icon

Je rozdiel v pocite nevoľnosti pri chlapcovi a dievčatku?

raczova1997
3. mar 2025

Bývalo vám zle keď ste čakali chlapčeka či ani nie moc ako pri dievčatku😊

evcagabi
3. mar 2025

Ja som cakala dievca, zle mi nebolo vobec len som mala migreny aj tyzden vkuse

fadama
3. mar 2025

Chlapec a vôbec žiadne nevoľnosti.

michaela789
3. mar 2025

3 chlapci. Pri prvom nič. Pri ďalších dvoch pregrcaná väčšina tehotenstiev.

vevesh
3. mar 2025

Nie, druhe-tretie tehotenstvo pregrcane, sice pri dievke viac, ale nemyslim si, ze to bolo pohlavim. Pri dalsiom dievcati mi naopak nebolo vobec zle.

ivanakal
3. mar 2025

Mam 2 chalanov, pri obidvoch som sa citila, akoby som ani tehotna nebola. Nebolo mi vobec zle.

vroni
3. mar 2025

Pri dcére mi bolo príšerne, grcanie, únava, zaspávala som postojačky už po ceste zo spálne na wcko, no proste celý program. Pri synovi nič, akurát som bola stále podráždená ako cert.

lilly30
3. mar 2025

Ja keď som čakala chlapca som zvracala ešte aj počas pôrodu a pri dievčatku potom len prvé mesiace...

lenkaza
3. mar 2025

Chlapec, dievča a úplne rovnako zle prvý trimester, prezvracala, potom už fajn...

adeladulova
3. mar 2025

Pri oboch rovnako. Akurát pri chlapcovi som jedla parížske šaláty a pri dievčati nugatove šišky ( myslím ci telo pýtalo kým sme zistili pohlavie)

deti95060810
3. mar 2025

3krát dievčatá - ani som si nevšimla že som tehotná
zato pri synovi obrovské nevolnosti

petruldo
3. mar 2025

2 tehu chlapec, dievča žiadne nevoľnosti

diewcatqoo
3. mar 2025

Nie, nezavisi to od pohlavia

kiki68
3. mar 2025

Chlapec 10x grcanie za den, dievcatko 20x za den 😂😂 taky rozdiel

jesenzima
3. mar 2025

@raczova1997 mám chlapca aj dievča a nebolo mi zle ani pri jednom. Ale zas pri oboch by som bola schopná zaspať počas chôdze 😉

ayato
3. mar 2025

Mám dvoch chlapcov a jednu dievku... Grcala som bezrozdielu, veľa pri všetkých troch 😀. Jediný rozdiel bol v tom ako som to znášala. V prvom tehotenstve to bolo veľmi náročné, v ďalších som to už znášala lepšie, ale aj tak to bol masaker.

bona12
3. mar 2025

Predosle tehotenstva vacsinou mi bole zle len zo 2-3 tyzdne bez zvracania, tazky zaludok, nechut jest. Aj unava dost pocas prveho trimestru. Mala som aj chlapca aj dievca. Male rozdiely. Teraz cakam dievca a bolo mi zle asi 6-7 tyzdnov od doobedia az do noci, bez vracania,tazoba na zaludku, nemohla som skoto nic jest, len par jedal a vodu len s citronom,alebo caj ci vineu. Unava bola miernejsia, ale teda to ako mi bolo cely den na prd 🙈...neviem, ci je to pohlavim, skor asi to,ze kazde tehu je vzdy v niecom menej/viac ine.

raczova1997
autor
3. mar 2025

@fadama to isté mám aj ja teraz vôbec mi nebýva zle

rachel36a
3. mar 2025

Mne okrem prvého syna bolo zle každý ďalšie tehu, bez rozdielu ci som cakaka dievča alebo chlapca...od 6tt som na záchode trávila väčšinu dna...preto som aj pri každom neúspešnom tehu vedela ze sa niečo deje...lebk mi prestalo byť zlé...pri druhom synovi som vracaja do 36tt

ronie338
4. mar 2025

Chlapec a grcala som, rovnako ako moja sestra pri dievčatách len kratšie iba do 14tt, ona skoro cele tehu pri jednej aj druhej