Júlovky 2018
Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...
Ja mam uz kontrakcie bolestive kazducky den,v noci predychavam do 2-3 rana a stale nic.Zajtra dalsia poradna,tak mu uz poviem nech somnou nieco robi lebo uz sa aj zle citim a hlavne sa bojim ci je vsetko ok.Pohyby citim ale neviem ci su take silne kontrakcie v pohode ked sa porod nerozbieha este...
@ena87 Niekedy je taká noc že tiež kazdu hodku vstáva niekedy zas spinka a za celu noc vstane 2x až 3x ale teraz keď ju tak boli bruško spinka po dve hodky dnes cely deň nespala stále mi plakala zaspala som ju na rukách pri hudbe ktorú som počúvala keď bola v brušku a zaspala na hodinku a pol potom som išla s nou vonku na dlhšiu prechádzku o pol ôsmej som ju vymasirovala a chvála bohu zobudila sa raz a to je už 22:13
@ena87 Už sa mi zlepšuje moje babo akurát dnes skoro cely deň nespala až keď sme pošli vonku tak na chvíľku zaspala ja sa nebojí ja chcem aby spinkala somnou lebo viem že má potrebuje potulkát pusinku keď sa jej niečo nepaci no proste chcem sa s nou tulkat len priateľ tlači že to nie je dobre aby spinkala s nami 😕
@gabika2266 Tak super,aspon si nasla nieco co pomaha.Nasa v tomto bola vytrvala 😉 viac ako hodinku spanku nepotiahla 😊 dufam ze druhe babo bude vacsi spachtosko.
@pepusa1 tak to zase ja som muza ukecala vzdy :P sak dieta nie je len moje a boli sme pri tom obaja. no schody a pocakj dam ten recept. plus niekto pouziva cervene vino s klincekmi teple a teply kupel..
@lucia2831988 pohyu mam aj ja na kvantum :P, spermie vraj funguju na krcok ako tie cipky a na bradavkach nieco bude lebo pri druhej dcere to bolo tak za prva si zmyslela po 2,5 tyzdni ze sa chce kojit...jak sa prisala odisla mi voda..
@emiliar Ja odsajem z druhej už iba 20ml potom to boli už tak to nechám tak cumlík už dostáva keď viem že veľa spapala lebo potom zase bruško tvrdé a pach kaki nijak nezapácha len keď si prdka vtedy je riadne zápach 😁dnes kaku mala zelenú a nie riedku ale takú hustejšiu(nie veľmi )
@ena87 Čakáte druhé ? Tak to gratulujem ja som povedala že už druhe nechcem stačí mi moj poklad 🙂
@gabika2266 To si uz musite doriesit medzi sebou a dohodnut sa.Moj manzel s tym tiez velmi nesuhlasil ale respektoval moje rozhodnutie ze to takto citim.Toto za Vas nikto nevyriesi len vy dvaja.Ale rozdielne nazory na vychovu su vzdy,treba sa len rozumne dohodnut...
@gabika2266 😊Ano mam zopar dni pred porodom,teda dufam ze zopar dni (40tt)
Ja som po prvom porode povedala ze uz rodit nebudem ale chcela som dve deti takze som sa na to dala este raz.No dve deti mi bohato stacia,na dalsie sa uz ani ja necitim.
@gabika2266 niet sa co cudovat spavala tak 9 mesiacov tak priatel si bude musiet zvyknut. Ja som rada ze mne v tomto manzel nikdy problemy nerobil a skor si to ospevuje...ze ani nevie kedy babo bol hore atd....
@tatinka drz sa zvladnes to, hlavne drzat brucho pri kaslani curani, akani, smiati sa chodeni....a te sa na drobceka 🙂
Baby tu mate ten recept:
125 ml mlieka
1 veľkú škoricu
5 klinčekov
4 polievkove lyzice ricinoveho oleja
1 polievkova lyzica medu
Mlieko, skoricu a klinceky spolu prevariť, potom odstaviť na 30 minúť.
Potom vybrať klinčeky a škoricu. Pridať olej a med. Poriadne zamiesat.
Užiť teplé.
@ena87 Super držím palce všetko dobre 🙂🙂mne stačí jedno 😁 Na ďalšie ani nemyslím a ani priateľ ktorý to berie tak vážne ako aj ja keď som mu to povedala že nebude ďalšie povedal že ako už bude 🙂 tak ešte raz držím palce hlavne veľa zdravicka obom 🌺💐
@gabika2266 no tak bude koncit mlieko a treba dat umele. Ja som mala bebu. A kakinka je super. A kazde tri ci štyri hodiny treba dat papat a bude dobre podla mňa.
@gabika2266 xixi...a to my stvrte :P
Tak ženy dnes som mala ten sweep nič príjemné a zle mi ostalo zvracala som teraz sa bojím aj najest čakám čo ďalej. Píšu že kŕčok skrátený aj mäkký na 1-2cm ale ešte v zadu čo myslíte?
@pepusa1 fuha no pekne...tak to by som sa na to vykaslala...a ako ti to robili? Ja som mala dnes bolesti a obcas aj mam ale inak nic🤔
@lucia2831988 strčila mi tam dva prsty a dnu do krcku akoby roztiahla bolest hrozná sice to trvalo zo 2 minuty ale spotena som bola a trpla som nech svihne. A teraz mám aj slabé bolesti v podbrušku uvidím čo sa ide diať ale uz mam pocit že dnes nejdem nikam mali sme ísť na nákup pošlem muža .Možno sa to pomaly rozbehne juj dobre by bolo.

@pepusa1 My sme davaly neskor nakolko maly mal koliky, tak lekarja povedala, ze mame trosku pockat. A potom sme zacali davat ked mal maly asik 2 mesiace. Cize asik v septembri. Nas papa tiez nutrilon a len z jednehi balenia mal koliky. Kupili sme druhe a bolo ok.