icon

Mám 16 rokov, som tehotná a zvažujem interupciu

mimintonka
6. okt 2014

Ahoj dufam ze mi aspon tu niekto poradi ako postupovat. Zijem len s otcom z ruky do ust. Mama zomrela ked som bola mala. Mam 16 a som tehotna s muzom o ktorom nic neviem .. meno, priezvisko vek nic... Ano bolo to za peniaze ale nemala som na vyber ale to tu neriesime tak ma dufam nebudete odcudzovat. Vie o tom len moj bratranec a povedal ze v polsku robia potraty na cierno za male ceny.... Ja by som si ho nechala ale sama bez skoly a pomoci nezvládneme... Mate niekto nieco podobne zazite ?

Strana
z4
klamarrkaaaaaa1236
31. okt 2016

mám 11 a mám dieťa mama ma vihodila na ulicu ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

nivea777
31. okt 2016

@klamarrkaaaaaa1236 urcite ta niekto prichyli :D zhanaj pomaly krabice

papricka33
31. okt 2016

@iva2221 vieš, len musíme si vzápätí položiť otazku ktorý život stojí za to, aby bol udržaný? Kto vie, do akej rodiny sa narodí? Koľko detí žije v úplnej rodine, v blahobyte a bez lásky, pohladenia v úzkosti a osamelé?... Nikto to nemôže hodnotiť a rozhodovať. Nikdy nevieme, čo má pre nás život pripravené. Sú deti z detských domovov, ktoré prekročili svoj tieň, mali šťastie na vychovávateľa, či učiteľa... založili si vlastnú rodinu a sú šťastné tak, ako to najlepšie ide. A sú deti z úplných rodín, ktoré skončia ako alkoholici, či na ulici, nešťastní a stratení....
Ked človek zacne rozhodovať o živote toho druhého, mieša sa Bohu do jeho práce. A to nikdy nedopadne dobre ☹ V živote jednoducho nemozeme chcieť ovládať úplne všetko a točiť svetom tak, ako sa nám zachce. Na to sme príliš malí páni, aj keď si myslíme opak 😒

klamarrkaaaaaa1236
2. nov 2016

☹ ☹ ☹ ☹ ☹

nivea777
2. nov 2016

@klamarrkaaaaaa1236 a to akoze kto s tebou spal v 11 rokoch? :D ma ten clovek aspon 14?

celasapremenim
2. nov 2016

to je cele toto take zvlastne, vsimla som si, ze mnozstvo neuveritelnych oslovujucich prispevkov konci, ci ste niekedy zazili nieco podobne.....ak nie vsetky
nahadzovana vymyslena tema?

obsadenemeno
2. nov 2016

odcudzovat....odsudzovat....mozno trebalo radsej do skoly chodit, nie po chlapoch sa sapat..... 😠

dristy za dristami.... @klamarrkaaaaaa1236 jo, jo, a teraz tu o troch mesiacikoch....

obsadenemeno
2. nov 2016

@celasapremenim jasne, vsetky sme zazili tieto neuveritelne za vlasy pritiahnute udalosti.... to budu tie dlhe zimne vecery..... nudne leto skoncilo, Halloween uz za name, do Vianoc este chvilka....sak pockaj na tie temy: Kukla som sa do gule na stromceku a dostala som z oci...... Zjedla som kapustnicu a som tehotna, nemoze sa nieco stat?...... vobchode bola tlacenica a jedna babka mi drgla laktom do brucha.....zazili ste uz nieco take????? 🙄 😵 😠

lucinocka
2. nov 2016

@klamarrkaaaaaa1236 jedina pravda v celom tvojom prispevku je to, ze mas 11 🙂 este aj nick si daj klamarka...dieta chod sa ucit, alebo si nieco citat... to uz dnesne decka necumia ani na tie priblbe telenovely ?

leeenka26
2. nov 2016

Podla mna je celkom na mieste otazka preco si isla s muzom za peniaze? Si nutena takto zit? Otec ta nezivi preco by ta mal vyhodit? Si neplnoleta si este dieta a ak sa otec o teba nevie alebo nechce starat to je na socialku uz.

moni244
2. nov 2016

baby, toto je téma z roku 2014, čo tak aj trocha čítať, kým niečo napíšate? akurát ju obnovil nejaký troll, čo si vymyslel príbeh o 11 ročnom dieťati, čo je tehotné

livocka21
2. nov 2016

Ok...myslim, ze by si to mala povedat otcovi...

obsadenemeno
2. nov 2016

@moni244 too good to resist..... 😠

pslahorova
2. nov 2016

Ak mas s otcom dobry vztah, povedz mu to , ze chces ist na potrat, neviem sice ako to chodi asi tam treba suhlas rodica ked niesi plnoleta neviem, treba sa aj gynekologa spytat, a co najskor hlavne.

pslahorova
2. nov 2016

@moni244 aha, dik

Strana
z4