icon

Kamarátkina dcéra je tehotná v 12

juliana14
4. apr 2021

Ahojte mam kamarátku a jej dcéra otehotnela s 15 ročným a ešte to nepovedala rodičom a nechodí ani k lekárovi a chcem sa opýtať ze nie je šanca žeby dali jej do opatery dieťa alebo jej rodičom ďakujem za odpoveď

Strana
z3
anabel2341
4. apr 2021

@juliana14 dcéra má koľko rokov ?

littlebubble
4. apr 2021

V 12?

juliana14
autor
4. apr 2021

@anabel2341 to nie je moja dcéra ale kamratkina mne sa len priznala s tým ze je tehotná a bojí sa to povedať mame a ma 13

juliana14
autor
4. apr 2021

@littlebubble no ze si robila test

anabel2341
4. apr 2021

@juliana14 fu no matka tuším že bude mat problémy za dcéru pretože dcéra je ešte pod zákonnom

juliana14
autor
4. apr 2021

@anabel2341 to som jej aj ja povedala ze aby ju ešte nezobrali do ústavu keďže je maloleta a rodicia sa asi nevedia poriadne o ňu postarať

martinkatinka
4. apr 2021

@juliana14 to he dcera tvojej kamaratky a tebe sa zverila?
Ako dospela osoba by si to mala riesit, pretoze ide o trestny cin.

juliana14
autor
4. apr 2021

@martinkatinka ja viem a preto sa chystám to oznámiť aj jej rodičom len som chcela vedieť aj iných názor co si o tom myslia a tiež jej poradila co ma vlastne robiť

anabel2341
4. apr 2021

Ak jej matka to predýcha tak jej dieťa si môže prepísať na seba no v horšíom prípade môže ísť do ústavu a vychovávať tam dieťa to už bude jej rozhodnutie
Mladá a sprostá no dúfam že to dopadne dobre
A babo bude mat normálny život a 13ročna už s tým neurobí nič musí si zjesť čo si navarila

nelca0510
4. apr 2021

@juliana14 toto ja nepochopím. 12 ročná sa isto nemá hrať s penismi

juliana14
autor
4. apr 2021

@nelca0510 to je aj môj názor ze na také veci ma čas a dostatok času

martinkatinka
4. apr 2021

@juliana14 no bohuzial, toto bude problem, jednak socialny a po druhe zdravotny.... A este aj je to trestny cin. Gynekolog musi toto oznamit uradom.

misinka0611
4. apr 2021

Tak v prvom rade treba ísť k lekárovi, v tom druhom veľa štastia, ak to nieje zas nejaký “ fake “ príspevok 🤦‍♀️ Budú mať čo vysvetlovať, lekár je povinný to nahlásiť a ak aj nenahlási, tak to nahlási nemocnica. Toto sa neutají.. uff, neviem si to predstaviť.

betty_image
4. apr 2021

Ja neverím, že 12 ročná môže byť tehotná, preboha, veď to ešte veľa dievčat nemá ani menzes, ak tak, tak nepravidelný, neviem si predstaviť, že 12 ročná otehotnie.

juliana14
autor
4. apr 2021

@martinkatinka však ani ku gynekológovi nechce ísť neviem ju tam donútiť ísť tam a ona si myslí že jej 15rocny frajer s rodičmi si zoberú babo na seba a ze sa postarajú o obidvoch ze je to len tak

kulumulu123
4. apr 2021

@juliana14 gratulujem mladej mamičke 👍👍👍

jaga18
4. apr 2021

Súd zverí jej dieťa do starostlivosti bud jej matky, alebo, až by nemala záujem, môže skončiť v Ded. Ďalšia možnosť sú rodičia neolnoleteho otca. Tiež je možnosť, že mladá sa môže starať o dieťa, ale jedine v reedukacnom ústave pre neplnolete matky s deťmi. Ona sa oficiálne môže stať zákonným zástupcom svojho dieťaťa až keď bude plnoleta.

juliana14
autor
4. apr 2021

Ďakujem vám všetkým za radi hneď zajtra pôjdem k nim a sama to oznámim jej rodičom a nech sa postavia k tomu ako chcú oni

martinkatinka
4. apr 2021

@juliana14 tak nedavaj jej na vyber, jednoducho toto sa musi riesit hned. Hlavne kvoli jej zdraviu. V tomto by som teda necakala a dala na vlastny rozum, ak je to naozaj pravda. Doma by som jej dala test, ked uvidis, ze je pozitivny, tak sup za jej matkou. Nerozmyslala by som dlho, nie je na co cakat a vypytovat sa na nazory. Sama vies, ze ide o jej zdravie.

betty_image
4. apr 2021

@juliana14 A nerobí sa len zaujímava, že si urobila test? Preboha veď 12 ročné decko si nevie podľa mňa ani ten test urobiť....

jaga18
4. apr 2021

@juliana14 áno, mali sme taky prípad. Matka neolnoleteho otca si vzala do náhradnej osobnej starostlivosti bábo a aj jeho neplnoletu matku. Dá sa to, ale samozrejme, že to nie je len tak... Tu to bolo jednoduchšie, keďže matka dievčaťa bola bezdomovkyna a súd jej odobral rodičovské práva a mladá bola umiestnená v Ded (na úteku)

any_soj
4. apr 2021

@juliana14 ohľadne poradenstva isto skúste aj poradňu Alexis (alexisporadna.sk) - okrem skvelých psychologiciek majú aj kontakt s dobrými doktormi a právnikmi, poskytujú teda aj právnické a sociálne poradenstvo.

marianeta
4. apr 2021

Mňa viac zaujíma ,kde sú, a čo robia jej rodičia ,keď dievča už intímne žije, a tipujem ,že neotehotnela po prvom styku..Pre pána, kam táto doba speje .

rmm
Autor odpoveď zmazal
danielinaa
4. apr 2021

Ked niekto chce, nezabranis tomu. Kludne budu trt*at aj na zastavke, im je to jedno.
@marianeta

gulka123
4. apr 2021

Ty kokos... 😀 Tak mne príde divné keď dievčatá v 15tich majú sex nie to ešte v 12tich...
Ja keď som mala 12 som sa ešte s hračkami občas bavila, chodila von sa hrať a na toto som ani nepomyslela... 😁
To už je strašne zlá doba toto... 12 ročné tehotné čo ani o seba sa nevedia sami postarať... Achjaj 😏

svetlanka111
4. apr 2021

To je strasne.ked uz pominiem vsetko okolo toho ako chce 12r rodit???to jedine sekciou ze?
Ak to nie je fake tema....

weronika171717
4. apr 2021

Tak ma 12 alebo 13???

diana999
4. apr 2021

Asi by som sa pozvracala keby som si predstavila že moja 12tka mala sex 🤢

marianeta
4. apr 2021

@svetlanka111 tiež mi to príde nereálne, ak to nieje dievča z osady, kde je to hádam bežné..

Strana
z3