Fajčila som a pila som. Teraz mám dve čiarky na teste
Mamičky vyšli mi 2 čiarky na teste. Od soboty som to nejak aj tusila. Lenže som nervózna , lebo nevedela som o tom že som tehotná a pila som veľa a aj som veľa fajcila. Dúfam že to nijako neublížilo plodu?prosím poraďte a pomôžte. Ďakujem s pozdravom natália
Ja som tak isto nevedela že som tehu a na Silvester som sa dosť opila a nakoľko som mávala silné migrény aj tabletky som jedla na bežnom poriadku keď mi dr povedal že som tehu strašne som sa zľakla ale povedal že nemusim sa báť ničoho nakoľko to bolo ešte skoro za týždeň max dva rodím tak dúfam že bude všetko v poriadku zatiaľ je až na menšie komplikácie ale to nieje kvôli "zlému začiatku " držím palce
@natika045 ano .mala som doktora vo Viedni ale v 15 tt som krvacalamtak som sla do Ruzinova a uz budem aj tu chodit do rizikivej poradne. teda kaslem na toho z Viedne. aj tak nezistil ze mam nizko placentu..a ja som aj chcela rodit na sk.len ked som to pivedala tomu mojmu.ze chcem rodit na sk fak sa normalne nahnevala pivedal.ze tak to nemusime ziadne vysetrenia robit.tak som chodila k nemu dalej.ale potom sa to same vyruesilo☺
@natika045 srb tak to je blbe. rakusana by si mala lepsieho..no mic zakon je on je pivinny ti prisposonit orac zmenu. ziadne 10 len 8 ziaden vikedn...ja ten palier mam doma na co vserko ma tehotna pravo.tak sa pekne len ohradzuj zakknkm.jasne pokial nemas knizku ani muk
aby ta nevyhodil este

@natika045 ale tebe je povinny zamestnavatel usposobit podmienky.je na to zakon.teda nebudes robit 10h ale kazdy den 8h vikendy volne.treba sa popytat automaticky ked ukazes zamestnavatelovi teh knizku .podpises taky papier kde su prava tehotnej.pravda pokialnmas zamestnavatela .rakusana neviem ako tito zahranicny.ci su korektni.myslkm talianai .turci a tito