Mám 16, som tehotná a hľadám kamarátky v rovnakej situácii
Ahojte mamičky,
dúfam, že tu nájdem spriaznené duše. Mám 16 rokov a som tehotná. Vždy som bola dobré dieťa, bezproblémová študentka a teraz toto..
Myslím, že priateľ si úplne neuvedomuje situáciu, v ktorej sme sa nedopatrením ocitli. Ja si to uvedomujem úplne - mám doma 2 ročnú sestru a mamine tehotenstvo som prežívala s ňou. Keď si k tomu predstavím, že mám pred sebou este dva celé roky s bábätkom po maturitu a vždy som chcela ísť na vysokú školu, čoho sa nehodlám vzdať! Točí sa mi z toho hlava a nedarí sa mi úplne upratať myšlienky a všetko to naplánovať.
Rodičia už to celkom rozdýchali a už aj trochu komunikujú ale predsalen by som potrebovala niekoho, kto je na tom podobne..
No a aby toho nebolo málo, stále ma trápia ranné nevolnosti.
@mala_rebelka uz z tvojej gramatiky a vyjadrovania sa vidno, ze si na svoj vek rozumne, mudre dievca, zvladnes to, neboj sa 🙂 ak mas instagram, skus kuknut profil chloeandbeans, baba mala nedavno 23, ma 6 deti, kt vychovavaju sami s manzelom 🙂 garantujem, ze sa nacerpas energiou a pozitivnymi myslienkami 🙂
@mala_rebelka mám kamarátku, ktorá porodila hneď po strednej, teraz máme 33 a s ostatnými kamoškami jej závidíme, lebo kým ona behá s deckami po svete a po večeroch chodí s manželom na koncerty, my ostatné celé noci kojíme, prebaľujeme a uspávame a nevieme si predstaviť rande s manželmi osamote 🙂 /t.j. hodinu bez detí 🙂 Drž sa, dieťatko je dar a radosť, ale to Ti už napísalo veľa žien 🙂
@mala_rebelka ja som sa našim narodila veľmi skoro, mama mala čerstvých 18násť, samozrejme doštudovala. Na strednej sme mali spolužiačku, rodila v 3ťom ročníku, školu dokončila. Samozrejme jej život sa už nedal porovnať s naším, my sme si užívali, ona sa starala, no teraz sa to obrátilo my sa staré kozy staráme o malé deti a ona si užíva, syn jej tento rok maturoval a náš nemá skončenú ešte ani základku🙂 čiže čo teraz zmeškáš, potom dobehneš 🙂 Prajem príjemné tehulkovanie
@nemenovana1999 ty uz neprispievaj,a chod sa doučit gramatiku,na tvojom mieste by som čušala ako voš pod chrastou
Preco by som nemohla prispievať je to verejna stranka a aj verejne forum tak? A do mojej gramatiky nikoho nič!!!
@mihula
@mihula to ako sa správaš prosímťa? Mám pocit,že tie,čo tu reprezentujeme mladé maminky sa vieme chovať tisíc x slušnejšie ako vy-mudre a staršie
@sardinka335 Keby nemám priateľa tak asi nečakám dieťa 🙂 niesom štetka. Začala som s nim v 13 čo automaticky neznamená že som s nim vtedy aj spala ale samozrejme sa ti nemám začo spovedať. A že priateľ sa postará? Je to aj jeho zodpovednosť tak je to asi prirodzené. Ale nemám potrebu sa s vami hádať mám aj iné veci na práci a ty aj s tvojimi VŠ evidentne nie 🙂 Zakomplexovanosť je vtipná 🙂 Prajem pekný deň
je mi luto dnesnych dievcat,strasne rychlo dospievaju.ved uz v 11 maju menzes.su to uz take male polozeny 🙂 ja som v ich veku este s babikami chodila 😀 .hrozne kratke detstvo maju 😢
@kindervajicko 6 deti v 23 rokoch? dobre na hlavu :-O
@slivka3 no ved toto...my sa o tom tiez stale rozpravame,teda ja rozpravam a ona sa tvari,ze pocuva 😒a minule mi povedala:mami ved vsetci nas presviecaju,ze sex v nasom veku je normalny.vtelke,na internete....no co jej na toto povies?my sa mozeme snazit vstepovat nasim detom nejake zasady a spolocnost a hlavne media nas v podstate podkopnu.a stale nam podsuvaju ake je to normalne,ze ti pride 12 rocna domov s frajerom 😒
@maxiva vTak jej mamu zaujima iba chlast,otec je furt prec,tak preto to je tak ako to je,no rodicov si clovek nenavybera,ale nemusela to takto riesit,hoci jej ty chalani kupuju co potrebuje a chce,kedze od rodicov nedostanu,ale dalo sa to riesit aj inak,no zacarovany kruh,hadam to raz pochopi a zacne zit normalne.
Tak,tak my vychovavame k zodpovednosti a net,tv,kamarati to vyvracaju,no tazko dnes vychovat zodpovedneho cloveka.
Ja mojej tiez zdoraznujem,ze na frajerov ma cas,nech si uziva bezstarostny pubertalny zivot s kanaratmi a nie frajermi.
@nemenovana1999 za to,ze vsade vidis tvrdu cikulu nemusis vsade pisat tvrde y 😀 😀 😀
@mihula a trápi ta to že ak píšem, načo nato reaguješ?
@maxiva Keby len raz,matka strateny pripad a otec,tak toto neriesi,je stale prec,ale co to detom obcas kupi,aj na stravu da,ale zaujem chaby,tazka situacia,ked deti maju nezodpovedni rodicia,takto to potom moze dopadnut.
My sme pomohli,aj pomahame ako sa da,ale nie vsetko mozme vyriesit.
@alchemilkazltozelena netreba hned sudit, neni to na hlavu, podla fotiek a podla toho co pise su najstastnejsi na celom svete, minimalne stastnejsi ako tuto podaktore zeny, co uz nevedia koho, ako a kedy kritizovat.
@mala_rebelka za pár mesiacov mám 40 a skoro 2ročného syna, čakali sme naňho skoro 7 rokov. Možno 100x som si hovorila, že radšej by som bola tehotná v 16 ako podstúpiť ten boj. Ak sa na to cítiš, tešíš a máš podporu rodiny, určite to zvládneš. Držím palce!
@kindervajicko jej nick neviem najst takze si ho zle napisala..v 30tke bude mat futbalovu jedenastku ale budis, ja to zivit nebudem 😎
@alchemilkazltozelena ja som ties nenasla☹
Žienky, niektoré by ste sa už mohli naozaj stopnúť.
@alchemilkazltozelena @qidko jej nick sa pise presne ako som napisala

@marisola nesranduj 😕 ze v dvanastich,moja dcera ma 13,co chces aby ma kleplo 😉