icon

Jedávate v tehotenstve tavené syry a šunku?

adka91
14. apr 2016

Ahojte chcem sa spytat ci jedavate v tehotenstve tavene syry a sunku. Mam na to strasnu chut ale sa bojim aby neobsahovali listeriu. Z listerie mam velke obavy. Uz nedokazem ani na nic ine mysliet ☹

Strana
z3
stanik_67
12. feb 2020

@nitka1157 aj to sa stava, taktiez to niekedy s jedlom prezeniem a potom to tak isto dopadne ako v tvojom pripade😀😂

janikk54
2. mar 2020

@stanik_67 presne, oni by taketo stavy jednoznacne neprezili, ved uz ked maju soplik, tak vyplakavaju😅😂😂 Hmmm, mnam, hned by som si dala🙈 Aj ste ich vsetky spapali, alebo si davala aj do mraznick? Ake velke to bolo balenie, aka gramaz?

stanik_67
3. mar 2020

@janikk54 ano, vsetko sme to pojedli lebo prisla aj mamina s ocinom, taktiez svokrovci a aj sestra sa zastavila. takze hned sa po nich zaprasilo😀🙈 prave ze som sa skor bala, ze este aj malo bude. tieto mali tak do kila, nejakych 800g, presne si uz ani nepamatam ale tak cca mohli mat🙂

janikk54
5. mar 2020

@stanik_67 aj som si myslela, ze mi toto napises😀😂😂

telusikk
9. mar 2020

@stanik_67 tak nie nadarmo sa hovorí, že keď je žena tehotná tak zje aj také veci, ktoré predtým nikdy do úst nedala😀 A pozerám, že jaternice ťa viac presvedčili?😂 Tieto som aj ja papala, sú vynikajúce😉

Strana
z3