktorý bude vyhovovať 😉
Sa divím, že sa môj manžel somnou nerozišiel 🙂 . Pri prvom dvakrát a pri druhom dvakrát 😀 Nemala som vôbec chuť. 😝 Manžel bol, ale veľmi zlatý a trpezlivý. Teraz je to ok 😉
ked ta to boli tak nesil, inak tehotenstvo a sexualna aktivita sa nevylucuju, ak je vsetko ok a zene je to primne
no ja som mala opacny problem....mne sa chcelo a moj mm ani za svet, takze do 6 mesiaca asi 6krat a potom nic 😀 .nepomohol ani plac, ani vydieranie...xixi.posero sa bal 😠 no a po porode som zas nemohla ja, pre velmi velke sitie, ktore sa mi nechcelo zahojit, takze sme zacali az nedavno...dokopy rok pauza 😝 ....ale zvladli sme to... 😵
ahoj my pri oboch do konca samozrejme ze veeelmi opatrne.🙂 ale ak ta to boli hod s muzikom rec podla mna to pochopi.🙂 😉
ach jaj, my mame od zaciatku zakaz, stale kvoli niecomu inemu....a uz sa nam obom o tom aj sniva 😀
zavisi ci mas aj chut alebo ci ta odradza iba ta bolest. nie je to problem ze je to na sucho teda je problem s vhkostou. ak ide iba o to treba skusit lubrikacny gel v lekarni ti urcite poradia. ja som zazila sexualny zivot pocas tehu iba pri druhom a az dokonca. naposledy 2dni pred porodom.
bolest nie je normalna pri sexe ani pocas ani mimo tehu obdobia-to je moj nazor ,suhlasim s katy1979,nie je to jedno co ti boli ci len posva-kvoli tomu ze je sucha alebo to boli hlbsie?ja odporucam ti spytat sa na to u gynekologa.....
.... u nás to bolo tiež zo začiatku zakázané a teraz zasa by sme mohli, ale manžel ma veľký strach, tak je to iba občas 🙂
Počas celého tehotenstva. Posledné milovanie som dokonca ukončila slovami, že mi je nejak zvláštne, že už asi začínam rodiť. 🙂
U prvního těhu ještě v den porodu 😀 a úplná pohoda, teď u druhého by chuť i byla ale byla jsem KO, takže když už byl čas, jedno dítě spalo, tak jsem většinou vytuhla taky 😅 no a myslím že nejen já, ale hlavně manžel se už fááákt těší 😎
my sme do konca tehu...na konci už len veľmi opatrne ...
ak je chuť a vôľa,treba si nájsť vyhovujúcu polohu a ide to 😉 najvhodnejšie sú asi zo zadu,z boku a žena hore...určite by som odporučila aj lubrikačný gel...treba vyskúšať...samozrejme nič nesiliť...držím palce... 😉
Aj my sme až do konca tehotenstva, keďže som nemala žiadne problémy...😉 ale tiež si myslím, že keď ti nie je pri tom dobre, nenúť sa do toho, vysvetli manželovi ako sa veci majú, on to určite pochopí...alebo však sú aj iné spôsoby ako by si mu to vynahradila 😉
no tak z pociatku som ja nemala chut a pri malej som krvácala, takže s mierou, ale po stvrtom mesiaci sa to upravilo, a normalne sme sa milovali este v den porodu. Teraz je to komplikovanejsie, lebo som stale unavena... a nemam chut, ale myslím, že ked prejde unava, tak sa dostaneme do normalu... 😉
Aj my sme sexovali deň pred pôrodom.Nebolo to síce to pravé orechové,ale myslím,že nám to pomohlo k pôrodu.mne to odporúčal môj gynekolog,keďže malej sa na svet nechcelo.🙂
Aj ja som mala prvé mesiace zakázaný sex ... ale potom od 4. mesiaca je to super ... chvalabohu mám chápavého manžela a bojí sa viac ako ja ... stále sa pýta či je to v poriadku a tak .. ale ako na tom budem v 9 mesiaci tak to neviem 😉

Neboj,to ta prejde!My s manzelom este aj teraz,ale samozrejme s opatrnostou,ziadne gymnasticke vykony!Zalezi iba na tebe ako sa citis,a manzel musi byt ohladuplny,a respektovat tvoje potreby 😉 !!!