icon

Kreatívne spôsoby oznámenia pohlavia manželovi

13. apr 2026

Ahojte, nemáte nejaký nápad, ako kreatívne oznámiť manželovi pohlavie ? 🙂 nemyslím nič také “zložité” ako krájanie torty a podobne, len niečo jednoduché a milé.

anonym_633987
13. apr 2026

Ak ma nejake „chlapske“ hobby tak mini verziu - mini kopacky napr. Ak to teda bude chlapec

Nachystaj sa na komentare cool zien ako ony taketo nic neriesili

sisamisaaa
13. apr 2026

Ja by som dala modrú alebo ružovú mašličku niekde kde kde to dobre vidno alebo na sono fotku

anjelicek26
13. apr 2026

Mne to lekar napisal do obalky, otvorili sme ju spolu... ak ty uz vies a muz nevie, tak fakt nejake bodynko - tatkov synacik alebo ockova princezna...

anonym_bdde82
13. apr 2026

ja som môjho zobrala na 3D sono ku Grochalovi....čas kovidu, takže rúška povinné, my celý čas presvedčení, že to bude dievča, je veľká škoda, že výraz manžela nemám zdokumentovaný, keď povedal, že to bude chlapec:D a nie nebol sklamaný, len prekvapený :D

janetinka27
13. apr 2026

@anonym_autor ahoj, nepises ci chces slovne oznamit abo nejakym predmetom, ani ci to bude chlapec abo dievca
Pri chlapcovi mozes povedat nieco suvisiace s otcovou zalubou, napr.ze budu spolu chodit na ryby, opravovat auta, hrat futbalm pripadne kupit modre detske ponozky, dinosaura, policajne auticko

anonym_1460d6
13. apr 2026

ja plánujem dať manželovi a dcere do obalky len na papieriku ružove alebo modre srdiečko do obalky 🙂

anonym_6fa377
13. apr 2026

My sme otvárali spolu obálku, ale ak ty už vieš, tak okrem spomenutého oblečenia s napísom, by som napríklad upiekla cupcake s farebnou plnkou alebo môžeš kúpiť na to stierací los 🙂 do nejakých "hobby", ktoré o pohlaví nehovoria vôbec nič, by som nešla...

anonym_819b3d
13. apr 2026

musis mu to oznamovat, kreativne alebo nekreativne? moj muz to nevedel do porodu. bolo to prekvapko aj tak.

anonym_612e7c
13. apr 2026

videla som u nás v reštike - spravili oslavu a na tej oslave vypustili modré papieriky - ako konfety. možno by to bolo zaujímavé.

anonym_8cd99f
13. apr 2026

@anonym_autor tvoj muž nevie,aké máš pohlavie?

anonym_94e1c9
13. apr 2026
@anonym_633987

Ak ma nejake „chlapske“ hobby tak mini verziu - mini kopacky napr. Ak to teda bude chlapec

Nachystaj sa na komentare cool zien ako ony taketo nic neriesili

@anonym_633987 ja som tá cool,ktorej sa tieto chobotiny zdajú trápne 🤷,ale tvoj nápad je veľmi dobrý 👍

anonym_d678df
13. apr 2026

čoho sme sa to dožili 🤦‍♀️

natalka13
13. apr 2026

Najkreativnejsie a najemotivnejsie je pri porode.

anonym_92f9fd
13. apr 2026

Kúpila som v pepcu Modrý cumlík za 2€ A zabalila som ho do mini hnedej krabičky za 0,50€.
Dohodli sme sa že keď príde z práce domov dám mu to a farba cumlíka Prezradí pphlavie. Za mna mile lacne a bol dojaty zo vsetkeho aj sa mu splnila tuzba lebo jeho sen bol chlapcek

osky
13. apr 2026
@anonym_1460d6

ja plánujem dať manželovi a dcere do obalky len na papieriku ružove alebo modre srdiečko do obalky 🙂

@anonym_1460d6 ja som tak oznamovala svoje prve tehu-v obalke,nevedela som este,co to bude,ale napisala som
Pridem vo februari /a nakresleny cumlik za tym/

Zial,potratila som...

babushkaem
13. apr 2026

my sme mali v obalke, tu som dala kamoske a ta nam na vianoce dala nafuknuty balon, ktory sme aj s rodinou po stedrej veceri praskli :D