icon

Mám 17 rokov, bola som na potrate a znovu som tehotná

miska_veverkova
1. nov 2015

Ahojte baby,
možno ma viacero z vás bude obviňovať a možno,že sa tu nájde zopár žien ktoré ma pochopia..Mám 17 a pred pár mesiacmi som bola na potrate ťažko som to znášala a keď už som sa stým ako tak zmierila otehotnela som zas :( Proste som v tom a viem to od včera..Naozaj neviem čo mám robiť keby sa našli baby,ktoré by ste mi prosím vedeli dať nejakú radu..Nechcem ísť na potrat to je jasné,ale moji rodičia ak sa to dozvedia čo raz určite zabuchnú za mnou dvere..Lenže na druhej strane nechcem len kvôli ním dať preč ďalšie dieťatko...

pribinak
1. nov 2015

@argyro fanfary zahrat mozes, sudit mozem, ale ci to jej pomoze, je otazne.....

mamutka
1. nov 2015

zamilovat sa v 17-tich je pekne, ale ty nijakeho usilovneho skoro otecka nespominas. Si pre niekoho len hlupucky matrac. jeho sa spytaj, preco ta pouziva ako handru. Preco ti robi deti. Mne sa to sice nestalo, ale keby ma tak strasne nutili v mladosti ist na potrat, keby som nan sla a tak strasne potom lutovala, tak toho co ma do tej situacie dostal by som kopla do riti. Pretoze on ti mal pomoct. Podporit ta a postavit sa za vase dieta. Nemysli si, ze toto je nejaky vazny vztah, pritom co stvarate. Dvaja nezodpovedni sopliaci, ak je aj on tvojho veku. Decka. Rozidete sa tak ci tak, akurat ze ty budes mat na svedomi vlastne deti.
Tebe je neskoro radit, ale mozno su taketo temy dobre na to, aby si ludia uvedomili, ze nie je normalne, ked ich deti od 15-tich, ci pod. ziju aktivnym sex.zivotom. Povedane inak, chovaju sa ako kraliky, lebo nemaju co robit. Ziaden aktivny sport pri ktorom by vybili energiu, len sa valat pred telkou, kupovat handry, tahat z rodicov peniaze na telefony a vsetky kraviny co potrebuju k zivotu, ukazat sa pred tupou partiou, ktora zerie len hovadiny z telky, ale knihu do ruky nevezme.
Sused kedysi urobil jednej spoluziacke decko, bola na potrate a kazdemu bolo jasne, ze keby to vedel jeho otec, tak ho prizabije. Chlapec sa spamatal a slecna tiez. Ty mas ale riadneho vola pri sebe, ked sa nevie zdrzat a ty sa tiez ocividne nic ine na praci nemas.
Je mi uprimne luto toho maleho co nosis pod srdcom, ktore predpokladam mas. Kazdopadne vdaka za takuto temu, clovek si musi uvedomit, co sa moze stat ak sa svojmu dietatu dost nevenuje. Lebo raz sa stat moze, ale toto co robite vy je o niecom inom.

anatalia77
1. nov 2015

@liuliu no asi to bude dost horuce,ked ma obavy z rodicov. A celkovo-pokial si nedokazem dieta"obhajit",tak sa snazim do takej situacie nedostat. Povedz mi,naco je toto dobre??

mircalla
1. nov 2015

@argyro ty jej ozaj veris? asi preto sa radsej odmlcala, ked som ju poziadala o dokaz....@red_cat ma uplnu pravdu, esteze sa najdu zeny, ktore veria detom, ktore sa tu chodia na ich ucet zabavat

aanetkaa1
1. nov 2015

@miska_veverkova dievka moja , aby, ta to raz nemrzelo ,ked nebudes moct mat deti , že si si takto vymyslala...karma je svina...Len tolko..rozmysli si do buducna z coho si budes robit prdel...

argyro
1. nov 2015

@mircalla neviem, neriešim či si vymýšľa, beriem to tak, že to môže byť pravda. ak by som bola 100% presvedčená o tom, že klame, tak sem neprispievam vôbec. po tých "milých" komentároch, ktoré tu má, by som sa odmlčala aj ja.

tajka1986
1. nov 2015

@miska_veverkova neverim ze by si bola tak blba a stalo sa ti to 2x za sebou 😀

anatalia77
1. nov 2015

@argyro predpokladam,ze ide rano do skoly,tak sa odmlcala.

anatalia77
1. nov 2015

No zhodou oklnosti sa na inom portali riesi tiez mladicky ulet. Tak vam ho zhrniem-
Matka(40)zvola do obyvacky syna(19),dceru(15),a radostne oznamuje:
"Som tehotna"
"Aj ja"prida sa 15-rocna dcera.

Co vam poviem. Mlada uvazuje,ze na matersku pojde jej 19 rocny brat..🙂

petra7777
1. nov 2015

@argyro Práve, že som čítala .....ale je to len moja domnienka 😀 Čo ale nič nemení na fakte, že ak je to naozaj pravda, tak " ľudská hlúposť je vskutku nekonečná" 😀

janifer
1. nov 2015

Ak ta rodicia nepodporia a nedokazes bez nich vyzit, tak daj to dieta na adopciu alebo ako pisali to hniezdo zachrany atd. Moja mama mna mala v 18 a sestru v 20, holt kedysi boli mamicky mladsie, nie ako dnes 35 a viac!!! A dokazali nas s otcom vychovat, je pravda ze za vyraznej podpory rodiny a statu ( socializmus bol ustretovejsi k rodine), po polroku isla matka odo mna do roboty, mna dala do jasli, kolko je takych pripadov aj teraz.

mircalla
2. nov 2015

@argyro a co by si asi cakala ake komentare? ze dobre robis?

lavinis
2. nov 2015

@miska_veverkova ale jasné, že mám radu....prepánajána, buď nesexuj alebo sa chráň! lebo urobiť chybu raz, to sa stane, ale viac krát to už je prejav, prepáč, hlúposti. Toto je dôkaz toho., že nie protestovať za zákaz potratov, ale robiť osvetu treba....aby sa toto nestávalo.

nini1010
2. nov 2015

No inak ako ze si sprosta jak tago sa ti povedat neda!urobili ti potrat a ty pri najblizsej prilezitosti zas sexujes bez ochrany??si ty normalna!je uplne evidentne ze si absolutne nezrela a nezodpovedna a mala by si dat to dieta na adopciu.

kuriatkomm
2. nov 2015

Myslím si,že je to vymyslená téma,ale ak náhodou nie.. Bábätko si nechaj,je hlúposť ísť na potrat zo strachu z rodičov. Oni ti možno vynadajú,budú plakať (neviem,akú majú povahu),ale to sa za pár týždňov utrasie. No výčitky z dvoch potratov zostanú navždy. Ja som otehotnela v 19-tich,rodila som v dvadsiatke,všetko je vporiadku,rodičia sa tešia z vnúčatka. Ja by som nikdy dcérke nevyčítala,že sa rozhodla dať dieťaťu život a nie zabiť ho...

7certik7
2. nov 2015

Visco ti poviemm v 16 som otehotnela..mam 17 a moj maly syncek zacal 4mesiaac!!!! A vychovavam ho!! Za. Nic na svete by som ho nedalaa!! Dobre si rozmysli,ci si ho nechas,alebo pôjdeš na potrat..pretoze zaciatky su vzdy tazke,ale ked zena chce vychova! A ja toho mojho chlaapceka vychovavam s laskou 🙂 nevhaj si ho a raduj sa!

stromberg
2. nov 2015

Joj.. mať decko ako ty asi ho uškrtím.. načo sexujete keď to neviete áách.. a keď tak mali sete sa chrániť nie trt******ať naplno.. hlavy duté.. nemám ti k tomu čo pekné napísať lebo ak je to pravda ten potrat ťa tak či tak neminie.. poslali ťa naň raz pošlú ťa zas.. z tej horšej strany ti pobalia kufre a choď si za cdebilkom čo ťa nabúchal.. ale zase aj ten ťa určo pošle do pr****le že to decko nie je jeho.. no a môžeš si pískať.. áách bože..

sardinka335
2. nov 2015

Ty kks...ako vymyslena tema to moze byť, na druhej strane pri urovni dnešnej mladeže by ma to az tak neprekvapovalo. V 17 bude mať za sebou dva ,,výškraby,, - ak teda zase pojde. Ako toto mi hlava nebere, ze sa niekto nepoučí. Zakazať pohlavny styk takej osobe, pas cudnosti...Za 10 rokov sa bude čudovať prečo nemoze prirodzene otehotnieť a poistovna jej bude preplacať umele oplodnenie...
Čo takej povedať, pred rodičmi s pravdou von a riešiť dalej ake su moznosti, škola, kto je ochotný pomahat, čo chalanisko atd...Rodičom by som sa ani nečudovala keby robili cirkus.

sono2
2. nov 2015

@stromberg neverím, že toto napísala tehotná žena.😐

aber
2. nov 2015

Ja sa ani necudujem, že sa odmlčala, aj keď si teraz možno vymýšľa, čo nik nevie, nikomu nie je príjemné také osocovanie. Ak je pravda,tak isto si bucha hlavu o stenu, ak si len srandu robí ale len z vás a chce vidieť vaše príspevky a reakcie, tak jej len nahrávate a sa na vás zabáva. Keď už raz riešila túto tému ,tak je asi pravdepodobne, že sa asi len nudí ,ale to zase neviete na isto a netreba na ňu reagovať, asi tak. Možno sa dakomu páči si vybijat svoju zlosť a lestit si ego, ale to nikomu nepomôže . 🙂len pisatelke,ze si úľavi

beju
2. nov 2015

Ano aj ja mam ten pocit - toto e kamuflaz ako vysita.

mihula
2. nov 2015

@bajana no ja si myslim,ze ma iba jednu moznost a tou je vynosit dieta.Pise ze pred par mesiacmi mala potrat.Chcem vidiet ktorí doktor jej urobi zakrok v tak kratkom case

zuzka0605
2. nov 2015

tiez si myslim ze je to nejaka vymyslena tema, alebo si robi srandu"alebo sa nudi a ak je to myslene vazne, tak nemozes byt celkom normalna prepac...

katuskatt
2. nov 2015

Ked som bola ja na kyretazi,akurat robili potrat jednej babe,za ziva. Vobec ju neuspali,nic. Vsetko to citila. A potom mi jedna pani,co tam bola s nami povedala,ze to si nemam vsimat. Ze tam je baba,ktora chodi na potrat stale tak ju takto "vytrestali".

mm2008
2. nov 2015

@katuskatt takéto "tresty" neuznávam, ale budiš... kto chce kam , pomôžem mu tam...

a teraz k zakladateľke tejto témy... na jednej strane môže byť rada, že po kyrete znova prirodzene otehotnela, ale inak sa k tomu nevyjadrujem... ak berie antiku, tá zlyhá, poznám deti narodené počas užívanie antiky ... Samozrejme, ak to nie je celé iba vymyslené...

marietuska
2. nov 2015

toto je fake diskusia istotne..
ako je možné,že si znova otehotnela ?
ved predsa po tom sa ani sexovať hned nemôže a okrem toho,čo partner,to je taký neschopný ?to nepredpokladám...
a na potraty sa nemôže chodiť ako na bežiacom páse...nepoznáš tabletku PO ,alebo kondomy,alebo antiku ?

alizee17
2. nov 2015

Toto je strašné niečo... Mám 34 rokov,ked som mala 17, tak sme boli partia , chodili sme športovať, stretávali sme sa v parku, stále sme niečo robili, boli sme ešte platonický zaľúbené, ale začínali pomalicky randiť.... Teraz v 17 majú za sebou potrat a možno ďalší na ceste... Otrasna mladez, aj za mojich čias bola... ale nie v taom rozsahu, mi tie detiska pripadajú ako zdegenerované.... dievčiska tehotné, alebo s cigaretami v hubach, zmalovane ako stetky poobliekane detto... a chlapci tiez, geliky na vlasoch, chodi to ako majster sveta, kazde druhe slovo nadavka, veru nechcela by som si v tejto dobe vyberat chlapa.... ani devu
a smutne je, ze tuto generaciu sme vlastne vychovali my, mozno trochu starsi ludia odomna.... ja sa normalne bojim, co z mojho syna vyrastie ... pane boze pomoz mi,

anakristina
2. nov 2015

Baby preto pisem tu lebo vidim ze tu su najcerstvejsie prispevky.chcem sa vas spytat ohladne toxoplazmozy v gravidite ak ma niektora skusenost.diskusie ohladne tejto temy su tu stare

tehula
2. nov 2015

chujovina jak lampa, len nesvieti. Nikto nie je tak blby, aby viackrat nechcene otehotnel a ziadnu antiku nepouzival. To UPT niekto zafinancovat musel, tam hladaj peniaze na antikoncepciu. a teraz supsup domace ulohy a prestan sa tu zabavat trubka

dilino
2. nov 2015

frajer mal rozum v gatiach preboha pana ved teraz si bola na jednom potrate čakaš druhe a antikoncepcia neexistuje ved už su aj naplaste nemusia to byť tabletky bože spämataj sa dve chyby v kratkom čase a ked budeš mať okolo 30 rokov pride trest v podobe že nebudeš už môcť mať žiadne nehovoriac o tom ak by si išla na umele oplodnenie všetko si musiš platiť kôli mladickej nerozvažnosti bože spämataj sa a aj ten tvoj nadejny frajer urobiť je ľahke a však postarať je veľmi ťažke myslim že mala by si mať rozum aby si sa tomu vyhla a existuju rôzne pripravky tak chod k lekarke a maš vyriešene.