Júlovky 2018
Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...
@lucia2831988 stahovanie asi tak august,september,cakame este az nam spravi botnikovo satnikocu skrynu na mieeu lebo nemali by sme si kam veci ulozit a vraj to urobi az tak v auguste lebo do vtedy ma objednavky uz....
Na tu svasbu ides tusim koncom maja ze?brusino veru este podrastie🙂)
Kefu na flase nakoniec ani nebudem kupovat lebo je pribalena k sterilizatoru🙂))stojan na vanicku stal 19e,matdac aom kupila z kokosu,ono je aj daky pribaleny k postielke ale to taky ze 1cm ,no reku mne to peide tenucke moc,hlacne na zimu.tak som kupila hrubsi....flias som zobrala 5 ale asi zbytocne vela len kazdy hovoril kup viac lwbo bude ti treba na mliecko,na cajik,casom mozno na kakaco,na prikrm...aked das dve tri sterilizovat tak ne mas uz pripravene dalsie na pouzitie,ale zobrala som ze tri su 300ml a dve o polku mensie,ale asi ich aj tak bude vela🙂))vlozky do podprsenky chcu do porodnice ,klobuciky som zobrala lwn reku preventivne a stali len dve e tak ak nahodou aj nebude treba nevadi,vsak drahe neboli🙂))kocik za nam velmi paci,aj som chcela reku pofotim a dam sem ale nakoniec sme nic neskladali,len sme skusili ci pasuje nasadit vserko aj hlboku cast,aj sporrovu a aj autosedacku,teraz vsetko zavezie muz na dom nech sa tu o to zatial nemusime potkinat a potom co o cca mesiac to dovezie na byt,poskladame a uz pripravime pre maleho....potom ked zlozime dam sem foto...
a keby skusis pozriet bazar uz len na ten konkretny adapter?mozno ma niekto na predaj za nie velku cenu
Potom daj tiez foto zo svadby,som zvedava🙂zaciatkom juna idem do Pe na kontrolu na stitnu tak pojdem aj na jedno mozno dve noci k nasim tak si stiahnem forky zo svadby a dam uz aj ja 😀
@tatinka aha...no tak to ti nezavidim...to budes mat riadny zahul...stahovat a este aj batolatko...fuuu...
Ano svadba je 25.5. za 2tyzdne 😀...tak uvidíme...ale tie jedny saty su tehotenske maju dost miesta na brusko takze tie budu určite sediet.
Jaaaj tak super 😀ja sterilizator ani nebudem kupovat...ved hodim do umývačky,alebo prevarim...no každopádne si riadne vzala flasiek 😀...ja som ozaj ,ze pre istotu a ked tak na vodicku/čajík...ak by som nemala mlieko potom vezmem este jednu max 2 a to musi stacit...tiez mi hovorili,ze flasiek treba vela,ale na co? Prikrm budem davat uz na tanierik a nie do flase a na cajik,sunar,vodu podla mna netreba tolko fľašiek 😂 ale ktovie... všetko ukáže cas no každopádne je to vec co nieje problem kupit aj o 21 keby nieco tak neriesim...no tak stoji aj u nas 🤔 pride mi to dost... nakoniec sme sa rozhodli,ze ho nekupime...a ak bude nam ho treba potom dokupime...a to mas matrac cisty kokos? Ja som brala molitan kokos koli monitoru...vraj ma byt bud molitan alebo max molitan kokos...a myslim max 12cm...ale to konkrétne k mojmu...no ved koli porodnici chcem tiez zobrat len jedno balenie tych vložiek...ja sa bojim vela kupovat,lebo co ak...klobucik ozaj není drahy...to by som veru aj ja vzala...a akej farby mas kocik? Super ked sa ti paci...na ten som najviac zvedavá 😁...ja chcem postielku uz teraz poskladat nech si zariadim kde ju mat a matrac nech do nej mozem dat...
No s tym adaptérom je to tak,ze nasla som...jedna mamicka predava za fajn cenu...mozno ho aj kupim,ale este neviem...neviem ci ho chcem a budem potrebovať...som znechutena...40€ v riti...akokeby mam na rozdavanie...otazka je ci sa mi tento niekedy pošťastí predat...popravde mam uplne na prd týždeň...2rybky skapali..vcera mi niekto kohutika ukradol ktoreho som osetrovala a ten adaptér do toho+ mam sama so sebou problem a som zo seba nervozna...ako fakt nica nebavi... najradšej by som sa niekde zavrela...taky wellness by mi padol...zavriet dvere aat v ...
Urcite dam foto zo svadby...uz aby som tam bola a pchala do seba zakusky 😀...super tak sa tesim na tvoje foto...konecne 😉...ja idem zajtra do pe...teda do skacian lebo priatelova starka ma dnes narodky tak pojdeme ju potesit...a mozno vecer ukecam mojho aby sme opekali uvidim...uvidim ako budem mat naladu
@lucia2831988 ten srojan som kupila hlavne prero ,ze doma mam sice vanu ale v dome mame sprchac tak reku nech sa tam nekrcim lepsie mi to bude so stojanom.v buducnosti chceme prerobit v dome aj vrchne poschodie a tam chcem kupelnu s vanou....kocik je modro sedy,ten co sme mali vybraty nemali tak sme vybrali iny ale je pekny aj tento,to so zvieratkami ma velmi mrzi,chudak aj kohutik:((
Moja to uz celkovo mame pojasene hormony a sme same zo seba nervne ,poznam toneboj,zajtra zas bude lepsie🙂)
U nasneviem tiez kde brat peniazky,teraz poistka na auto,vymena dvoch kolies hned c prdelke 350e,plus ohladne tych okien co sme mali nacene siey a zaluzie na 217e fak muz dal aj tesnenie pomenit plus esfe hore dalsie zaluzie,vsak v poriadku ono je to freba no a hned drb z dvesto e je to hned 500....
Na tKu opekacku bych sa tiez dala ukecat🙂))
@lucia2831988 matracje kokos vypln pena,tvoj kolko stal?
@tatinka jaaaj no ja mam vaňu,ale vanicku budem asi zatiaľ davat na prebaľovaci pult...ja som vanu zamerne chcela nech moze sa potom aj babo v mej captat a nakoniec som si ju tak oblubila,ze uz len cakam kedy sa do nej znova ponorim...
Modro seda je tiez pekna...hlavne nech splna tvoje podmienky...tie rybky som brala,ze ok osud,ale kohutika som mala tyzden doma...osetrovala a proste uz sme boli partaci a chcela som mu spravit vlastnu volieru a jeho sliepicky za to,ze tak trpel a nevzdal to...a toto sa mu stane... ako to ma vazne vcera dostalo... A Obzvlast ked mam podozrenie,ze to nebola kuna a ani liska ale clovek 😤...veru uz si robia co chcu hormony a uz je nam aj vela toho 😀...jaj poistku nespomínaj 😁 tu mam v juli...pekne sa ti to tiez vysplhalo...no v domceku vam budes super...ja netusim ako sa my vmestime do bytu 😂 ale zvládli iny dame aj my...ja zboznujem opekacku a potrebujem sa nejako asi zrelaxovať...inak ani neviem ako a vyhrala som na fb tajnu sutaz 😀 popri tom vsetkoma to veru potesilo...matrac stal 30€ ja som nevedela aky kupit...je ich tolko na vyber tak som sla do pe a kupila co poradili 😂
@lucia2831988 no vsak to si kvalitnejsi kupila si myslim,vsak 30e nie je malo,nas stal 22 tusim,chapem to s kohutikom,jamaom revala ked nam uhynula agama brada samicka pred rokmi,to ked mas zvieratko doma je to ako clen rodiny a ked vam ho zrejme niekto vzal tiez ta to trapi ..,.
No my tiez ako pisem v byte mame obrovsku vanu a v dome na prizemi teda sprchac ale na poschodie chceme tiez velku vanu, s mojim sme sa aj pred tym spolu do vane supli s poharom vinka a tulenim sa k sebe 🙂))mnamky😘
Gratulujem k vyhre tajnej a coze si vyhrala?
Ozaj ake idete dat priezvisko,tvoje ci priatelove?
@lucia2831988 ach tak by som si dala hranolky so syrom,alebo zemiakove placky s pecienkou, francuzske zemiaky,kapustniky,hrianku s pastetou a paprikou.......az mi slinky tecu🙂))
@tatinka no uvazovala som este o jednom za 38 ale ten lacnejsi sa nam pacil a mal pratelny potah a aj som sa v sebe rozhodla,ze kupim do 30€ matrac 🙂... popravde aj mi vybehla slza kedze pierka tam boli...takze mam podozrenie,ze nejaky človek ho vytiahol a dal zozrat psovi...
My sme sa s mojim asi ani raz nekupali 😁 iba s kamoskou 😂😂😂...on sa rad kupe ale nema rad taku horucu vodu ako ja 😁...vyhrala som CD 😂😂😂...po priatelovi... jedného krásneho dňa sa snad zoberieme a budem mat aj ja jeho meno 😀
Ja by som si dala cokoladovu tortu,slahackovo jahodový dezerty,coko penu a take nieco 😂
@lucia2831988 ani raz ste sa s tvojm nekupali?to po porode treba naprat🙂))je to super,sviecky,vinko,relax ,dobry sexik🙂))ajajajaaaaaaj😀ani viac tepla voda mu nebude vadit uvidis🙂))
Nedasavam niekde namontova pri zvieratka mala kamerka?do buducna ,ze by to pomohlo ....ci?
Vcera som este poprala deky co prisli pre maleho,aj plachty a od sesternice nive overaliky
@lucia2831988 ovedaliky,take je to kdasne ked clocek vidi to oblecenie pre drobcov....
Dumam kedy sa trosku vypravim na spacir do korza,muz budemat na den deni narodky tak reku asi kozennu penazenku by som mu kupila,lebo ked cidim to salatove vydanie co nosi uz sto rokov.este dumam gate na bicykel mu kupit,ma len jedny,denne prejde na biku niekolko km takze to vyuzije🙂)
@lucia2831988 myslis,ze dovolia v porodnici obliekat babatku veci co donesiem ja?lebo na stranke pisu,ze veci dietatu sa obliekaju nemocnicne a svoje len v pripade alergie na tie nemocnicne.....ja bych radsej domace mu chcela hned obliect,nie tie ich ....
@tatinka no kameru...no ono neviem neni tam elektrika...akoze ostatne su zamknute na kladky tak k nim sa nemaju ako nastattie dostat...je to na skusku vlastne...ak to bude v pohode tak budeme ich mat stale...no zjavne am niekto zavidi,ale ved kazdy mal tu moznost...my mozme za to,ze namli zaujem? Pekazenka je dobry napad🙂 aj ja som mojmu kupovala,lebo mal strasnu🙂))) ale moj je polovnik takze som mu objednavala s jelenom penazenku 🙂...Zabodovala samozrejme...mne ti inak cyklo oblecenie vadi...ja mam najradsej klasicke bavlnene...ale tak to som ja 🙂 i ked uvazovala som gate s piskotou...ach ako mi bik chyba...na rok musim kupit sedacku pre dieta a hor sa do hor...
No to neviem ci dovolia....mozno ked clovek pekne poprosi,ale ozaj neviem..ale tak tie 3 dni vydrzite...uz sa tesim ako budem krpatu obliekat do tych veci co mame 🙂 je to krasne to detske veru...inak ked budem mat chlapca bude to dobra sranda🙂)))
@lucia2831988 ja bike nemusim vobec ale tak raz za cas urobim mojmu radozt a idem s nim,muz zas len cyklo oblecenie uprednostnuje,ja eee🙂))ale obaja milujeme hory nase krasne slovenske a turistiku,dumam dalsi rok ist aj s krpcom do Belians.Tatier na ten chodnik co ide ponad koruny stromov , tam sa da ist aj s kociarom,uvidime ako bude dovolovat penazenka🙂))
Ono ked vam niekto robi zle.....kazdemu sa vsetko vrati ver tomu...
Myslim,ze uz by ti ukazalo chlapca na sone ale tK kto viestavaju sa aj take pripady🙂))bolo by to v kazdom pripade zaujimave🙂)
Som predsa lwn pozehlila dnes malemu a ked vidim na dupacka fie malilinate nozicky,jaj take krasne je touz xa neviem dockat ked budeme kocikovat ako pysna mamaa pysny tato🙂)
@tatinka ja ho zase mam rada,lebo s nim clovek vie prejst aj to co peso nie (koli vzdialenosti) ale tiez zas aj na biku preferujem lesne a polne vychadzky...no ja som tiez chcela ist do bachledovej no uz je to pre mna moc komercne...buduci rok teda chcem ist na hrebenovlu Chopok-Dumbier...uz dlho to planujem no vzdy koli dazdu to nevydalo...tatry dame potom az dalsi rok...a zarovem buduci rok by som chcela ist do toskánska 😍 ak sa na to nasetri...uvidime...no každopádne uz ked mala bude mat 3m tak ju chcem zacat ucit na turistiku...dufam,ze to bude milovat a bude dobrucka a podla toho uvidime co bude o rok 😀...no každopádne sa uz tesim ako budeme chodit po vyletoch 😁 milujem vylety...len aby na ne boli peniaze 🤔...
Suhlasim...kazdemu sa všetko vrati🤔...ale nechapem preco su ludia k sebe taky😒...
No mozno aj ukazalo,ale ja sa ti v tom sone uz az tak nevyznam a zasadne sa na pohlavie uz nepytam...ved uz coskoro bude vedieť...
No ja som bola tiez hotova ked som tie veci skladala....taky malinky človiečik...boze...uz nech je tu...skoda,ze ten človiečik tak rychlo bude rast...
@lucia2831988 my mame s muzom taku tradiciu, v zime ked je vela snehu chodime do zoo,nikde ani nohy,tichucko,krasne snehu , zveriny je aj vtedy ku podivu vonku dost,takze sa uz tesime,ked tak pojdeme aj so syncekom🙂)
inulorocne Vianoce bol drobec este v brusku ale tieto u bude s nami ,aj ked estez toho nic nwbude mat ale i tak sa na to velmi tesime, alebo ked pojdeme ko ikocat na Banicke trhy alebo nakupovat darceky pod stromcek😘
Ozaj akrst chcete dat asi po akej dobe od porodu?
Citis sa uz lepsie?reku ked ti kazali zvysit magnezko,ci to pomohlo proti tvrdnutiu a tym polestiam podbruska.
@tatinka tak to by ma nenapadlo v zime ist 😂 to skor v lete ked ke pekne pocasie...v zime sa mi moc nic nechce skor na turu chodime...no veru tieto vianoce bude rodina 😀 a budem trvat asi na tom,ze nikam mepojdeme...lebo striedame to...jeden rok sme u nasich a druhy u priatela ma štedrý deň...ja sa teším skor na leto a jeseň ,ze budeme kovikovat a prechadzat sa...
Krst no hned ako budem vladat tak idem za fararom...chcem co najskôr,lebo brat ke krstny a chce ist mimo sk a krstnou je kamodka a ta ma v októbri termin tak nech vladze...
Ci pomohlo...ja neviem...ja ti mam take krce v nohach...mne sa zda,ze mi ani to nestaci...akokeby este viac telo chcelo... uz ozaj nechapem...a musim pravidelne uzivat inak ma strašne boli ako stvrdne...no najnovsie ma boli suska akokeby som si ju niekde dobre buchla..ale nie spodok ale z predu hore a nad tym pupkom mam stale bolesti akokeby sa mi tam trhala koza...alebo sval...no podbrusko uz dobre...a spanok 😂 parada...na lavom boku faj bo nemam az takú kyselinu no strasne ms boli a taha brusko a na pravom zase presny opak...tak kym zaspim tak sa prehadzujem a potom na bedrovy klb boli ked sa zobudim 😀 no nic...to uz dame...uz to neni vela...hlavne nech je to bezbolestne 😂
@lucia2831988 my vzdy na 25.12.pozyvame nasich,braska,svokrovcov a svagra a potom po Novom roku chodime jeden den k nasim a jeden k svokrovcom...
Stale mavas kyselinu?chuda moje...to co pises ze ta boli suska,mna to boli ako je klitoris,ako svalovica z bicykla,to je to co som ti pisal pred nedavnom ,ze to sposobuje klesajuca maternica pripravujuca sa na porod,teda aspom si myslim ze aj ty pises o tej istej bolesti...
O tyzden aj daco mam poradnu,planujem dr povedat nech mi netlaci brucho lebo to robi hodne bolestivo,kludne mu aj papier podpisem ,ze to odmietam,normalne sa bojim ako zvlaem to sono,ci ma zas nelapni bolesti pri lezani na chrbte na koze.....mas pravdu uz sa to krati a kazdy tyzden sme blissie k porodu🙂)
Fuj dnes som pozrala tolko spadkosti az sa hambim,ale niekedy mam totalnu zravost
@lucia2831988 u nas krstny je moj brat,krstnu sme nehladali,berieme to tak , ze ked si brasko najde manzelku ona bude ako krstna
@lucia2831988 inak dnes sa pokusam uz tretikrat ti odpisat,ale vzdy uz ked som dala odoslat ipod skapal aj naprek plne nabitej baterke,uz je uplne na figu....
@tatinka my chodime na striedacku na večeru,lebo vsetci to tak chcu tak nech nikoho neukratim sme raz tam a raz tam no ked budeme rodina uz budem chciet byt doma na štedrý večer...a az druhy den pojdeme po navstevach...po novom roku nemame nic zauzivane uz...akurat ked je dobre pocasie tak ideme na turu...tento rok prsalo..
Vies co mne tak maternica tlaci na zaludok,ze ked lezim vsetko ide smerom späť 🤔 takze uz to tak bude asi do porodu🤔 mala by som si podlozit vankuse aby som bola vyzsie no nam take vankuse a ani by som tak mezaspala...no mozno aj v mojom prípade to je tou maternicou.. len trosku inde lebo este neni tak klesnuta...neboj sa snad bude ústretovejší...a pri sone lezis na koze? Najbližšie bude aj mne krcok kontrolovat ale to az1.6....ja by som najradsej tiez pozrala vsetko no nic nemam 😂...myslela som,ze budu listky a pojdem na nakup no prd a do toho este aj ta blba poruch takze e bez penazi a bez listkov...dufam,ze to do rana opravia a nabehne nam uz vyplata...no ka som chcela tu kamosku za krstnu a aj jej muza ale koli inej viere sa to tak neda...musi byt len ako svedok pri krste...
No pekne a ja ze co je dnes s tebou 😂
@lucia2831988 ano sono mi eobi zema necha lezat na koze,tebe tak nerobi?mne sa tamuz aj zle teriga s brhom ale u nho lenna koze,chcem ale nech spravi po sediacky,uvidim co povie.mozno ma kopne do zadku🙂)mamina sa cuduje,ze preco na koze,ze ved to uz na lehatku ma robit,lenze on ma lehatko zdrbane na druhej strane miestnosti a tam nema sonograficke pristroje,ja proste ked mam pol hodinu lezat na koze na rovnom lehatku tvrdom a nohy vylozene do hora proste to nedam,bolesti mam z toho na nevydrzanie pre mna..
Mne na zalusok netlaci,respektivdlen ked sa moc najjem a preto jjem male porcie ale za to velmi casto🙂))skor mam tlaky na konecnik a na susuru...
Coze ste mali aku poruchu?my sme dnes akurat poplatok za smeti a byt na rok 2018 platili,tak sme ratali kolko mozme z uctu vybrat,plus najom,dva uvery a bezne poplatky co ma kazda domacnost....veru clovek uz aj za to ,ze si dovoli dichat musi platit
@tatinka aha...no tak to by mi vadilo...dovoli ti aspon obliest sa ked robi sono? Moj ma v jednom rohu kozu a na druhej strane lehatko a sono vedla "postele"...cize ked nerobi palpacne vysetrenie tak oblecena a obuta lahnem spravi sono a idem...uz chapem preco ti to tak vadi... no ako fakt zaujimavy doktor 😂😂😂
No ja si myslím že to je tým akoam male brucho a mala je velka nema dost už miesta tak tlaci na vsetko...a ja ti neviem jest male množstvo...aj ked nechcem ale jem kym nezjem...dom proste pazrava 😂...no keď sedim tak je to ok teda da sa no ked lezim už mi mi to ide späť...na konecnik nakviac tlaci ked lezim na chrbte..uz som sa zobudila dokonca aj na bolest 😂ale horsie je to s mechurom...to je katastrofa...staci,ze sa postavim a musim na zachod...alebo 5krokov spravim a zase...zo dna na den viac a viac na mechur tlaci... niekedy az moc bolestivo....my sme nemali to NBS aj v spravach to bolo...zamrzli platby no vraj sa podarilo oživiť system...tak cakam kedy nabehne a tiez idem platit...nam dan a smeti este neprisli no uz to ocakavam aj ja...neznasam veru tie poplatky ale co uz🤔
@lucia2831988 nie nemozem sa na sono obliect lebo ked som na koze a mala by som pradlo uz ene tak dokaze clovek roztiahnut na tie podpery na nohy na koze,to ti gate ta nepustia,vsak toto ja nechapem,ze na koze a ked uz mam velke brucho normalne mi muz musi pomoct sa tam aj vytrepat aj steperit,odhliadnuc od toho,ze je to nepohodlne je to aj dost neprijemne takto...
Dneska som ako mechom udreta,kdd trosku stojim normalne si musim sadnut co sa mi zae tot hlava,tlak mam poriadku ale skor mam pocit ci mi daky nerv alebo co maly zatlaci a dako mi to takto pride,od vcerami trpnu prsty ja lavej ruke bruska prstov....
S tou kyselinou to mas na prd takto,mna v prvom trim.takto natahovalo ako pises,vtedy som musela lezat ze podlozena panva a nohy hore takze bolo to vseliake,zaujimave ale ze som negrcala i ked zle cloveku bolo dost,nezavidim ti ze to mas takto i teraz....uz nech je cas porodu pravda🙂)))
@tatinka akoze poviem ti to by mi velmi vadilo keby mam tam byt cely cas hola s roztiahnutymi nohami...co ma potrebu sa ukajat na tom alebo co...pride mi to dost odveci...a uz len koli tomu by som unho neostala...sa cudujem,ze ma klietky...
no moze byt,ze mas nieco cvaknute,alebo hormony....ale ked ti trpnu prsty bude to skor nerv...najhorsie je,ze v takom pripade si nevieme ani cvicenim pomoct,lebo sak ako 🙂...
no ja som v prvom trimestri mala zo vsetkejo kyselinu a nechutilo mi vobec jedlo...druhy to bola parada a teraz zase krpata tlaci tak v noci X krat si musim sadnut doslova sa vygrgat a skusit lahnut zase no opatrne...pocuj zrejme som v noci mala ale ze vazne poslickov....mala mala diskoteku ako inak...hadzala sa ako ryba vo vode az mna skoro hadzalo po posteli a potom zrazu nic a tlak a v tom taky ako jemny no neprijemny krc...akoze ak toto boli poslickovia tak dakujem pekne,lebo myslela som,ze kontrakcia bude bolest len spodok brucha no mna zacala boliet chrbtica a krize a krc v celej maternici cize od koz dole...ach co cas porodu...nech je uz mesiac po porode 🙂))ja som hotova z porodu 🙂
@lucia2831988 ja som si myslela ,ze pri poslickoch je dieta menej aktivne,ci ono je skor viac aktivne pred poslickami?toto keby clovek vedel co a ako....ani neviem preco som si to myslela...tych poslickov som citala ,ze uz zena mat moze,ale vraj to nema byt pravidelne a nema byt naviac ako 10 krat za den,ale podl mna tieto ich tabulky viac nesedia nez sedia.ja uz silno dumam zaciatkom juna pobalit veci do porodnice ...dnes sa mi dako aj horsie dicha a mam pocit,ze sa mi maternica uz aj nad pupok tisne viacejnez do teraz lebo ako si pisala o tom zaludku vcera tusim tak od dnes mam take tlaky smerom k nemu a asi dvakrat ma aj naplo,ale hned to preslo,na ten konecnik tlaky stale dost....a tych poslickov to si mala zatial raz a potom uz nie?netusim ked je kontrakcia ci boli len spodok ci vsetko,ale vsade pisu ze 8a9mesiac su mesiace celkom bolestive telesne ,asi to tak naozaj bude,aspom ze uz tento tyzden koncis v praci ,potom uz mozes oddichovat a viac lezat....mne sa vidi ,ze nas sa od vcera dal tak priecne, ked lezim na lavo uplne citim ako sa natahuje do mojich bokov,potm akoby zas natlak hlaviky dolu co sa zas pomrvi inak ked nelezim ale chodim alebo sedim,ale vzdy je tak ze hlavicka bud v lavo a telo s nozickami v pravo alebo hlavicka dolu a telo nozicky v pravo,skratka do prava sa taha stale telom ...som ja veru zvedava ako budeme obe rodit,ci cisar ci prirodzene.
@tatinka no ono krpata vystrajala a zrazu nic a v tom ten krc prisiel a potom ticho ostalo...ani sa nepohla a mala som asi 3poslickov cca no krize a chrbtica ma boleli....potom ani neviem ako som zaspala...ja chcem tiez uz potom balit...vlastne ja si uz na svadbu idem balit tasku...lebo vies ako ked si nepripravena vtedy sa na just nieco stane a ked si pripravena tak nic 🙂 a kedze je to 100km tak nech to mam ved auto znesie...mne je celkovo uz vseliako...cely den sa tlaci tak ma taha brucho a stale ma hlavicku na mechure :/ no veru tesim sa,ze uz koncim v praci a budem moct byt doma a robit tolko kolko sa mi da....inak dnes som mala ranajky hrianky s maslom a 4 volske oka (prepelicie) a este teraz mi to stoji v zaludku :/ uplne mi netravi....na kontrakcie som sa pytala kamosky uvidim co napise 🙂...
inak ked lezim na lavo krpatej sa to az tak nepaci...tiez ju mam stale na pravej strane...a na lavo ma to aj boli a neprijemne kope...aj vyduva sa mi stale prava strana...prdelka 🙂))
Ja hlavne verim,ze to bude pre nas pohoda malina 🙂
@lucia2831988 malemu sa tiez nepaci ked lezim na lavo ale co mam robit....na pravo ked lahnem protestuje slepak,na chrbate nemozem lezat uz niekolko tyzdnov alebo aj mesiacov uz to mi sposobuje bolesti a v poslednej dobe dost velke,viem ze na lavo moje lezanie sa mu nepaci hned kopcuje , len tipujem , ze mozno preto, lebo on je vtedy dolu hlavickou ale zas ked sa pripravuje babo na porod tiez je dolu hlavou tak neviem...skus mandarinku ale len ak ti nerobieva kyselinu,je to ovocie co pomaha odlahcit zaludok a napomaha traveniu...
Ked si clovek vezme kolko uz drobci maju dlzku ani sa necudujem,ze im je uz nepohodlne kedze maju malo miesta...
Dneska davali v tv o predcasniatkach,lekarka hovorila,ze dieta narodene po 37tt uz nemusi byt v inkubatore,pred 37tt narodene ano....dufajme,ze do konca juna to vydrzime a potom uz moze byt porod😀
Ja ranajkujem vlocky,bez nicoho,len zaliate vriacou vodou,kazdy sa cuduje ako to takto mozem jest 🙂))ale mne to prave tak chuti😂
@lucia2831988 no to ano veru na tu svadbu uz radsej nech mas vsetko pripravene so sebou,clovek nikdy nevie presne ako pises,aj ked uz aj poslickov mas,radsej sa poistit
@lucia2831988 v nasej rodine je babyboom,dalsia sesternica je tehotna

@tatinka ja som dnes bola celkom v pohode i ked nevyspata...teraz sme sa este boli trosku prejst...kedy sa vlastne stahujete?
no veru,ze aj podskocilo brusko🙂 ono sa to takto ani nezda 🙂 ale ked som si dala tie saty tak je to rozdiel 🙂)) som zvedava co to bude do svadby...kefu na flase kupis aj v potravinach to je v pohode...ja mam veru dve nocne kosele..dokupovala som cez bazos este ale beriem si aj nohavice pyzamove...podprdu este nemam ale asi teraz objednam cez aliexpres...na doma mi to staci...ja mam plienky jeden balik co mi dnes mamina kupila..80kusov...do porodnice pisu minimalne 30 takze to by mi malo stacit kedze chcem doma pouzivat latkove staru dobru klasiku...kedze to malinke sa cisti a kadi aj kazdu hodinku...a ked bude treba tak sa proste odbehne do obchodu...to budem aj vediet aku velkost...zobrala som teraz radsej 2...inak tiez budem skusat podla akcii co a ako bude sediet lepsie...fuuu to ti toho riadne prislo..aky je ten kocik???spokojna? matrac si aky kupila???Ja som vcera kupila iba obycajny molitan kokos...deky kupovat nebudem mam ich strasne vela...kolko ta stal drziak na vanicku???Tiez chcem ale pridu mi strasne drahe...na matrac chcem aj ja kupit este nepremokavu podlozku...kolotoc som sa rozhodla,ze nebudem kupovat a flasky si kolko kupila???ja iba jednu,lebo verim,ze budem kojit...takze iba pre istotu keby nieco...inak vankusik mi sesterka poslala tak mam aj ja 🙂 a tie tampony do podprdy neviem ci kupovat alebo nie ale asi vezmem balenie do nemocnice keby nieco...no o kradnuti ani nehovor🙂))...inak s tou znamou sme sa dnes nespojili nakoniec...musime zajtra tak nic neviem a adapter na to vajicko je na prd...vyrabali sa na kocik od roku 2014 ale ja mam starsi model preto mi nepasuje :/