Kočík z Aliexpressu
Našla som tento kočík na Ali kupujem tam rôzne veci zaujal ma tento kočík je lacný a pre mňa krásny kupoval niekto kočík z tejto stránky... Sú k nemu aj reálne fotky

Ja mám mimu . Ale videla som raz aj tento fejk v nákupnom centre ho mala jedna mamička . Katastrofa 🔫😁 Jak adidas s 5 pásikmi
Z ali nic. Neviem mozno som neni in ale z Ali nic a kocik sorry ale ani zadarmo. A to aj keby nedajboze mal nejaky certifikat alebo testy. Ani zadarmo. Ale uz sa opakujem.
@zuzana212722 ja mam tento a som velmi spokojna: https://www.littledevilsdirect.co.uk/pushchairs...
Maju ho v roznych farbach, aj v ciernej, ak sa Vam cierna paci...
Napodobenina Mima Xari. Ak sa ti páci kukni MIMU na bazári prip. kúp z druhej ruky. Neviem za koľko tam ide, ale ak je cena podobná resp. o nieco malo vyssia tu na bazári neváham. Kocik by som tam nekupovala 🙂 Ani hryzatka, hracky ktore si deti pchaju do úst, aj ked viem ceny su lákavé 🙂
tam by som kočiarik rozhodne nekupovala. By ma zaujimalo ako by si riešila pripradnu reklamaciu. Za tovar musíš zaplatit dopredu a kdo vie čo prijde a či vobec niečo prijde. Toto by som neriskovala. Na SR je vela predajcov kvalitných a pekných kočikov, stačí si vybrat značku kočika
@zuzkanaj možem sa spytat ked vam siel kocik sem na slovensko a preclili vam ho stalo vas to vela?
@6666666666 ja som ho kúpila od jednej pani, ktorá ho mala z Anglicka. Ako ho sem dostala, som sa nepytala 🙂
@zuzana212722 ahoj no ako objednala si ho nakoniec?🙂
@lubik87 nie dala som na rady a radšej som to neriskovala..
Velmi by ta prekvapilo aj clo
@zuzana212722 kamoske prišiel.minuly mesiac cena za dvojkombo 180€ kočík je oceľový dá sa jednou rukou šoférovať krásny pevný...dala si na vlastné náklady testovať materiál na nebezpečné látky vyšiel lepšie ako produkty z Poľska .... konštrukciu jej pozeral pán čo.sa venuje opravám.kocikov vravel.ze.je všetko kvalitné...a.clo.neplatila žiadne 🙂 a ohľadom toho že z Číny šmejd..ja mám nemecký a včera sa mi na prechode na 4 prudovej ceste odlomila rúčka z.kocika !!!!!! Kočík stal cez 1000€ . Concord Neo ..Nemecka "kvalita"....
@lubik87 vau vidíš to by som vôbec nepovedala.. Na Ali je aj napodobenina stokke 😀 na feedbacku super vyzerá.. Keďže ja som nakoniec nemala komu objednať nedopadlo to dobre.. Tak som sa nato vykaslala vďaka Bohu lebo by mi tu len stál..
@zuzana212722 ach no to má mrzí ...inak keď som ich pozerala tam je tam aj na Slovensko že boli posielané..keby predávali len športovú časť tak by som to objednala len vanička mi je už na prd ..teraz som taká vytocena z toho Concord že už hocičo pozerám :D
@lubik87 mala som rovnaký kočík a stalo sa mi toto isté
@nikolkamar ja keď som videla tú rukoväť z akého tenkého plastu je do mňaa vošla taká zlosť ...a keď si zoberiem že toto by sa mi stalo keď by sme niesli.kocik po schodoch...ach celé.zle
@lubik87 hej úplne asi pol kilometra to má mňa to tiež nasralo lebo človek si myslí že kupuje kvalitu vysoli za to kopu peňazí a takto to dopadne
@lubik87 * milimetre
@nikolkamar to som ho odporúčala aj kamoske ..no hneď som jej písala nech neberie :D
@lubik87 moja známa tiež že fajn kočík pekný čakala bábo že si taky kúpi no hneď zmenila názor keď sa mi to zlomilo pri vystupovaní z autobusu ... Teraz máme poľský a plasty oveľa hrubšie pevnejšie ako na Concorde
Rachotina. Tie kolieska su na aky povrch? 😂 Musi fest smrdiet 💆
@nikolkamar čo.mate teraz? Ja zháňam.daco.lacnena teraz cez leto ju dám do golfaca už a potom už po svojich hádam :d
@lubik87 bebetto nico som spokojná aj keď je ťažký a veľký no mne to nevadí malo ho skladám do auta malému sa páči tak som spokojná aj ja 🙂

https://deti.bazos.sk/inzerat/81161072/Mima-xar...
https://deti.bazos.sk/inzerat/81544899/Mima-xar...
Je ich tam viac . Neni to lepšia voľba ? 🙂