icon

Mali ste ten pocit, že ste tehotné?

katey
20. jan 2012

Baby, mali ste niektorá ten pocit tehotenstva, aj napriek tomu, že to bolo len tesne po oplodnení a nemali ste žiadne iné príznaky? ani ste si nerobili žiadny test, čo by to potvrdil.

milacik3
28. feb 2012

@janka369 hm a kedy ma prist? a mavas pravidelnu MS ? tak nikdy nevies sa pise ze sa vajicko oplodni od 5-10 dni...aj si mala neskor ovulaciu tak este mozno nie je nic vidiet...kto vie....vsak uvidis este...drzim palce

janka369
28. feb 2012

@milacik3 ďakujem, práveže mi minulý mesiac vybrali mirenu a to som MS nemala riadne 4 roky,ale po vybratí mi MS nabehla presne v ten deň ako mala.Veď uvidíme,beriem to optimisticky,veď je to len 1. mesiac snaženia

milacik3
28. feb 2012

@janka369 aha tak to hej ....ta my sme sa snazit zacali v 9/2011 a potom my zistili cystu musela som ist na operaciu a tak sa teraz snazime od zaciatku januara takze len 2 mesiace

janka369
28. feb 2012

@milacik3 držím palce,nech sa vám čím skôr podarí. Ale ako vravím,je to ešte krátko aby sme sa začali stresovať,ale ja by som už najradšej kočíkovala 😀

milacik3
28. feb 2012

@janka369 no ale ako vidim ti uz si si uzila kocikovanie kedze uz mas jedno dietatko....ale ja este ani to prve nemam...tak sa tesim

misulik.uk
28. feb 2012

@milacik3 @janka369 velmi vam to prajem, ja som ani neverila zeby sa to podarilo hned na 1. krat. a priatel mi asi 2 tyz. predtym ako sa to stalo rozpraval, ze si musime davat stale pozor, aj ked bez ochrany, lebo on ma take tusenie, ze ked si pozor nedame hoci len 1x, tak urcite hned ostanem tehotna a ja som mu tvrdila opak, no on mal pravdu a teraz nam nic ine neostava, len dufat, ze vsetko dobre dopadne 🙂
ja som nikdy nemala pravidelny menzes, vzdy tak cca 30 - 35 dni, raz dokonca aj 38 dni, ale po tej "nehode" som si povedala, ze najskor budem testovat po 14 dnoch, zeby to malo ukazat a aj ukazlo, aj ked tam bola uplne slabucka ciarka a priatel nechcel verit, ze to moze znamenat pozitivny test, no dnes ked som mu ukazala 2. test, tak hned mi na to povedal, ze toto uz je teraz jasne 😉

milacik3
28. feb 2012

@misulik.uk to je super 🙂 tesim sa a dakujem

lucinka1104
28. feb 2012

@misulik.uk tak pod do temy november 2012 založilasom jasom ešťe len 5 DPO.....uvidíme a gratulujem

misulik.uk
28. feb 2012

ok, dakujem za pozvanie 😉

misulik.uk
28. feb 2012

@lucinka1104 a mozes mi poslat link na november 2012? nejako nemozem najst, dakujem

lucinka1104
28. feb 2012

vytužený poklad čakame v novembry 2012 sa to volá

janka369
28. feb 2012

@milacik3 veď mám,ale za 8 rokov človek aj zabudne aké to bolo 😀 ale prajem Ti,aby sa Vám to čím skôr podarilo,je to nádherný pocit.
@misulik.uk gratulujem,v ktorom si tt? Pri dcére sa nám neplánovane podarilo na prvý šup a teraz asi také šťastie mať nebudeme

misulik.uk
28. feb 2012

@janka369 mala by som byt 4+6 tt aj ked si tym nie som ista lebo nemam pravidelny cyklus, uvidim bud. tyzden co mi povie doktor

janka369
28. feb 2012

@misulik.uk tak držím palce,aby všetko dobre dopadlo.

misulik.uk
28. feb 2012

@janka369 dakujem 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
22beba
28. feb 2012

ahojte 🙂 ja som este nevedela že som tehotna a mala som ten pocit 🙂 aj ked mi prvý test vysiel nagativny neverila som mu 🙂 začala som v obchode pozerat male vecičky a manželovi som z ničoho nič hovorila že ak budem tehotna budem mať chlapca a bude sa volať matuško 🙂 a teraz som v 24 tt a čakam Matuška 🙂 niekedy je to asi fakt ten materinský ccit 🙂

cimage
28. feb 2012

ja som si prave naopak myslela jediny krat, ze teraz z toho nic nebude 😒 . Kazdy mesiac som netrpezlivo cakala, ci dojde,nedojde mrcha, prsia ma boleli a nic. Teraz som si bola na 100%ista, ze nic hoci ma tie prsia tiez boleli. To len preto, ze som mala asi 10dni spinenie, tak som si myslela, ze aj ked mrcha meska, tak urcite dojde. Dokonca som bola aj u lekara a ten sa ma pytal, ci nie som nahodou tehotna. Lenze to som mala este tyzden pred terminom mrchy. Ja som mala viac krat problemy so spinenim medzi cyklami, takze som sa to rozhodla konecne riesit a zrovna ked uz som tehotna bola 😉 😀. Ale hned ako som si urobila test, len tak pre istotu, tak tam tie ciarky naskocili. A tiez ako 22beba som manzelovi oznamila, ze budeme mat Miska a podla lekara by to aj chlapec mal byt. Za 9tyzdnov sa presvedcime na porodnej sale ci mal pravdu a ja spravnu intuiciu 😵

alexis617
28. feb 2012

ja som pocit tehotenstva nemala ani ked som bola v 5-týždni ani nijaké príznaky okrem toho ,že som bola dosť nervozna a podráždená ,čo zvyčajne nie som doktor mi povedal ,že je malá šanca aby som ostala tehotná možno preto som tomu sama ani neverila a máme druhého chlapca 😉

1982zuzka
28. feb 2012

ja že som tehotná som vedela už 4 dni pred očakávaným MS. Mala som pocit akoby niečo na mna liezlo, stále som hovorila, že sa cítim nejako divne, nevedela som to popísať. Boli sme na vinobraní a zrazu ma to celé nejako vyčerpávalo, vadili mi ludia, chcela som byť radšej doma v tichu a v klude a hlavne nechutili mi pečienkové lokše (a pre ne bych spravila čokolvek 🙂 ) a vtedy mi to došlo - som tehotná. ale aj tak som si počkala či predsa len MS nepríde a neprišiel 🙂
mnoho báb má ten "pocit" a mnoho nie. tie čo ho nemajú, sa nemusia kvôli tomu trápiť. hlavne netreba život zasvätiť robeniu detí ale brať dieťa ako príjemnú čerešničku na torte ... 🙂

penelope1
29. feb 2012

Ja som zistila, že som tehotná 8 dní pred tým ako mi mala prísť menštruácia. Všimla som si, že som príšerne unavená, bez dôvodu podráždená,náladová, spevneli mi nechty, začala som viac vnímať rôzne pachy, mám príšerne nafúknuté brucho, sem-tam bolesti v podbrušku a vždy nad ránom mi je tak čudne od žalúdka. Pred pol rokom som potratila a teraz sa bojím, aby sa to nezopakovalo.

beuska88
29. feb 2012

ja som zistila, že som tehotna asi tak tyžden pred menzesom. bivalo mi po ranach zle a moje oblubene jedlo mi zrazu velmi vadilo aj vona. tak som si spravila tri tehotenské testy a všetky ukázali, že som neni tehotna a to som mala tie drahšie testy... 😝 no mne 😝 to aj tak nedalo tak som na druhy den išla k mojmu lekarov 😝 i a ten mi potvrdil tehotenstvo 😀 teraz som 😝 už v 32tt a už sa neviem dočkat našho milavaneho a hlavne vytuženeho synčeka ( pred tym sa nam rok nedarilo 😖 )

lucinka1104
29. feb 2012

@beuska88 ale kedsi testovala týžden pred mrchou jasné že museli byť neg gratulujem inak

milacik3
29. feb 2012

@beuska88 a vtedy ked si isla doktorovi ako ti to zistil uz to bolo vidiet a v ktorom tt si bola? dik

milacik3
29. feb 2012

@misulik.uk ked uz si v 4tt+6 to ti aj test vysiel pozitivny?

misulik.uk
29. feb 2012

@milacik3 ahoj ano, jednen mi vysiel v sobotu slabucko pozitivny (clearblue compact) a vcera mi vysielm krasne viditelne pozitivny (mamatest), dalsi si urobim v den, ked pojdem k doktorovi aby som sa este naposledy uistila a ci nahodou nezoslabla 2. ciarka

milacik3
29. feb 2012

@misulik.uk a to si ktory DC testovala?

misulik.uk
29. feb 2012

@milacik3 prvy 32. DC (to bolo 14 dni od styku) a druhy 35. DC. no ja nemam pravidelny cyklus cca 30 - 35 dni 🙂

beuska88
29. feb 2012

@lucinka1104 dakujem 😀 no mne to nedala a testovala som aj ked som bola v osmom tyždni ( mala som kupeny tak som chcela overit) a aj vtedy vysiel negativny, takže ja už testom neverim...