Kedy ste išli k lekárovi po zistení tehotenstva?
Tehulky, chcem sa spytat, za aky cas po zisteni, ze ste tehotne ste sli k svojmu gynekologovi? Mne v sobotu vysiel pozitivny test, ktory som si robila 3 dni po meskani menstruacie, asi bude este skoro ist k lekarovi, ci nie? Poradite mi?
joj ja myslim ze 6 den ked meska tak by mal byt test pozityvny bo mne ukazal // este pred menstruaciou,, ak nepride m tak skus o 3 dni test a kup si rapid clear tie su najcitlivejsie
ahojky, tak v obou těhu se mi test projevil 5 dní po MS, minulé to byl opravdu jen duch a v při druhém, co jsem testovala teď v pátek, tak byla tošku silnější (viz album) 🙂
k doktoru jsem se objednala na 25.1. to by už mělo být jisto jistě něco vidět 😉 možná i srdíčko, dřív to snad ani nemá cenu 😅
ahojte babulky,aj ja som asi tehu...4t2dni 🙂 ...no pojdem asi v 6t,tak mi kazala doktorka,ze skor nic neuvidi.Meska mi MRCHA 3dni a na testiku slabunka druha ciarocka po 1dni meskania.
Ahoj holky, no já šla cca za tři týdny po zjištění //. Došla jsem tam a byla jsem cca v 6.týdnu a byla i srdeční akce, když jdete brzy, často tam není ještě nic vidět. Je lepší vydržet. Teda za předpokladu, že nemáte žádné problémy 🙂
ja som si robila test v piatok a v pondelok som uz bola u lekara aby mi to potvrdil.. a bola som v 7. tyzdni
Ja som bola v 4 tt, ale ešte nebolo vidno srdiečko, tak ma objednala o ďalších 10 dní a to už búchalo o 106. Tehu knižku som dostala minulý týždeň, podľa mudr. som teraz 10 tt, no sestrička napísala 11...

Ahojte baby, poraďte mi prosím, mešká mi menzes šiesty deň, robila som si tehu test, ale bol negatívny. Sem-tam pociťujem bolesti v podbrušku ako na menzes, ale zatiaľ nič. Je možné, že by som mohla byž tehu, ale test to ešte nemusel ukázať?