icon

Kto je vlastne otcom?

kristina1325
9. júl 2017

Ahojte! No takze! Prosim o Vasu radu,nazor lebo uz som naozaj zufala! Takze pred mesiacom som zistila,ze som v 5 mesiaci. (Teraz-6mesiac) samozrejme sok obrovsky kedze som v takom mladom veku nikdy nechcela mat dieta-22rokov. Vsetko to najprv nasvedcovalo ze je to mojho ex- k oplodneniu podla tyzdnov muselo dojst v strede januara ,spravili sme si DNA testy a on vraj nie je otcom. Pred nim som mala styk s muzom 25.12.2016 ale dostala som 3.1 normalnu menstruaciu. Nechapem ako je to cele mozne. Mozu DNA testy klamat? A keby som otehotnela 25.12 s tym druhym muzom,tak by som uz nebola v 6 mesiaci, ale v 7 minimalne. Cize moze klamat ultrazvuk?Prosim poradte.

Strana
z7
mirunkad
10. júl 2017

@dai očividne si nepochopila, že to bol prehnaný vtip na to, že sa tu zvykne strašne moralizovať..nie je to ideálna a bežná situácia, ale to ani život nie je,prináša všeličo, dokonca tým najzásadovejším sa môže prihodiť aj takéto dačo. Autorka sama písala, že si nikdy nemyslela, že by niečo podobné niekedy riešila...nuž hold stane sa aj takéto dačo, nikdy nehovor nikdy, nesúď, aj za iných okolností prichádzajú deti na svet než za tých ukážkových, kde majú mamičky pred pôrodom na koňovi už 10 albumov s izbičkami, šatníčkom a pod. Toť pointa mojho joku 🙂

rondicka
10. júl 2017

@podla poctu sex.partnerov je uz len moralne😲

zibi
10. júl 2017

@bashka80 nechapem kde vidis z clankov pocit nadradensoti a ani preco ta moja alebo inych moralka tak rozculuje..je to forum , kde si kazda zena pise svoj nazor a ja konkretne som sa stale vyjadrovala o kazdom slusne a aj vela zenam konkretne pomohla. Nevidim na tom nic zle, poucit niekoho v tom, ze ide zlou cestou ... Kedze som starsia , preberam nejaku mozno hlupu zodpovednost a trapne si namyslam, ze by si mozno mohla z toho niecoho co jej tu niekto napise zobrat aj to dobre a ze moja rada, jej raz v zivote pomoze. Viem, ze nie kazdy zije v rodine, kde sa k istym veciam prestupuje zodpovedne, ale z hladiska toho , ze tu chce radu a pomoc, mam pravo vyjadrit nazor na to, ze si myslim, ze hadam raz v buducnosti bude konat inak, kedze teraz tak nekonala. Mozno jej to nikto nevysvetlil, neviem, mozno si toto raz bude citat ine dievca, ktore bude potrebovat nejako sa zorientovat v zivote, tak ja si zastavam svoj nazor a nemusi sa vobec nikomu pacit a nikto s tym suhlasit, ja to prezijem... Ale stojim si za tym, ze som nikomu neublizila a je mi luto , ked moj pohlad vidis ako nadradenost a nadrapovanie sa moralkou, ale zial kolko ludi tolko chuti, takze uplne v pohode... 🙂

bashka80
10. júl 2017

@zibi nadradenosť a nadrapovanie je už len to, že si myslíš, že práve na tvoj NEVYŽIADANÝ názor bude niekto zvedavý. Nuž ale máš pravdu, každý dostal inú výchovu a niekoho už od detstva asi vedú k tomu, aby sa staral do vecí, do ktorých mu nič nie je 🙂

daakotaa
10. júl 2017

@stanulienkat a vždy platí a bude platiť pravidlo že ku..va si šťastie nepre.ebe. Také sa vždy vydajú najlepšie....aspoň v mojom okolí to tak bolo....
Ale o tom nieje táto téma. Zakladatelka sa chcela len poradiť.

kristina1325
autor
10. júl 2017

Mile zeny- 100 ludi, 100 vesmirov! Myslite si o mne, co chcete ja som naozaj nikdy nepocitala s touto situaciou, ze sa mi stane- a ano davala som si pozor(len zrovna nie v ten vecer) a ano stym druhym muzom som podviedla mojho uz teraz ex len raz- kedy moj ex ma podvadzal jedna radost- ale teraz ho nemienim spinit a seba obranovat- to vobec nie, ja viem, ze som spravila chybu, za ktoru budem ja pykat a som si toho vedoma a na margo vsetkeho sa o svoje dieta postaram ako najlepsie viem. Len aby som vam trochu ujasnila "ako to vo svete chodi" -podvadzaju aj zeny aj muzi ,dokonca zeny striedaju chlapov ako sa im zachce. A to ked muz podvadza je v pohode,ale ked to zena urobi tak je samozrejme automaticky ku... Inym zenam sa to "prepecie" mne z toho vzniklo dieta- takze asi to tak malo byt.
Kazdopadne dakujem vsetkym zenam,ktore ma podrzali a prajem im vela uspechov a dokonca aj tym, ktore ma tu odsudili- sme zeny mali by sme si pomahat a nie zhadzovat sa. Peace🙏

zibi
10. júl 2017

@daakotaa nebol kon, ale bolo zasa ine spolocenstvo bab , zien, tetiek, matiek, sesternic, kde sa vymienali slovne skusenosti.. a vela bab sa bralo v 17 tich lebo boli tehu to je pravda, rodicia a rodina ich zdrbali a kazdy poohovaral...cize my tu suplujeme asi to co sa dakedy riesilo v rodine a sirsej rodine..
a tie co striedali chlapov , boli su a budu a vzdy je na nich rovnake pomenovanie ..to jedine sa nezmenilo
ale nechajme to tak , v podstate je to jedno
ja kocke drzim palce nech jej to vyjde a nech je stastna a vsetko zvladne
ved o to tu ide pekny vecer

zibi
10. júl 2017

@bashka80 ja si to nemyslim , to si myslis ty o mojom nazore a to ti zial vyvaratit neviem a nejdem to tu ani vysvetlovat..to stale pises ty a stale to riesis..proste nechaj ma, mam pravo mysliet si a napisat co chcem , nikoho neurazam a aj ked sa to tebe nemusi pacit, musis to zvladnut zakceptovat zial ... pekny vecer

daakotaa
10. júl 2017

@kristina1325 dieťa je dar a ty budeš dobrá mama či už bude od ex alebo toho druhého.

zibi
10. júl 2017

@kristina1325 ja ti fakt drzim palce 🙂 a daj vediet ako si dopalda ..nech mas bezrpoblemove tehu a babo ti robi radost 🙂

kristina1325
autor
10. júl 2017

A este ako doplnok- a aspon na taku moju mensiu obranu- ja pochadzam z velmi dobrej rodiny, mam normalne vzdelanie a slusnu pracu -takze si ani nemusite mysliet, ze som nejaky asocial bez zakladnych znalosti o zivote. Mozno som bola len naivna a hlupa vtedy-a samozrejme ponaucenie je na cely zivot alebo sa to tak malo len stat 🙂 Pekny vecer zienky...

jana005
10. júl 2017

@kristina1325 ahoj, presne vcera som sa rozpravala s kamoskou a hovorila mi,ze ked cakala prvu dceru, tak prvy mesiac mala normalne kramy. Takze mozne je vsetko.
Drzim prsty

rondicka
10. júl 2017

@dai podla poctu sex.partnerov je uz len moralne

dai
10. júl 2017

@rondicka napis to prosim nabuduce v 1 prispevku... posudzovat zenu/ muza - ich moralku ( hlavne sexualnu ) - podla poctu sex partnerov podla teba nie je ok? Podla coho by si to posudzovala ty?

rondicka
10. júl 2017

@dai
To mi mobil blbne,preskocilo mi to,,a odoslalo sa skor,ako som dopisala🙏
Nebudem sudit niekoho len na zaklade poctu partnerov,preboha,,to automaticky musi byt clovek zly,ked mal viac ako jedneho partnera? A zasa ja som sa

rondicka
10. júl 2017

@dai nevyjadrovala k tomu,ze mala behom mesiaca 2,teda ze podviedla svojho vtedy priatela,, toho nie som zastancom,samozrejme
Ale netvrdim,ze je niekto,kto mal viac milencov/mileniek na moralnom "dne' .takisto neodsudzujem nikoho,kto mal len 1.. Sama by som mozno uz dnes vela veci neurobila,ako ked som mala 18,20r. Ale na to clovek musi dospiet, a nie hned pozerat na niekoho,ako by spachal najvacsi zlocin sveta..a nie kazda,ktora ma viac partnerov je k...a..treba zasa pozerat aj na charakter a "vnutro" cloveka,nie hned zhadzovat ,aky je nemoralny a bohvieaky este😔

dai
10. júl 2017

@rondicka konkretne o tejto uzivatelke sa tak kto vyjadroval ako ty pises? Vseobecne ak chlap ci zena skacu z postele do postele a nemyslia na nasledky tak moralne pre mna ok nie su... co sa tyka poctu partnerov - kazdeho vec- ale treba mysliet nato ze to moze mat nasledky - zdravotne a samozrejme dietatko - a tam uz neide len o tu zenu ci muza ale o nieco omnoho viac. Lebo tu ten clovek svojim nezodpovednym pristupom kazi zivot nevinnemu stvoreniu...

pallacinka29
10. júl 2017

@kristina1325 s týmto teda nemám skúsenosť, ale nezdá sami už len to, že to posielali v Exceli... dám ruku do ohňa za to, že v tomto súbore sa to neposiela... min. pdf súbor... veď to sú údaje ešte citlivejšie ako napr., výpis z účtu a tie chodia s heslom... podľa mňa Ťa klame

belide
11. júl 2017

kristina1325 neopisuje reálnu udalosť, sleduje iný cieľ, žiaľ. Dospelá osoba sa takto nespráva a nechváli. Ak áno, jej správanie sa dá označiť za nedospelé. Bodka.

kristina1325
autor
11. júl 2017

@belide O com??😂No povedz mi aky iny ciel sledujem? 😂

nikawero12
11. júl 2017

@belide áno, neopisuje reálnu udalosť, tak ako x iných tém na tomto fóre sú to vymyslené somariny a nie reálne veci, aby sa ženy mali kde hádať. Zrejme sú na to platení ľudia, čo toto vymýšľajú, alebo to vymýšľajú samotní admini tohto fóra. Každopádne by sa mali za to hanbiť, lebo potom táto stránka neslúži pôvodnému účelu.

Strana
z7