Mám 15 rokov a som tehotná
Dobrý večer. Mám 15 rokov a otehotnela som s o 3 roky starším priateľom. Bábätko nieje problém ale problém je, že neviem ako to mám povedať mame. Som v 7. týždni a veľmi sa naň teším. Chcela by som sa opýtať či tu niaka maminka mala taký problém ako ja alebo ako ste to oznámili rodičom? Naozaj by som bola veľmi vďačná za každú radu. Ďakujem maminky.♡
@nikoleta1234 autorka je uz neaktivna...
Odkial si vzala,ze by mala 10 rokov????
@osky kliknite na jej profil a tam sú jej diskusie
@osky aha teraz vidím, že je to stará diskusia, no nerozumiem prečo mi vyskočili medzi novými dnešnymi diskusiami
@nikoleta1234 aj ja som napísala.
Lebo niekto reagoval a vyskočilo to ako novinka.
A to vždy pozerám dátum založenie diskusie
Hádam sa dievčaťu dobre darí
@osky to som nasla aj ja.vsak tam ma len tu jedinu diskusiu. .
Tuto temu zalozila v 2018 a mala 15 rokov.
A tu diskusiu co si pripla,kde tam vidis,ze mala 10 rokov?
To bolo tiez v 2018-a asi slo o to iste tehotenstvo.
Vobec nechapem,kde si nabrala tych 10 rokov...
@mamula20 ved dobre.
Ja Sa pytam na tych 10 rokov...ide o prvu zakladatelku..
@nikoleta1234 aha,jasne...prehliadla si rok ...
No...Je to tu uz trochu neprehladne
@anette2611 pre maminu to bude sok, ale myslím si že ak máte dobrý vzťah tak sa všetko dá vyriešiť
Ja som nebola síce v tvojej situácii ale otehotnela som v na strednej v maturitnom ročníku .. z otca som mala neskutočný strach lebo bol dosť prísny .. bala som sa mu to povedať tak som napísala dopis že za par mesiacov vám doručíme zásielku ktorá vás bude volať dedko, dala tam malé bodyčko, supla do schránky a čakala čo bude 🤣 ako naschval vtedy 2 dni nešiel do schránky .. ale ked to našiel tak reakcia bola super .. školu som si dorobila .. teraz má maly už skoro 4 roky a s dedom sú naj kamosi ..
aaa môj otec, ktorý už má čosi za sebou čo sa zdravia týka pri malom vyzdravenie a omladol aspoň o 10 rokov 😃
Takze držím palce, prajem veľa zdravia 🙂 zvládnete to!
@lucka12399 diskusia z roku 2018, autorka neaktivna
@sisa_s už som si všimla 🤣

@anette2611 neviem už v roku 2018 (teda pred 5timi rokmi, čo by si mala vtedy len 10 rokov) si tu písala o sexe a ze si v 11 TT..... Mne tu niečo nesedí....