Júlovky 2018
Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...
@ena87 no davali mi potom vselico a nic...ale chodili kazde 2min cca ale brutalne a strasne tlacit ma nutili no nemohla som...este som nebola otvorena...hrozne to bolo...druhe si adoptujem😂
@lucia2831988 zlatucka je gratulujem. Ja som to tiež hovorila pri prvom pôrode a o par tyzdnov ma čaká tretia sekcia 😁.
@lucia2831988 Ano po prvom porode to asi kazda povie ze uz nikdy 😀 Ale rychlo sa zabuda ake to bolo a hlavne druhy porod bude uplne iny.Ja som sa teraz krasne otvorila a keby nemam maleho obra tak porodim v pohode....neboj o par dni bude dobre 👍😉 Malicka je krasna 😘 Moj este poriadne oci neotvoril 😁
@gabika2266 To povedia vzdy,ale zalezi od dietata.Kazdemu vyhovuje ine.Ja som pri dcere mohla drzat hladovku a aj tak mala koliky...Akurat som obmedzovala strukoviny,kapustu....take veci ktore vyslovene naduvaju,inak som asi jedla vsetko....
@emiliar ja som si prosila o sekciu 😂😂😂
@ena87 moja hned okale na nas plestila 😂...inak bola tam jedna druhorodicka...prisla na izbu a do pol hodiny bolo po...akoze sila... Ja som sa ani nevstihla zo zachoda vratit...
@lucia2831988 a neurobili. Mne ano. Poriadne som im nadavala kričala od bolesti a ukoncili prvy akutnou sekciou.
Baby všetkým vám gratulujem.Ja som piatkovu noc strávila v nemocnici celú noc silné bolesti v panve v krížoch a plus kontrakcie a zistili mi silny zápal v moči takže bolesti to boli non stop plus som zvracala ako diva a zvýšená teplota. Pustili ma včera domov ze ešte nerodim otvorena iba na jeden cm a dnes o 4 ráno mi odišla hlienova zátka. Tak uvidime berem antibiotiká a takáto chorá budem rodiť a vyčerpaná a o to viac ma to bude bolieť krz ten zápal.Hotova som totálne
@lucia2831988 Lucka a teda si porodila prirodzene? Ja už to chcem mať za sebou do plaču mi je keďže som do toho chorá
@emiliar nie lebo vraj porod postupoval dobre len proste prvorodicka tak pomali...ze by to bola skoda
@pepusa1 ano prirodzene nakoniec sme to dali...dobojovali sme do konca a teraz sa divam na krasnu papulku...ja som zas mala upchaty nos pre nadchu...no ale zapaleny mechur...dakujem pekne teda 🤔 no drzim palce
@lucia2831988 no mne tiez chceli ako prvorodička by bol super porod u mna. O 8 vyvolavacka o 8:30 otvorena na 4 cm o 10 tej ze ideme rodit no mali sa zasekol. A do piatej na monitore v bolestiach a potom sekcia. Držím palce na rýchle zostavenie.
@lucia2831988 mňa už dlho pobolievalo ale nezistili nič a po tom sweepe sa to akoby rozbehlo a teraz sa cítim ako pri chrípke zničená total. A blíži sa to pomaly keďže mi zatka odteka ale voda nie. Aj pohyby mam bolestivejsie. Dufam že to dam necitim sa ok. A ako dlho si rodila?
@pepusa1 jaj no pekne 🤔...ja som stale nachladena a nic sa mi nechce no pridu rodicia🤔 no nemozem im to zakazat...mne vodu prepichovali...isto to das lepsie ako ja...16 h 😉 ale od prvej takej kontrakcie slabej
@emiliar pekne...no moja zase bola dole a vsetko islo len pomaly a krcok boo tuhsi a slabo som sa otvarala...ale som rada,ze sme to dali...aj ked ten nastrih stipe
@pepusa1 No tak to teda nezavidim,ten zapal.Budem drzat palce aby si to zvladla,bez bolesti ti nebudem ani priat lebo to je nerealne ale vela sil prajem pri porode...Hlavne zachovat klud.Ta voda dobre ze neodtiekla,lepsie sa rodi ked ti ju doktor pusti.A ked ta pohyby bolia tak to uz mas o chvilku za sebou...
@lucia2831988 Aj niecim osetrujes ten nastrih?Ja si davam teatre olej po kazdej toalete a doma este v repiku chcem kupat.Dufam ze sa vsetko dobre zahoji.A kojenie ako,rozbehlo sa?
@lucia2831988 No niektore zeny maju stastie na porody.Ja mam uzku panvu a rodim velke deti takze ja asi aj keby 10 deti mam tak porod bude tazky...Ale spokojna som,druhy rychlejsi o 4hod.V podstate od prichodu do nemocnice po samotny porod to cele trvalo 4,5h.....akurat ten natrh...ist prvy krat na WC bude zazitok
@ena87 nie nic mi nedali🤔 kazali iba do sprchy po kazdej potrebe...a presne doma si spravim repik...uz aby som bola doma...dufam aj ja,ze sa to pekne zahoji...mi je divne,ze mi nedali na to sprej alebo nieco...kojenie zatial nic...prikladam ale nic
@lucia2831988 mne tiez len cistou vodou hovorili ale uz po prvom porode som si davala teatre olej a rychlejsie sa hojilo tak som si to aj teraz kupila.
Mne uz prsia nabehli na 100% 😁 Maly len papa a papa
@ena87 joj bodaj by aj mne nabehli...🤔ale zatial ani naznak...
@ena87 no4,5 je celkom fajn...ja som3hodiny bola v brutalnych mukach a 13h v mukach 😂....jaj toho zachodu sa velmi bojim aj ja..ved mam problem so všetkým a nie to este ist na velku...ma roztrha nanovo
@lucia2831988 ako čítam aké mate bolesti ,celkom sa teším na sekciu.
to tu zacnem byt sama 🙂 no dnes som nacvicila 28,5cm taze spokojna
@lucia2831988 4,5 je super.Ta najvacsia bolest bola asi hodinu a aj ta sa dala predychat.Manzel bol somnou cely cas,sestricka super-masirkvala mi krize pri kazdej kontrakcii a poslednu hodku aj doktor bol pri mne,svetlo vypnute,hudbu mi pustili...spokojna som bola....az na to finale 🤐
Ale zahoji sa to a dobre bude...cikat sa mi uz teraz da uplne v pohode,no uvidime ako pojde ina potreba 🤔
@lucia2831988 Inak ked nad tym rozmyslam tak mne po prvom porode mlieko nabehlo az na neaky 3 den,zo zaciatku som aj prikrmovat musela.Teraz mi neako rychlo nabehlo...Prsia mam tazke ako melony 🍉

@gabika2266 co vyhovuje tebe bude aj jej...mozno obmedzit fazulu,kuluricu a take