Kedy sa dá zistiť pohlavie bábätka?
Ahojte mamičky,
v ktorom týždni vám vedeli povedať pohlavie bábätka?
Ďakujem pekne ☺️
20 týžden 🙂
Až v 16tt, dovtedy sa náš chlapček nechcel ukázať a stále sa skrýval 😄🩵 čakali sme, že sa dozvieme už v 13 z prvého skríningu na morfologickom utz, už tam je celkom vysoká pravdepodobnosť správneho odhadu, ale boli sme radi, že urobila aspoň základné vyšetrenia, pretože ho nebolo možné prebudiť ani otočiť, stále bol chrbátikom 🙈
Syn v 12.tt, dcera v 13.tt. Podla mna by mi u dcery tiez vedeli povedat aj v tom 12. tyzdni, ale lekar nemal volny termin. U oboch sa trafil jednoznacne.
pri prvej dcerke mi dr. v 16tt povedal chlapec, v 20tt chlapec a v 23tt dievca a uz to aj dievca ostalo 😀 pri druhej dcerke dr. v 13tt povedal, ze to vyzera na dievca, lebo tam nevidi nic trcat (babo bolo otocene bokom, nevidel dobre, iba tipoval, nech to beriem s rezervou) a trafil sa, je to dievca 😁
Na podrobnom velkom utz v 13tt. Nepoznám nikoho, komu by to nepovedali presne. Chodia tam vsetky mamičky, co poznám.
Vsetky deti v 13tt. Ak je riadne kvalitne usg, skuseny doktor a dieta naaahodou nie je nijak "nestastne" otocene, je to uz pekne vidiet.
12-13tt pri všetkých troch.
12tt
Prvá dcéra až pri pôrode,nebola som na žiadnom špeciálnom usg,a nikdy sa neukázala v poradni na kontrole, a druhá dcéra 12tt cez nifty testy.
31 😅😅
mne az v 20tt

Pri 1.synovi v 13tt
pri 2. dcere v 16tt