icon

Júlovky 2018

nikus987
5. nov 2017

Ahojte nenasla som tu forum s tymto nazvom. dufam ze nas tu bude co najviac ...

Strana
z64
dugyna
22. sep 2020

@lucia2831988 aj dens tu rucia ..mi lezu na nervy

dugyna
27. sep 2020

@lucia2831988 🙂 ako ked mi obzral celu vrbu :(

lucia2831988
30. sep 2020

@dugyna 😀😀😀😀😀 my máme pletivo ale zatiaľ aj malé stromky

dugyna
30. sep 2020
tatinka
30. sep 2020

@dugyna
@lucia2831988 ahojte,konecne je tu jesen,mam rada,ked neprsi a vsade je krasne pestrofarebne listie,aj ked poprsalo,ale vcera aj dnes prijemne pocasie....
Ako sme sa bavili o tych jelenoch,tuna hlavne ludia mozu za to,ze chodia sem dolu,lebo kazdy tu vyhadzuje ovocie a podobne a ono ich to laka.

lucia2831988
11. jan 2025

@tatinka Ahoj, zijes?

tatinka
12. jan 2025

@lucia2831988 ahoj, ako žijem? Hm asi ako každý v dnešnej popletenej dobe,občas si hovorím,že ďa sa,občas sa mi zdá,žeby zivot mohol byt menej komplikovany 😀
Starší už bude mat v lete 7, a mladší čoskoro 4,zdá sa mi to včera,čo som bola tehotná a ono už je to toľko rokov...
A ty s rodinou ako? Dcérka ti už chodi do školy? Nás ešte nie,dávali sme odklad,pôjde až tento rok ...

lucia2831988
14. jan 2025

@tatinka fuuu a co sa deje? Ja uz dllllhooo myslim na teba co je s tebou...ja sa mam super...nemozem povedat,ze mam zly zivot...sme zdrave,mame co jest...ale tiez je to sialene...pred 3 rokmi sme kupili s chlapom vacsi byt...ten som s mojim bratom komplet prerobila a do roka som sa aj odstahovala 🤣🤣🤣🤣. Preco ste dali odklad? Moja je prvacka...a velmi sa jej skola paci no ucenie ju nebavi 🤣

tatinka
14. jan 2025

@lucia2831988 Starší syn má poruchu autist.spektra,takže preto niektoré veci nie sú až také jednoduché a preto sme sa rozhodli aj pre odklad...
A súrodenca s mužom neplanujete?
Môj chcel ešte tretie,ale to som zahrala hneď v zarodku:😄

lucia2831988
16. jan 2025

@tatinka aha...no tak to ano...mava velmi amoky? Ako ste na to prisli? No nie neplanujem kedze som sa od neho odstahovala...

tatinka
19. jan 2025

@lucia2831988 nie,nemáva vďaka Bohu,občas je to k9mplikovane lebo niektoré veci mu vadia,niektoré nechápe....ale inak je zlatý.
Mrzí ma,že vám to nevyšlo....zivot sa vie pekne zamotat....už z tvojho prvého príspevku bolo čitateľné,ženie ste spolu,ale nechcela som vyzverať...
Píšeš,že si spokojná,tak to hádam je všetko ôk a je tak,ako ma byt 😀
Super,ze sa tvjoj dcérke v škole paci,u nás to bude total zahul,ale snáď to s asistentkou zvládneme 😀

tatinka
19. jan 2025

@lucia2831988 aj ste sa rozviedli?

tatinka
19. jan 2025

@tatinka a ako sme na to prišli? V 4 mesiacoch po dr7hom očkovaní sa to spustilo,aj keď do jeho skoro 4 rokov nebolo jasne,ci ide o autizmus,alebo len nedozretu cns,ta by dozrela a všetko by bolo ok....v podstate ani teraz v jeho 6 a pol roku nie je jasne,či autizmus alebo asperger....vďaka Bohu mentálne je v poriadku,ale v učení treba hľadať cestičky vo vysvetľovaní,aby on ucivo pochopil...je to náročné a chce to aj pri výchove konsku dávku našej trpezlivosti lebo niekedy je to pre nás na prášky....

lucia2831988
19. jan 2025

@tatinka aha...no pekne...no nebudem ti klamat nebude to jednoduche...mam bratranca s asbergerom...ale uz ma 20...a dali to...ale chodili aj na specialne terapie...
My sme neboli zobrazení takze nie nerozviedla...zivod je zaujímavy veru...ale v tomto to bolo to najlepšie co som mohla spravit...nehodili sme sa k sebe a takto to je lepsie...i ked robi obcas problemy a podobne ale snad casom to prejde...

tatinka
19. jan 2025

@lucia2831988 a dokáže fungovať samostatné ako dospelá, alebo je stale odkázaný na pomoc rodičov?
Tiež chodíme na terapie, zatiaľ sa to dá,ale skola ude pre neho obrovská záťaž,tam sa veľa veci obávam...
A dcéra to ako znáša?aj chodí k tatinovi?

lucia2831988
23. jan 2025

@tatinka vies co neviem ti na to odpovedat lebo teta to prehana a boji sa ho aj nechat sameho...neviedlq ho k samostatnosti ale ked je sam tak funguje...niekedy mam pocit, ze robi z neho nesvojpravneho...skola veru bola drsna...oni vlastne zistili diagnozu az ked nastupil do skoly....
Moja Dia ako kedy...uz si zvykla snazim sa jej to vysvetlit preco a tak...niekedy je smutnejsia ale inak v pohode...myslim,ze horsie by bolo keby tam ostanem

tatinka
26. jan 2025

@lucia2831988 aj planujes s dcerkou v lete dovolenku?
Byt ste kupili tam niekde v okoli toplcian?

lucia2831988
27. jan 2025

@tatinka vies co rada by som ale uvidime co budem...boli sme v decembri v Omane...mozno bt som zase rada v zime do tepla a v lete vylety nejake...zvazujem aj plavbu lodou...a ty planujes nieco? Byt sme kupili v Topoľčiankach a aj tu byvam ale isla som do obecnej bytovky.

tatinka
27. jan 2025

@lucia2831988 my sme boli v Tatrach , turistika,lanovky,vlaciky...chalanom sa neskutocne vlaciky a lanovky pacili,tak skor mozno nieco take dame aj na tento rok...pred tym sme boli v Budapesti v Tropicariu,to tiez super,ale za mna male to bolo. Cakala som to vacsie..

lucia2831988
27. jan 2025

@tatinka to tropicarium aj ja zvazujem ale kazdy na to nadava tak neviem ci ist alebo nie...

tatinka
27. jan 2025

@lucia2831988 no tak ti poviem,nie je to skarede,je toaj zaujimave,ale cakala som od toho viac....ale chlapcom sa pacilo a to je pre mna podstatne😁

lucia2831988
28. jan 2025

@tatinka a kolko je tam vstupne?

tatinka
28. jan 2025

@lucia2831988 fuu to uz nepamatam,boli sme tam pred dvoma rokmi,ale na nete najdes isto,lebo mi sme to vtedy cez net zajednavali vsetko

lucia2831988
29. jan 2025

@tatinka aha...boli ste aj na ruskom kole? Ja uvazujem cez daka cestovku mas aj rozne zoo alebo vieden ocami deti a aj navsteva detskeho parku v rakusku

tatinka
29. jan 2025

@lucia2831988 je tam ajmobrovska zoo,vsetci ju chvalia,my sme ju nepresli,uprimne,ja som asi jedina,ktorej sa zoo nepacila. Pre mna neprehladne urobene v ramci priestoru,potrebujes mapu,aby si sa tam vyznala...za mna je uzasna zoo v zline a v prahe.
Ruske kolo sme neboli

lucia2831988
31. jan 2025

@tatinka Tak Praha je Praha ale tam sa nedostanem...chcela by som skor k moru keby nasetrim...v zline som nebola...ale tak nam sa pacilo aj v LM. Bojnice su sice nic moc ale Dia bola stastna...deti niektoré veci tak neriesia..

tatinka
13. feb 2025

@lucia2831988 ked sme este boli s brachod deti,chodili sme s nasimi raz rocne xo Bojnickej zoo a tiez sme z toho boli happy,teraz uz sa mi to zda slabota a velka drahota tam

lucia2831988
9. mar 2025

@tatinka no ja som bola v Bojniciach 1.x asi 3 roky dozadu a ako nebolo to zle ale teraz je to tam extrémne drahe a veru uz tam z tohto dovodu nepojdem...radsej inde.

Strana
z64