Júlovky 2018
Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...
@tatinka inak drobec je fesak
@lucia2831988 nakoniec sme na tu svadbu sli,ale kedze krpc neznasa hudbu ked to velmi huci,tak aKo zacali hrat ci na urade ci v sale....zacal plakat,ked v sale hrala muzika tak primerane,bolo to ok ale akonahle to vypeckovali ze si si vlastne slovo nepocula,maly sa bal a stale hovoril tato vypni ,tato vypni a apytal sa stale von,tam bol klud cize v pohode aj on usmiaty,no dnu dovi dopo,plus nevyspaty ....nas v aute nezaspi alebo ked tak max na 5 min a vybavene....hovoridlo sa mu rozkecalo riadne 😁minule kadil do nocnicka , hovorim mu ze hovienko je v nocnicku a on ze hovienko hovienocko ahoj,sa pytam komu hovoris ahoj?a on ze no hovienku😁 ....a k ddkovcom tvoja ide rada?na ruky ju mozu vziat?nas od malicka nechce toto,na ruky len mne a tatinovi ale inak k nikomu nechce.
@tatinka no ani dianka nema rada hluk... Ale kym zacala zabava ona uz spala a mala som protizvukove sluchatka, lebo som vedela, ze bez nich to nedame. A veru aj som jej kupovala nech na dovolenke sme v pohode. Kolko vam trvala cesta na svadbu? Dianka prave zacina rozpravat... Teda ona je ukecana od mala ale nerozumeli sme. Teraz uz zaciname 🤣. K svokrovcov je boj... Minule zostale v strede cesty a ani za svet dnu... Na ruky ju moc neberu lebo tam nechce ani ist ale s dedom je kamoska. Hlavne s nim rada maluje... Ale tak vidia sa tak max raz za mesiac a aj to ani nie..
Cestu sme mali hodinu a pol tam,plus teda potom este domov,nas rozprava pekne uz davnejsie ale teraz zacal aj take trosku viac bsahov vyjadrenia a sem tam aj vety,ale vela aj opakuje,je to maly presibancek uz obcas 😁...
To vqzne sa vidite so svokrovcami raz mesacne?a im to tak staci?a priatl tiez neprotestuje? Aaaaach to ti zavidim,moj svokor je u nas tak 5krat tyzdwnne a svokru tu mam nasackova u tak 3krat za tyzden,o i tu chodia do nasej zahrady sadit a starat sa ( aj kd ja som bola proti ) no a tym padom aj za malym svokra ide takze ich tu mam stale,slahnut ma ide z toho...
@lucia2831988 sprava hore je tebe pisana,zabudla som ta oznacit
@tatinka no tak to v pohode... My sme isli 3h na dovolenku 🤣🤦♀️. Dianka este len zacina rozpravat... Ona je leniva dost co sa tyka rozpravania alebo pytania na nocnik... A podobne..
Tak o ti ja viem... Je mi to jedno. Mne to staci.. Moj mato tam chodi castejsie lebo je tam polovnik tak obcas odbehne na polovacku. Ja by som inak ale nezniesla aby na mojej zahrade nieco mali... Ja mam rada svoje súkromie 🤣. Ja by som toto zatrhla hned... A leby byvaju tu v Top asi by boli aj oni castejsie u nas.
@lucia2831988 vies co aj ja mam rada sukromie,nie raz sme sa pre caste navstevy svokrovcov pohadali s muzom,lenze nic s tym nespravim,ine by bolo keby ten dom kupime spolu alebo spolu postavime,ale aj ked tu byvam a mam svoje prava...dom zdedil manzel este ked sme neboli svoji,je to ine takto,ja som dost drzka hubata a svokrovci o mojom nazore vedia,aj s nimi uz som mala mensie vymeny nazorov,,ale ...moj muz im to dovolil a tam je pes zakopany....
A ako pises,ze ak by svokrovci tvoji byvali v TO ,boli by u vas castejsie,ved To a Pe j 25 min autom,nasi to z Pe k nam maju 45 min a stretavame sa niekedy kazdy tyzden,niekedy kazdy druhy ...ale veru keby sa ja vidim so svokrovcami raz mesacne,uvitala by som to 😁👍,tento stretavaci interval si udrz😁, lebo mat ich stale za ritou ako u nas,je na prasky ....
A teda sa ti mala nepyta na nocnik?este ma plienky?nas ma na spanie este,ale na den uz vyse msiaca nema,zatial sa ale pyta len kakat,na cikanie sa pyta len obcas,ale mam odsledovane kazdu hodinu a pol na nocnik ked ho dam tak cikne,takze dari sa byt bez nehody...
@tatinka no by ma slahlo.... svokra som nevidela asi 2 roky...a svokra bola teraz so svagrinou u nas na chate grilovat, po roku som ju videla. a to staci. O deti zaujem nevia negratuluju neriesia skolu nic..takze asi tolko. drblo by ma byt s nimi asi castejsie..
to vidim tu orptoi mlady byvaju so starymi investovali do prerabky podkrovia a teraz maju take fasa vztahy ze sa nebavia...
@lucia2831988 Matilda uz je odplienkovana.
A jej oblubene slovo teraz ked nieco vidi ci sa deje...zadre jezisiss...a chyti sa za usta :P
@tatinka jaj no aj tak by som snazila docielit svoje. Ale mas to na prd veru. Hej ale maju auto s ktorym sa da len po hore a su pohodlny. Nechce sa im. Radsej pockaju kedy prideme my. Ale sere ma to. Sak je to ich vnucka tak nech si ju pridu kuknut. A ja by som sa odstahovala keby ich mam za ritou. Mna by z nich eblo. Ja musim mat svoje sukromie. Nepyta veru. Tiez sa len ja snazim ju pravidelne davat na zachod a aj sa pekne vycika ale ked je vonku tak to je 0 bodov aj ked vcera si cvrkla a povedala tak sme bezali do travicky. Ale to bola hola. Ale snad do jesene uz to bude ok
@dugyna sikovna je. Nam sa nedari... U nas oblubene slovo je sikovna 🤣🤣🤣
@dugyna
@lucia2831988 no veru baby moje,svokrovci s nami sce nebyvaju,ale si pripadam ,ze hej,kedze su tu niekolkokrat v tyzdni....
Inak baby,pred vcerom som zistila,ze maly bude mat surodenca😁....neplanovane...,sok ma uz presiel 😁....som cumela na ten test jak puk pol hodinu ci dobre vidim❤️❤️❤️
Baby nebrali ste niektora pocas tehu zelezo?viete/neviete dake odporucit,ktore nezapeka a aj zaludok ho dobre znasa?
@tatinka jej graulujem, to najelspi vekovy rozdiel inak tie 3 roky. zelezo prirodne bobulovinach, napr.Berry od Berry.En a aeste potom sirup ferofortis B.
@lucia2831988 neboj bude sa aj jej darit, ju zaalo bavit cikanie vonku na trave tak preto aj
@tatinka jeeeej strasne gratulujem a prajem nech vsetko dobre dopadne❤️. To aby si vedela, ze da sa aj neplanovane 🤣🤣🤣.
@dugyna no my sme dnes isli bez plienky ale to som ju len prezliekala... Doma sa pekne 2x vycikala a aj vykakala tak som myslela, ze uz mpc nebude ale 2x a riadne 🤣 a potom som jej dala plienku tak sa aj pokakala. Minule naholo to bolo fajn... Pytala sa tak sme isli do trávy
@dugyna
@lucia2831988 dakujem baby,sok to bol pre nas ,ale tesime sa...
Ako si uzivate tieto slnecne dni? dajt foto vasich ratolesti ako vam uz podrastli za tie dva roky...
Deturence uz vam maju vsetky zubky?
@tatinka veľmi vám to prajem. My ideme budúci týždeň do DS a skočíme aj na kúpalisko. Inak nic take... Chyba nam spodny ocny a stolicky posledne.
@dugyna
@lucia2831988 nasmu krpcovi uz len posledne 2 stolicky hore, ale dost je zaslintany aj ma hryzie riadne,tak zrejme uz coskoro vykuknu....
Baby,aj vase ratolesti maju obdobie vzdoru?lebo nas uz niekedy ze dovi dopo...ked chcem aby sme obedovali za stolom,on nie,on chce sediet na gauci a pozerat telku,inak sa hodi na zem a vrieska ako pavian...ja uz tak si ratam v duchu do 20 nech ma prejde zlost a neutrieskam ho za to...lubim ho ale niekedy by som mu taku po riti svihla ze az....
@dugyna a pomaha to?ked jej svihnes po riti,skludni sa?
U nas vzdy zaberalo si ho pritulit,povedat,ze dana emocia sa vola hnev a je to prirodzene,ze kazdy sa obcas hneva a ze ono ta emocia zas prejde a pride krajsia,to som mu tak potichucku hovorila...len teraz ked sm tehu a on kope ako divi,sa bojim aby mi do brucha nekopop ,tak je to koMplikovanejsie,lebo to pritulenie vzdy tak dako pekne zaberalo ...
@tatinka ja neviem ci mame obdobie vzdoru... Ja tale veci neriesim. Nechce jest tak nebude. Chce ine oblecenie ok... Ale obcas ma aj ona amok a tiez sa hodi o zem ale tak ja ju necham nech sa vynervaci 🤣🤣🤣🤣. Ale ked ma nastve alebo spravi zle tak ja jej dam po riti alebo po ruke ked berie co nema... Ale ano su momenty kedy pomoze objatie... Ono je to naj sposob ako upokojit... Prist k nemu na zem a objat a utisit. Tiez mame take. Alebo dnes sa hadzala,ze ona sa nejde kupat ale hrat tak som jej zobrala hracky pritulila si ju kym sa upokojila a potom sa isla kupat.
@tatinka po riti dostane ked uz naozaj vyvadzananrobi zle.. to je len jednu capne ona zacne ze au a zduje sa a odpochoduje prec... zvacsa pouzijem ze kaslem na nu nech si robi co chce a vtedy vezme to com som ponukala.. alebo minule nechcela nastupit do auta tak sme si vsetci nasadli zapli pasy ja posledna som nastupovala povedala jej papa a ako som chcela ist uz dni tak ze aj ona ide predsa... proste skusa..skus teraz ked si tehu vysvetlit ze mas v brusku babo a ze ti je viac smutno ked neposlucha a radsej nech pomojka babo.. u najstarsej toto fungovalo
@lucia2831988 mate ako my😉
@lucia2831988
@dugyna
Ahojte,ako sa mate? V noci som sa skoro pokakala 😁, za domom je kolaj a hned tam pole ,teraz uz chodia jelene a srny v nociz lesa pri domceky a pozieraju co sa da , v noci zacali rucat,som sa strhla ,o spa ia ,ze co to?hadam nie maco? Lebo aj tie tu su....muz na nocnej,tak sem se kapanek lek 😁
Co vasedeti radi robia,ako sa najradsej hraju?
@tatinka ja milujem ruju. Ja by som to najradsej stale pocuvala.
@lucia2831988 :P kks minule tu blb hulakal v noci pomaly že nie pod oknami, v noci od pol tretej, spat sa nedalo 🙈
@dugyna to je nieco pre mna aspon sa nebojim ked som vonku a pocuvat tak sa bojim hlavne diviakov

@tatinka ahoj, ďakujem. Hej je ziva... Ale jej sa velmi nechce rozpravat. Akoze zacina ale malo. Leniva je v tomto. Veru leti to... Ja uz uvazujem kam do prace no neviem. Dovolenku mame za sebou. V piatok sme sa vratili. Svadba super len bola madarska a teda nic sme nerozumeli 🤣. A ako boli ste na svadbe? Ja s diankou chodim iba ked ma spat lebo viem ze skor ci neskor v aute zaspi... Ona mi uz nevydrzi dlho v aute. Aj teraz cesta trvala 3h ale to som jej davala kinedril nech je otapena inak neviem. Na svadbu ked sme isli to bolo strasne 🤣. Tak uz som si to radsej poistila