icon

Júlovky 2018

nikus987
5. nov 2017

Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...

tatinka
19. apr 2020

@lucia2831988 ano vrtala mi to ,ale hovorila,ze plombovat nemozu,ze ozaj len akutny stav,ze maximalne Mozu trhat,som sa jej pytala o ten mesiac co mam prist ,ze teda co mi s tym urobi potom ,hovorila,ze ta uz plombu potom,ze oni tiez nemozu dlho nepracovat lebo poistovna im nic neprispeje a ked nerobia,nezarobia....som sa aj bala tam ist,predsa len,rusko ,rukavice,gel na ruky som mala ako treba,ale aj tak ...hovorila zubarka ,ze neMozu nikoho brat,ze teda vyslovene len po telefonickom dohovore ak je to surne,nebol tam nikto v cakarni....
Pozeram,ze tebe mala ide aj na tu Motorku ocrqzadlovu,nas ma au5o take a aj Motorku,sisadne ale ani nahodou,ze by sa sam aj odrazal,ma aj taku paradnu trojkolku,len este nedociahne na pedale....
Tebe sa aj zahra trosku sama?nas vobec,v ohradke byt to ani nahodou, ako ti v noci spava?prespi?

lucia2831988
19. apr 2020

@tatinka aha... No tak uvidim, ze co. Mna teraz konecne 2 dni neboli no zato chrbat priserne tak zase na tabletke a ledva existujem🤦‍♀️.
No dianka mala aj doma male odrazadlo a po byte na nom beha. Ale tuto motorku ma suseda a stale ju chcela tak sa teraz pretekaju na nich 🤣🤣🤣 uz ma aj trampolinu tak stale len chce na nej skakat... Totalna droga 🤣. Trojkolku ked mame tak tiez nechce pedalovat iba sa vozit tak tlacime. Ale teraz fici ta trampolina a odrazadlo. Zahra sa ale musim davat na nu pozor lebo je spekulant 🤣. Hlavne rada sedi na stole a kresli po stene. Alebo vodu rada prelieva. Ohradku uz velmi dlho nemame. Ona by mi ju uz preliezla 🤣

tatinka
19. apr 2020

@lucia2831988 tie krize to aj mna bolieva katastrofalne,uz na skole ma bolievali , potom z prace no a po porode veru mavam bolesti v noci ze aj nespim z toho ,mne ako tak pomoze veral gel na noc riadne natriet,ale teraz nemam ani ten uz doma...
No tak to moj keby mu dovolim sediet na stole by sa z neho aj sklatil dolu,niekedy ho vylozim na kredenc ale musim ho drzat,lebo on si vykroci ako po koberci keby siel a kludne aj do prazdna,ohradku zatial mame ,ale vyuzivana je minimalne len,

tatinka
19. apr 2020

@lucia2831988 ten nas veru stale nechce ani kreslit ani ine take tie manualne zalezitosti,najlepsie vsetKo hodit o zem,

lucia2831988
20. apr 2020

@tatinka no ja mam s krcnou problem 😔.
No ono ja jej to nedovolim. Ona sa vystvera alebo lezie po stolickach ked som mimo alebo na nu nepozeram. Ona je strasny cert a vyuziva vsetko. Na kredenci som ju mala raz na minitu ale to nevedela ani sediet... To sa ja bojim. Uz ani v jedalenskej stolicke pozerat penicky nemoze lebo ak nahodou ide kolo mlynske hned z nej zoskakuje 🤦‍♀️ tak musi byt radsej vo fotelke svojej. Ja zas nic nepocuvam iba kreslit🙈 alebo hopa. A tebe sa zahra aj sam?

pepusa1
20. apr 2020

AHOJTE TATINKA A LUCIA nahodou som nahliadla po velmi dlhej dobe a stale vas tu vidim pisat 🙂.ako sa maju vase deticky uz aj nieco rozpravaju?ako a ako ste na tom s plienkami.Moj maly povie takych 5 slov ale rozumie vsetko co mu povieme nechce sa mu este pustat a aj plienku stale chce 🙂

tatinka
20. apr 2020

@lucia2831988 och kdeze,nezahra sa sam,v jedal.stolicke ani on ne hce byt,on by pri jedeni najradsej stale behal a ja aby som ho nahanala po dome,najradsej sa stale stvera po schodoch,teraz sa aj jedle premrva a povybera si masko a ostatne tam necha 😁,inak on jedava takmer vsetko,akurat cviklu nechce,ale teraz ma zas take trucovite obdobie,ked mu nechcem tv dovolit tak ovladac hodi o zem alebo zacne mrncat a podobne

tatinka
20. apr 2020

@pepusa1 nas tiez ma plienky ,on mi aj povie, ze kaka,ale povie to ked uz to prebieha,cize nestiham dat na nocnik,on vie aj povedat ,ale ma aj taku svoju hatlaNinu,ktorej rozumiem len ja😁

pepusa1
21. apr 2020

@tatinka haha do plienky im je príjemné sa vykakat môj sa skryje tak už vieme že čo robí 😀. A ako to máte s jedlom spapa všetko čo navaríš? Môj nie musím mu zvlášť najviac chce zemiakovú kašu kura s omáčkou a polievky, ryžu zatiaľ nechce

tatinka
21. apr 2020

@pepusa1 nema rad cviklu,ale inak asi vsetko zje,ale je to cisty masozravec,on ale nema v oblube jablko a vyzivu,inak fakt zje vsetko zatial

lucia2831988
22. apr 2020

@pepusa1 ahoj moja nerozprava... Ma svoje, ze dudu, fafa-zirava, brm brm, daj, nechcem, haci a tak ale inak jej nerozumiet... Plienky mame stale... Nema ani nahodou zaujem sa pytat.

lucia2831988
22. apr 2020

@tatinka no u nas sa je iba s mobilom. Ja ju s jedlom nenahanm. Inak aj u nas sa zje len masko a chlieb alebo ryzu necha 🤣. Trucovitost mame ceru aj my. Akonahla je nieco inak ako chce ona hned robi bordel.

tatinka
24. apr 2020

@lucia2831988 u nas ked chcem aby sa poriadne napil vody a sedel aspom chvilu na nocniku tak mu musim aspom na par minut pustit tv,lebo inak si da dva glgy vody a hotovo,viac do nh9 nedostanem,ale ked pustim na 5 min tv,tak sa napije dostatocne😀no su to uz presibanci,teraz ma hneva tym,ze si sadne na gauc a nakloni sa dolu hlavou , ze by kludne aj capol na zem a po ocku sleduje,ci ho budem hresit.....aj odpoved ma niekedy ze dovidenia,on od druheho ockovania cize uz rok a pol casto robi take zvlastne pohby ruciciek,minule sa muz pyta Janko a preco toto robis s rucickami? Odpoved bola Preto....😁

lucia2831988
28. apr 2020

@tatinka no dianka velmi slabo pije od narodenia... V nedelu sme boli v Skacanoch a po ceste vypila 3dc vody... Ja som bola hotova reku to nevypila ani za cely den nikdy... A nedalo mi to. Potom v Turciankach hovorím matovi kukaj co robi neni nahodou mokra? Samozrejme... Cela🤦‍♀️ ona si potiahla vodu a potom striekala ju ustami. Neviem co robil mato, ze nevidel no nastastie som mala nahradne oblecenie tak na kraji cesty som ju prezliekala 🙈. Nechaj ho nech padne... Dianka uz tolko padla a aj tak stale robi hopa.ja uz nemam energiu ju upozornovat niekedy.
Hmmm a doktorka co na tu rucku?

tatinka
29. apr 2020

@lucia2831988 doktorka?pediatricka najskor ,ze to nemoze byt z ockovania,neskor pripustila,ze sa to tym Mohlo spustit,ale ze ak nieco chlapec mal ,tak by sa to casom spustilo i bez ockovania,neurologicka sa vyjadruje,ze to je len emocne vypetie a prejav emocii a casom to prejde...lenze trva to uz rok a pol a nie je to o Nic lepsie, tak neviem...
Nas ked bol na mlieku mal super prijem tekutin,to len vodu odmietal,ja ked som pozerala ,ze na jeho vahu by mal mat cez liter tekutin denne,cca 1200 ml,teda vcetne ovocia,polievky...no tak to nema isto.ale ako sa mi odstavil od mlieka,je to u, s tou vodou lepsie....
Inak ,ze tvoj chlap nevidel,ze sa mala obliala,to chlapi vobec toto neregistruju,ani moj muz nie,oni su v tomto taky ako to napisat slusne...nevsimavy...
Ste si robili vylet do Skacian ?ci navsteva?ja moc tuto dedinu nemusim😀
Ach,5aku chut mam na dobru pizzu,len co,ked je vsetko zatvorene....
Dumam krpcovi dake hracky cez net pozriet,aj knihy o zvieratkach,rad to listuje,potom mi rozprava ze tam je krtko,mys,zaba ,jezko,motyl,ci vlak a podobne,moje zlatino❤️💛💚

lucia2831988
30. apr 2020

@tatinka ak je to emocne tak to moze mat aj do 20r. Ale nevadi. Prejde ho to. Vies co ja to az tak neriesim kolko vypila. Ako ked za cely den si takmer nic neda mrzi ma to, ale ruku na srdce aj ty kazdy den si das 2l vody vzdy pravidelne? A máš pravdu chlap je nevsimavy ale kazala som mu na nu davat pozor🤦‍♀️.. V Skacanoch byvaju matovi rodicia. Jeho otec z tade pochadza a koli starkej isli byvat tam k nej. Preco nemas rada skacany? Mne sa tam velmi paci okolie. Ja si robim doma pizzu v tescu maju chladene cesto na pizzu a na nu si dam co chcem. Mnam je fakt super. Vyskusaj. Ale chcem skusit aj z kvasku spravit. Ja dianke vsetko z netu objednavam 🙂 ale teraz od susedy dostala tak mame nove knihy. Tiez miluje knihy a u nas vedu zviratka z dvora a podobne

tatinka
1. máj 2020

@lucia2831988 vies co ja veru ano,snazim sa tie 2 l tekutin dat,alebo teda aspom priblizne,ked som bola na zakladnej skole,nebyvalo mi dobre,malo vody som pila a zistilo sa,ze to co sa ma vylucit mocom,slo do krvi,cize od vtedy som pila viac vody a v dospelosti som si to sledovala,podla mna je potrebne pit dostatok tekutin,ma to dosah na mnoho zdravotn.stranok a tiez som na,oru,ako clovek dieta nauci od malicka ohladne priJimu tekutin,tak to bude mat dieta aj ked bude skolkar ci skolak....
Ja ako som na materskej ,neskutocne som spazravela na sladKosti,ako aj pred tym samozrejme som si dala ale teraz....by som zozrala tolko sladkosti keby sa clovek nebrzdi...
Aj do zoo uz by som rada s krpcom ist,snad aspom koncom roka uz bude normalnejsia situacia...

lucia2831988
10. máj 2020

@tatinka no tak ano mas zlu skusenost no poviem ti, ze ja niekedy ani nemam cas sa napit a napadne ma to za ked sa mi vecer toci hlava..
Aj ja som sa rozjedla ale po veceroch ked mam klud 🤣🤣🤣🤣. Zoo by uz mala byt otvorena. Zveropark minimalne isto je. Tiez uz uvazujem skocit len ked malo volna ma chlap a vela roboty mame tu. Nestihame nic 🤔

tatinka
1. jún 2020

@lucia2831988 mi hovor,tiez nIc nestihame,muz preraba hor izbu na spalnu,buduci rok chceme dalsiu izbu prerobit na detsku no a hadam uz potom bude aj krpec mat svoju izbicku,plus zahradu mame ,tam treba robit,doma bOrdel stale ,maly spava cez den uz len tak cca hodinku, iekedy hodinku a pol,na dome mam milion okien ani to neviem kedy ogabem😎...tvoja uz ma vsetky zubky?malemu prave idu tie posledne spodne stol.,katastrofa ako ho boli a mrzuty je z toho veru dost,aj hovori ze zuby bolia...

lucia2831988
21. jún 2020

@tatinka ahoj, dlhsie som nemala cas... Furt nieco a vecer ko... Ja som nastastie stihla okna keď chlap bol s diankou vonku.. Tiez spime cez obed cca 1,5h ale som rada, ze vôbec. U nas idu ocne a tiez je to niekedy strasne... Stolicky posledne este sa ani netlacia. Teraz sme boli na svadbe ale akoze nestihali sme za nou... Najlepšie je ked zaspi 🤣. Uz aby sme boli na dovolenke.

dugyna
21. jún 2020

@lucia2831988 no tak nasa uz nespi vobec a to baterka odkedy zobudi tak do vecera ide 🙈 aj nase starsie baby uz povedia ze kks staci....kam idete Luci dovolenkovat?

lucia2831988
23. jún 2020

@dugyna ja si to neviem predstavit 🤦‍♀️. Ja dufam ze aspon do školy bude spavat poobede 🤣. Na Teplý Vrch ideme teraz. Potom v auguste chcem este do Dunajskej do thermaparku ale moj Mato tam ma rodinu a v októbri druha svadba v sl. Raji tak pozriem nejaky pobyt v okolí

dugyna
24. jún 2020

@lucia2831988 uzivaj jednu je to ine potom ked uz ma clovek dve a viac...aj ked zase nemenila som baby sa zahraju. my budeme cele leto na chate 🙂

lucia2831988
24. jún 2020

@dugyna no presne preto ja uz druhe nechcem 🤣. Ja rada cestujem... A kde mas chatu? To je presne to co mi este chyba 🤣

dugyna
25. jún 2020

@lucia2831988 vies co susedia mali dlho jedno mala ich je teraz prvacka a maju babo...a mala bola celkom doteraz rozmaznana...ono ten surodenec velmi pomoze ak clovek naozaj dava pozro na vychovu aby sa mali radi a pomahali si....moja mama jedinacik a otec su traja a je to rozdiel aj v ich samych... pri TN, Neporadza mozes dobehnut niekedy na kavu 🙂

lucia2831988
28. jún 2020

@dugyna urcite je to rozdiel ale ja po druhom vobec netuzim. Nechcem byt ani tehotna, ani rodit a ani sa tlacit a byt na roztrhanie... Mozno casom to na mna pride ale ja som teraz stastna a spokojna tak ako to je 🤣. Dakujem za pozvanie. Dobehni aj ty s babami 😉

dugyna
29. jún 2020

@lucia2831988 jasne chapem, ja som mala porody v pohde aj tym z sm boli v AT..len to obliekanie po porode mi vadi :P

tatinka
11. júl 2020

@lucia2831988 ahoj,princezne ste na fotke obe,krasne saty,tak hovoris/pises,ze mala je sidielko?aj nas veru lieta ako sarkan,rozprava,spieva si,najradsej ma oesnicky z o Dorke z Fidorkova,to uz pozna poniektore pasaze aj na spam.,2rocky uz mal teraz v pondelok,ach dako rychlo to zbehlo, kedy idete na dovolenku? A ako bolo na svadbe?my mame ist o tyzden ale ja zrejme s krpcom nepojdem kedze je to daleko....

tatinka
11. júl 2020

@lucia2831988 nestihla som dopisat predoslu spravu takze tuna pokracujem 😁 ....s krpcom na svadbu asi nepojdem kedze je to daleko a museli by sme cestovat v case ,ked on chodi spat a v aute on spat nebude

tatinka
11. júl 2020