icon

Júlovky 2018

nikus987
5. nov 2017

Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...

pepusa1
25. máj 2018

Dobrý deň. Som už krásny 33+5tt a strašne ma picha občas v pošve a v podbrusi pri chôdzi a keď mam v noci plný mechur ani sa nevystriem

tatinka
26. máj 2018

@pepusa1 ahoj,ohladne posvy to moze byt sposobene klesajucou maternicou,ktora sa pripravuje k porodu o niekolko tyzdnov,ale moze to byt aj infekcia,treba to spomenut na poradni.

tatinka
26. máj 2018

@pepusa1 ale skor si myslim,ze to bude ta maternica uz,ved uz si v pokrocilom tehu takze....🙂)

pepusa1
26. máj 2018

@tatinka no bojím sa malý mi tlačí tam hlavičkou dávno je otočený ale sa bojím či to neni náhodou aj otvaranie čítala som niektoré sa otvárajú a beru magnezko a majú kludovy režim k Dr idem v piatok teda na sono

pepusa1
26. máj 2018

MÔŽTE mi poradiť kočík fajny do 500e aby bol ľahký, skladatelny a aby sa dala rúčka zväčšiť zmenšiť, ľahko ovládateľný
Ďakujem 😊

lucia2831988
26. máj 2018

@kattky tak super ked zmizol...takze topanky si po porode budem mat aj ake obut 🙂))

lucia2831988
26. máj 2018

@tatinka jaj tak u nas prisalo...dokonca aj vcera ked sme isli bola brutalna prietrz...lilalo ako dive ked som vyrazala....ale dnes je pekne....ale v noci je este dost chladno celkovo... ja som sa tiez onicom vyspala a tuto noc som vobec nespala...zo svadby sme ili okolo 3:30 a nevedela som si najst miesto tak som mozno hodinku dve pospala,ale kedze uz mam volno nevadi🙂)) ...
no to poznam to vie vytocit aj ja ked som dobolena a opyta sa ma co mi je ...no hovno 🙂 ale rano sa aj ja pytam ako sa vyspal...to beriem inak tak v dobrom...to mi uz nevadi...sen si mala celkom zaujimavy 🙂))
no a svadba...vcera cesta nic moc,ale dnes bola super cesta domov...dobre sa mi soferovala...samozrejme sme boli najkrajsi 🙂)) a inak celkovo bolo super...velmi sa mi pacilo...mala som cely cas pancuchy a nohy ma zacali az okolo 19-tej boliet...do rana to sice uz bolo brutal a mala som ich ako slon,ale zvladla som to no netancovala som radsej vobec...moj sa vytancoval podla mna vyborne 🙂)) ale inak mala strasne cely cas kopala...asi chcela tancit...ale bolo to uz moc...dost to bolelo a dost bola nizko to mi vadilo...ale som rada,ze sme tam boli...teraz si idem dat perlickovy kupel na nohy nech trosku stiahne opuch a relaxovat 🙂))

lucia2831988
26. máj 2018

@pepusa1 ahoj, podbrusko pobolieva aj mna no ja beriem magnezko koli tvrdnutiu tak je lepsie...uvidis v piatok co ti doki povie...daj si radsej kludovy rezim...a kocik...no ja mam hartan...je super no lahky a skladny neni 🙂 ja som chcela odpruzeny a kvalitny...kazdopadne je drahsi ako 500 ale na bazosi sa da najst aj za menej...podla mna bude super...len tazko poradit ked cakame prve🙂

pepusa1
26. máj 2018

@lucia2831988 áno musím si sama nastaviť kludovy režim a skúsim aj to magnezko len či mi tlak neklesne. Ja nechcem moč drahý kvôli tomu že už použitý kočík sa mi ťažšie predá a ľudia chcú dať čo najmenej. Toto je moje druhé tehotenstvo a dcéra malavaž 3 kočíky takže viem že ani teraz mi nevydrží do trochu rokov jeden a budem kupovať ďalší keď dačo vyrastie

kattky
26. máj 2018

@lucia2831988 Jasne v pohode 😉

tatinka
27. máj 2018

@lucia2831988 takze ste sa dobre zabavili,sa ti necudujem,ze uz si netancovala,uz clovek radsej nejde pokusat,nozky teda spuchli ale topanocky boli i tak pohodlne?spokojna si s nimi bola?mala ti pocula muzicku tak mozno si potancovala i ona v brusku😀
Mne uz sa zas snivalo,zeclovek v noci krvacal,chlap v praci,taska nazbalena a potom zrazu zbalena ale v nemocke sa prislo na to ze tam dake veci nie su...no uz mi sibe asi🙂
Nas maly mam pocit ,ze je cim dalej tym aktivnejsi a vraj menej kopancov a mrvenja v tomto stadiu tehu,to teda urcite,nas ma baterky nabite snad nonstop🙂)ale zas si vzdy pomyslim,dietatko teraz sa vybur a po narodeni pekne v noci prespinkaj😀

tatinka
27. máj 2018

@lucia2831988 v noci sa mi tak zas tlacil dolu a dost silne tlaky na konecnik,az som sa bala...samozrejme moj zas nocnu tak clovek zas sam doma....

lucia2831988
27. máj 2018

@pepusa1 no kludovy je asi dolezity teraz...ja osobne ked som doma tak mi je fajn a ked mam nejake behacky tak 2 dni zle🙂...mne magnezium robilo problem na zaciatku tehu no teraz nie...tlak mam dobry...
3 kociky? no pekne🙂 tak to ozaj sa neoplati...ja verim,ze budem mat iba jeden...

lucia2831988
27. máj 2018

@tatinka no ved toto🙂 bala som sa pokusat a ozaj mala bola v sale hrozna...netusim ci tancovala alebo jej ten hluk vadil no vzdy som si musela drzat podbrusko....tak topanky boli pohodlne preto som ich kupovala ale musela som mat tie silonky no...ale nohy ma bolia este dnes🙂 bolo to dost chodenia na ne a statia...uz to neni co to bolo :DDD zo dna na den ich mam veru horsie...
no to si mala ozaj onicom sen...ja sny nemam iba realnu predstavu :DDD a strach🙂...no moja je tiez aktivna...ja mam pocit,ze ona ani nespi....ale aspon viem,ze je ok...ja som sa konecne dobre vyspala,ale chrbat ma boli kavlitne...
ozaj inak ta krv sa berie asi okolo 36-37tt

tatinka
27. máj 2018

@lucia2831988 no zhruba v takom asi 37tt som objednana na poradnu,na krv nekazal,tak som zvedava co povie,akurat ten ster z posvy bude brat to hovoril...
Sny ma kazdy clovek,ale nie kazdy si ich pamata🙂))
Uz nam volali z decodomu,ze mame tamskrynu uz ,sa poponahlali🙂),vpolke juna mima prist este monitor d.pod matrac,buduci piatok,mo,no sobotu chcem uz balit do porodnice,clovek nikdy nevie aj ked este je cas...
Co inak porabas vtomto upeku slnecnom?prepelickam velke tepla nevadia?

tatinka
28. máj 2018

@lucia2831988
@kattky
@pepusa1 baby mna tak vcera stipalo pod pupkom a po jeho bokoch,riadne veru,ale som citala,ze to je bezne,len by to nemuselo az tak stipat😀

lucia2831988
28. máj 2018

@tatinka no ja som nasla ten ster a este aj toto 33. týždeň tehotenstva
Opakovaný odber krvi na zistenie protilátok antiD u Rh negatívnych žien.

36. týždeň tehotenstva
Opakovaný odber krvi na vyhľadávanie ochorení BWR (syfilis), AIDS, HbsAg B (žltačka typu B).
uvidime co bude v piatok robit...mozno ster a o 2t krv...a jasne,ze ma kazdy sny ale myslela som ohladom porodu taketo...inak mavam samozrejme aj ja a aj ,ze idem rodit a podobne no rano viem iba utrzky...a co aka je ta komoda?uz si bola pre nu? monitor si aky objednala???..
no ja idem dnes konecne poprat a popratat este po svadbe,lebo som bola az do vcera vecera ko a veru idem uz aj ja balit...a neporabam nic🙂 vcera som bola maximalne psa vencit a az vercer som sla sadnut k prepeliciam takze ja si ani neuvedomujem,ze je taky upek...dnes zase budem iba doma...mam tu kopec prace a nikam sa mi veru chodit uz nechce...prepelice mi pridu spokojne 🙂 no dali sme ich tak,ze sem tam aj svieti na nich ale maju viacmenej tien...a hadam su rozumne a ked by moc pieklo pojdu do kurina 🙂 no je to upokojujuce ich sledovat veru....
stipalo? ja mamvam skor krce ako ked kramy maju prist v podbrusku...a vcera skoro cely den som nemohla ani stat...len som z postele na gauc sa presuvala...chrbat mam uz celkom stuhnuty🙂

tatinka
28. máj 2018

@pepusa1 Kocik mam passo,bol v akcii trojkombinacia.je tam hlboky,sportovy aj vajicko k tomu,vyskovo nastavit.rukovat,dolu nakupny kos,nafukovacie kolesa,predne otocne s moznostou fixacie,polohovaci matrac,nanoznik,vetracka v strieske,sport.kocik otocny v smere i protismere jszdy,polohovanie do lahu,polohov.opierky noh,vyskovo nastavitelne madlo aj odnimatelne,5bodove bezpecn.pasy s regulaciou vysky,moznost zlozenia zadnej casti striesky,stupienok na nozicky,taska,plastenka do dazda,sietka proti hmyzu

tatinka
28. máj 2018

@lucia2831988 ja som rh+tak mne asi nebude treba uz brat krv,ale vsak uvidim co povie...
Vies co po skrynu sme este neboli v decodome lebo moj je stale v robote,ale zajtra so svagrom pojdu na dodavke to zobrat,komodka s prebal.pultom vyzera fajn,bielu som zobrala reku do kupelne nech nam pasuje na dome,monitor som objed.angel care ac300 s 2 podlozkami,viem nie je to najnovsi model ale referencie ma dobre,nasla som ho v akcii za 82e s dph aj dovozom,v lekarni mi matracovy monitor nukali vyse sto e,
Veru mna tak stipalo intenzivne...
Tak mas dost roboty,ale ked si domka porobis si v k!ude kolko vladzes a medzi tym oddichnes...zajtra chcem periny prevliect a hadam ich aj hodim na balkon prevetrat,v stredu poperiem a dufam,ze ked privezu chalani skrynu ze mi ju muz tento tyzden zmontuje nech tam mozem veci pre maleho naukladat,lebo zatial ich mam iba v krabiciach poskladane🙂))

tatinka
28. máj 2018

@lucia2831988 inak clovek by ani nepovedal,ze tehotenstvo je tak narocne,drobceka milujem ale budem uz rada,ked bude po porode....ako tak citam ty asi tiez sa tomu potesis🙂))

lucia2831988
28. máj 2018

@tatinka ja mam tiez AC ale 403D aj s vysielackou...ale to mam poziciane a ked budem spokojna kupim si svoj...no ten prebalovaci je nieco ako mam aj ja akurat ja mam klups...
no ja neviem cim to je,ale tu je furt bordel...upracem a mozem zacat zase...nechapem 🙂 ale uz mi je aspon lepsie...no musim ist do obchodu poslat mojmu mineralku s obedom na objekt tak asi skocim aj k doktorke...aj ked nechce sa mi,lebo zas ma to bude iba zdrziavat od prace :/...
periny mam tiez v plane prezliect ale az ked poperiem to co tam mam....ja by som chcela uz postielku zmontovat a nachystat nech mam pokoj :/
veru suhlasim...aj ja budem uz rada ked bude po....nech sa dam do normalu...uz som dobolena a nebavi ma to veru...a aj ten porod chcem uz mat za sebou...je to unavujuce...

tatinka
28. máj 2018

@lucia2831988 vysielacku mam avent,...
Neskutocne je u nas teplo,aj didky sa poťà🙂))
U nas je bordel lebo uz nemam kam dat veci,nikam sa uz nezmestia,v byte nemam vela nabytku,nepomestil by sa,aj skynu pre maleho musim dat do kuch.,uz budem rada prestahovana nech mame viac miesta,ale na to si este pockam ratam tak august,september,najneskor november,zalezi kedy nam dorobi satnik a botnik na mieru a to vraj skor ako august nebude,ratam ze mozno az september lebo ze ma vela roboty majster...
Mne moj vies ako frfotal ze naco uz tak skoro mame postielku,kocikma ine veci kupene?a to teda mame len od maja...zatial je to na dome ale v polke juna chcem nech mi to dovezie a tiez uz poskladat a dat na miesto,aj tasku ze na co si uz chcem balit do porodnice....som ho zariesila,ze ked to pride ci potom bude rychlo balit a pripravovat,a on ze ved v nemocke by mi dacodali,no reku jasne,oni len na mna tam cakaju a budu mi okolo riti skakat a vsetko davat....ach chlapi🙂))prd sa do toho rozumeju ale mudrovat budu😀

pepusa1
28. máj 2018

@tatinka ja idem kúpiť bebetto a ma asi rovnaky popis🙂 len recenzie žiadne nikde

pepusa1
28. máj 2018

@tatinka neviem čo je to stipanie ale predvčerom ráno som to mala až veľmi

pepusa1
28. máj 2018

Inak kedy máte termín? Ja prvý 15teho podľa PM a druhý podľa sona 9Júla tak neviem 😊

zana124
28. máj 2018

@pepusa1 ja mám bebetto luca 2018. Vyhral kvôli funkciám, na YouTube nájdeš video, kde ho predstavuje jedna predajňa v NR. Tam je síce luca z minulého roka, ale funkcie majú rovnaké. A je naozaj nádherný. Uvidíme ako sa bude mladému muzovi v ňom vozit 😅

pepusa1
28. máj 2018

@zana124 videla som už veľa videí prídu mi podobne Luca je o dačo drahší než Vulcano medzi tymito dvomi sa rozhodujem. Najprv som chcela Murano ale farby mi nesedia. Vlastne asi všetky som pozrela a keďže chcem tmavo modry našla som Luca a Vulcano len neviem ešte aký je tam rozdiel

dugyna
28. máj 2018

@tatinka to stipanie sa natahuje koza...mozu byt bohuzial strie.

Dlhsie som tu nebola lebo mame toho vela, ale mali ste uz niektora poslickov?

kattky
28. máj 2018

@tatinka ja stipanie som nezazila, tak neviem ... Skor mi trplo lave stehno a az palilo ma to

lucia2831988
28. máj 2018

@tatinka hej dnes je fajne tplo...v aute to je strasne 🙂 no viem si predstavit lezat v tieni na lehatku...prave som si dala polievku tak fajn zahriala 🙂
no ja mam veci tiez,len tak tak popchate...viac uz m nic nikam nevojde....ono keby pretriedim bolo by viac miesta ale co mozem teraz triedit ked mi je vsetko male :/.....to az niekedy na jesen asi...vidis ty mas vyhodu,ze na jesen to budes mat kam dat aspon 🙂)))
A muzovi odkaz ,ze ja mam kocik od januara a postielku od februara len neposkladanu...a veci oprate a ozehlene uz v komode a som za to bohu vdacna,lebo teraz by som to uz nezvladla...ledva sa donutim nieco spravit...tak nech nefrfle a tasku treba mat zbalenu aspon mesiac pred terminom no ty si ju uz mala mat zbalenu podla mna 🙂)) ale tak im to aj nedochadza az tak,ze ono to uz uz moze prist a nemusi...co uz...chlap je len chlap🙂...akoze ani ja nemam vsetko este kupene no su to iba vlozky,tampony,lieh ,krem na ritku a tak a to neriesim,lebo to ked tak moze moj kupit v lekarni po ceste...teda pri nemocnici...takze pohoda,ale inak tiez mam vsetko a aj plienky jedno balenie...uz len to dat do kufra a supnut pod postel🙂