icon

Išli by ste v 7. mesiaci na koncert?

luciaalex
25. aug 2010

myslim teraz konkretne koncert michala davida, na ktorom sa nesedi pekne sposobne ako vo filharmonii 😔 ale skace sa zvesela o 106 😀
nie som z kategorie ustrachanych, cestujem, lietam, beham v stekloch 😎 ale mm si mysli ze poskakovat by som asi nemala
dakujem za nazory

amandamath
25. aug 2010

nie

happy8051
25. aug 2010

na koncert ako taky by som isla urcite, aj teda aktivne chodim na letne festivaly... ale skakat v dave a nechat do seba sacat... to uz urcite nie 🙂

8808
25. aug 2010

ja si teiz myslim (: aby sa tam nahodou nieco nestalo.. ja som tiez letela ked som bola tehu, ale urcite by som neskakala, a uz vobec nie behat na stekloch, lebo ked spadnes ani nebudes vediet ako, ublizit mozes hlavne tomu malemu..

saza007
25. aug 2010

ahoj, ja som mala termin 09/09 a 09/07 sme boli na koncerte Oasis 😅 Vybrali sme si listky na sedenie dost daleko od podia, takze o ziadne poskakovanie neslo, na 'stojaka' by som asi nesla 😅 😀

bona
25. aug 2010

Ja by som asi sla, ale len s tym, ze by som mala miesto na sedenie..resp. ze by som bola v "sediacom sektore".. 😉 A poskakovanie by som asi vynechala..i ked, medzi nami, tebe sa da 2 mesiace pred TP nejak extremne a aktivne hybat? 😀

adelaine
25. aug 2010

...asi nie, ozelela by som to...lebo nielen ze poskakovanie moze narobit galibu,
ale aj sotit niekto do teba moze..a pod.
za to by mi cely David nestal.

henri001
25. aug 2010

Ja som bola na koncerte Leonarda Cohena tyzden pred porodom ...sediaci sektor, ale aj tak som stala 😝 😀 bolo super, Michal David je bezpecny ...horsie by to bolo na neakom rockovom koncerte 😀 😀 😀 chod do toho a ak nemas moznost byt v bezpecnom sektore, rybarsku stolicku a vela vody so sebou 😀 😀 😀 😀 😀