icon

Mali ste ten pocit, že ste tehotné?

katey
20. jan 2012

Baby, mali ste niektorá ten pocit tehotenstva, aj napriek tomu, že to bolo len tesne po oplodnení a nemali ste žiadne iné príznaky? ani ste si nerobili žiadny test, čo by to potvrdil.

all123
27. jan 2012

@katus83 no ved to,že oni to vedia tak naplánovať ale keby oni mali rodiť neviem-neviem či by chceli mať čo i len jedno bábätko 😀 ale raz-dva by to zariadili..

milacik3
28. jan 2012

@katey ahoj tak dnes rano ako som vstala som si robila test negativny...a potom som isla spat a rano som uz dostala MS...a stale sa mi toci v hlave a aj tlak som si meala a mam ho normalny...ja uz neviem preco mi tak zle je...snad to po MS prejde...Takze zaciname odznova sa snazit s manzelom...

katarinkam
29. jan 2012

Caute baby ja som 36DC testik zatial nerobeny no asi cez tyzden uz spravim. MS som mala mat 25.1. a stale nic. Aj bolesti pred tym ako na mrchu a teraz sa citim super, len mam vacsi hlad ako predtym a viac pijem tak uvidime. 🙂

drobcek1506
29. jan 2012

ahojte bbaby ak ste boli tehotne a este ste o tom nevedeli mali ste aj neake vytoky,??A kolko trvali???dakujem za odpovede ja mam stale taky priesvitny alebo biely a stale mam neako mokro si citim

drobcek1506
29. jan 2012

miska si tu

miskachrumka
29. jan 2012

@drobcek1506 mám ťa 🙂

drobcek1506
29. jan 2012

ha aj ja teba

miskachrumka
29. jan 2012

@drobcek1506 potom daj drahá vediet ako si dopadla a držím palčeky 🙂

drobcek1506
29. jan 2012

dakujem Mišinka jasne ze damm,ako sa mate???

katey
autor
30. jan 2012

@milacik3 hmm :( skoda..

katus83
30. jan 2012

@katey ty ako? testovala si?

milacik3
30. jan 2012

co uz ..skusame dalej a ty ako?

katey
autor
30. jan 2012

@katus83 @milacik3 ano v piatok, ale nic, len jedna ciarka... ak nedostanem MS tak ako treba tak skusim v stredu

miskachrumka
30. jan 2012

@drobcek1506 máme sa super akurát lenoším 😉 trošku pokím krpec vstane a som nejaka dnes včerpaná toto druhé mimi ma nejak vyčerpáva 😒 a vy ako ? čakám potom na odpoved! 😉

miskachrumka
30. jan 2012

Baby ja Vám všetkím prajem aby ste mali všetky po dve čiarky 🙂

cestovatelkaandrea
30. jan 2012

@katey tento pocit som mala asi tak 3 dni po oplodneni. cely cas som si hovorila ze si to uz asi namyslam ale potom ked som si robila neskor test, tak som sa opat presvedcila, ze moje tusenie bolo spravne tak ako aj pri prvom tehu

cestovatelkaandrea
30. jan 2012

@miskachrumka Miska ahoj, ako ide tehulkovanie? Zle ti nebyva?

katey
autor
30. jan 2012

@cestovatelkaandrea aj mne ten pocit prisiel asi tak po dvoch troch dnoch.. a stale ho mam, aj ked tri testy nic neukazali, ale naozaj asi bolo skoro

katey
autor
30. jan 2012

@miskachrumka dakujeme 🙂

miskachrumka
30. jan 2012

@cestovatelkaandrea Andrejka v prvom rade sa mi zdá stále neskutočné že aj po tom dlhom čase sme sa našli 😵 som velmi rada 🙂
a tehu ide super až na to že som unavená a nemožem sa krpcovi venovat ako by som chcela 😒 ale tatko to hádam aj zamna dobehne 😉 a ináč super ja som nezvracala ani pri Dadkovi ani teraz chvalabohu nepoznám tehu nevolnosti len mám nejké tlaky na spodu brucha ale že dr povedal že je to okej 😖 tak mu verím !máme už aj knižku aj fotečku krásnu 😵 😵 aj srdiečko krásne bije 😵 😵 verím že to pojde takto dalej a všetko dopadne dobre mám strach po sekcii neviem prečo 😔

miskachrumka
30. jan 2012

@miskachrumka baby mojím prvm znakom aj v prvom tehu ajh v druhom hned bolestivé prsia 😔 ale naskutočne a už som vedela kolká bije 🙂 každá to máme íné no držím vám palčeky !

katey
autor
30. jan 2012

@miskachrumka ja stale pocitujem take strasne napnutie. ale pred tym ked som bola tehu tak som mala uplne citlive bradavky, teraz az tak nie. ale aj ked sa idem sprchovat tak vyzeraju uplne opuchnute

miskachrumka
30. jan 2012

@katey ja ich mám aj citlive aj bolave aj opuchnuté pri malom som ich mala také až do konca 4mes 😒 a teraz uvidíme dúfam že kratšie !držim palce aby si sem čo najskor napísala že sa podarilo !my sme aj toto plánovali a asi 3mes sme skusali stim že drahy chodí do zahraničia a po troch mes. nič 😔 no ked sme tomu nechali na dovolenke volný priebeh bolo to tam a sme štastný a veríme ,že všetko dobre dopadne 🙂

katey
autor
30. jan 2012

@miskachrumka ja nemavam vobec, ani pred ms. ja teraz beriem duphaston 2mesiac, tak rozmyslam ci to z toho nemam take pocity vselijake. No a to si nemala nic moc, ked si mala muza stale prec.. 😒 my sme teraz spolu spavali kazdy den v okoli predpokladanej ovluky, tak silno silno duufam. lebo pred tym sa nam to tiez podarilo hned na druhy mesiac s duphastonom. len skoda, ze babatko odislo skor, ako sme sa zacali poriadne tesit

miskachrumka
30. jan 2012

@katey ja som nikdy nebrala žiadne vitamíny pred tehu !dokonca ani počas tehu pri malom no teraz som si zakupila centrum maternu a možno to znie blbo až trápne ale ja vobec netuším kedy mám ovuláciu ani som to nikdy nezistovala 😎 nejak ma to netrápilo ked prišlo prišlo s mužom sme chceli maleho raz nam "ušlo" 😀 a bolo to tam 😉 a teraz to bolo dlhšie !ale predsa ja si myslím že všetko má svoj čas aj ked je to tažké napísat mamičkám ktore už dlho túžia po babatku 😒

katey
autor
30. jan 2012

@miskachrumka no ja musim brat lieky, lebo ja by som vobec ani nemenstruovala, proste som si moje telo znicila 5 rocnym branim HAK. moja hladina progesteronu je takmer na nule :( a vitaminy tiez musim, lebo mam nejaku poruchu zrazanlivosti ci co. takze ja zas "zozerem" hoci co len aby som otehotnela.

cestovatelkaandrea
31. jan 2012

@katey a kedy mas dostat menstruaciu. ja som si test robila presne na 28 den od poslednej menstruacie a uz to bolo krasne vidiet. ale ono dost zalezi aj od toho kedy bola ovulka

cestovatelkaandrea
31. jan 2012

@miskachrumka to ta chapem, ze mas strach. ved je to normalne. chcela by si rodit prirodzene ak by to bolo mozne, nie? Super, ze sa babatko dobre vyvyja. Ja pojdem na prve sono az buduci utorok 7.2. tak sa tesim. Zatial nezvraciam, ale strasne casto ma natahuje na vracanie a byva mi nevolno. O unave ani nehovorim. Esteze mam sikovneho manzela.

katey
autor
31. jan 2012

@cestovatelkaandrea mala by som dostat dnes.. ale stale nic, len take tlaky v podbrusku a prsia na roztrhnutie. inak sa bojim, ze mam zase nejaky zapal, lebo tak podobne ma to bolelo aj vtedy, to brucho. aj ked si davam strasny pozor. skusim si test urobit rano, ale bojim sa sklamania :(

katus83
31. jan 2012

@katey neboj, iste to vyjde ... Ja mám dostať mrchu zajtra, ale ešte žiadne príznaky - chvalabohu 😀 Rozmýšľam, že skočím do lekárne a kúpim si konečne test a možno si ho ráno urobím. Myslíš, že by mi už niečo ukázal? Alebo mám ešte čakať?