icon

Koľko platíte svojej gynekologičke počas tehotenstva?

23. apr 2026

Ahojte ,tie čo ste tehotné alebo boli v ktorom roku,kde a koľko ste platili svojej gyn.keď ste boli tehotné ? Keďže moja má cenník na celé tehotenstvo a to sa musí zaplatiť v tom mám zahrnuté všetky vyšetrenia,ultrazvuky aj fotky v jednej sume pri každej kontrole robí ultrazvuk a dá fotku vaša si pýta zvlášť za každú nejaký poplatok alebo máte tiež takýto jednorázový ? Zaujíma ma ako to chodí u iných gyn. 🙂

Strana
z2
maji1906
23. apr 2026

Nie je to nič nezvyčajné, môj gynekológ má zmluvy s poisťovňami,ale keď nechcem l m tie tri utz,čo poisťovňa prepláca tak je u neho poplatok 60 za každý trimester. Teda ja som bola ochotná si to zaplatiť.

lasona
24. apr 2026

Neplatila som nič. Moja doktorka je velka odborníčka. Tehotenstvo rok 2023.

cyberk
24. apr 2026

Tak to je chore, doktori sa tvaria, ze nedostavaju preplatenie za navstevu... pozri si svoju appku poistovne, ze kolko si dala uz navstev preplatit. Ja som v r2021 platila len za fotky, sukromny v BA

michaela329
24. apr 2026
@pudinka

@michaela329 to je pravda, ale je to mensia pravdepodobnost. Pretoze vo vacsine pripadov plati,ze statni lekari su slabsi, pretoze ti kvalitni odisli za lepsimi peniazmi do sukromneho sektora. Ale jasne, cest vynimkam. Ja si radsej priplatim, kde bude lekar s novymi poznatkami, s novymi a modernymi pristrojmi

@pudinka môj lekár je predsa súkromník, je to jeho ambulancia. Tieto poplatky sú jednoducho zderstvo, ktoré nič nezaručí.

katulienka160
24. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_31e1f4 povedala že zdravotná jej preplatí iba 3 vyšetrenia počas tehu na pacientku a tie som už absolvovala

@anonym_autor coze? To pocujem prvýkrát... Ja som bola tehotna v roku 2020, 2023 a teraz som a ani raz som neplatila ani cent. Utz mi robil na kazdej poradni, kde som chodila raz za mesiac. Za fotku nikdy nič... Akurat na morfologicky utz ma poslal inde a tam som platila za fotku (za vyšetrenie nie,lebo som mala vymenny listok). Zaujimave ze niektori gynekologovia maju taketo balicky...

lenka1993
24. apr 2026

Neplatím nic. Teraz chodím na poradnu každý mesiac, potom budem každé dva týždne a na konci každý týždeň ak chcem fotku tak 8€. Nic viac.

rishe
24. apr 2026

50€ tehotensky poplatok. BA. zahŕňa vsetko a aj terminy na cas, a aj skriningy aj sona kolko len chces/potrebuješ. chodila som tam aj pred tehotenstvom, tak ročný poplatok je 70€. potom pri tehu este50€ doplatis. ale nikto nič neprosika už žiadne admin poplatky alebo za fotky alebo za mailovu komunikaciu. môžeš chodiť aj kazdy deň ak by bola taka nutnosť (aj len ku gyn a aj pocas tehu). všetko transparentné a otvorene. v cakarni obycajne iba ty alebo mozno jedna ďalšia zena ktorá prisla skôr. žiadne chore/cudzie/stoludi. venuju sa dost, ziaden rýchlik. A! aj muž na sono je zadarmo🤭

autor
24. apr 2026
@rishe

50€ tehotensky poplatok. BA. zahŕňa vsetko a aj terminy na cas, a aj skriningy aj sona kolko len chces/potrebuješ. chodila som tam aj pred tehotenstvom, tak ročný poplatok je 70€. potom pri tehu este50€ doplatis. ale nikto nič neprosika už žiadne admin poplatky alebo za fotky alebo za mailovu komunikaciu. môžeš chodiť aj kazdy deň ak by bola taka nutnosť (aj len ku gyn a aj pocas tehu). všetko transparentné a otvorene. v cakarni obycajne iba ty alebo mozno jedna ďalšia zena ktorá prisla skôr. žiadne chore/cudzie/stoludi. venuju sa dost, ziaden rýchlik. A! aj muž na sono je zadarmo🤭

@rishe presne takto je to aj umňa ročný poplatok 25€ áe teraz ako som tehu tak si pýta už dokopy aj s tým okolo tých 130-140€ tiež mám všetko tak ako vy muž,fotky všetko “zadarmo”

anonym_29aeba
24. apr 2026

@anonym_autor 180€ a ešte 2*80€ za veľké ultrazvuky..... Šialené ceny

michaela329
24. apr 2026
@rishe

@rishe mňa tie fotky vyšli počas celého tehotenstva 15€. Všetko ostatné, čo píšeš, je štandard bez nejakých príplatkov. Naozaj zderstvo.

autor
24. apr 2026
@anonym_29aeba

@anonym_autor 180€ a ešte 2*80€ za veľké ultrazvuky..... Šialené ceny

@anonym_29aeba 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️preto som sa aj pýtala lebo si neviem predstaviť ako to platili tie mamičky ktoré si pýtajú či im nemá niekto darovať kočík a podobne,že si ani neviem predstaviť ako niekto zaplatí také sumy keď vlastne nemá ani na kočík ? Ja tam tiež nechávam pálky aj za lieky🙈

martul
24. apr 2026

@anonym_autor 0,00 eur. Fotku mi vytlačil kedy som ho poprosila

niki35
25. apr 2026

@anonym_autor platiť? No ja neplatím nič keď chodím na vyšetrenia. Maximálne čo som si musela zaplatiť boli 2 eurá potvrdenie pre zamestnávateľa že som bola u lekára lebo nemáme vlastne firemné tlačivo. Inak je to neštátna gynekologická ambulancia, majú zmluvu s našimi troma poisťovňami tak zrejme sú tieto štandardné vyšetrenia preplácane poisťovňou. Nikto mi nič nepovedal že mám ja niečo platiť za vyšetrenia v tehotenstve a ani neplatím. Jedine keby som asi chcela niečo nadštandardné.

Strana
z2