Mám 19 rokov, som tehotná. Prežívam smútok, stres, zmätok
Dobrý deň, chcela by som sa podeliť o svôj príbeh, je mozno ako kazdy druhy ale ja som sa rozhodla napisat, bola by som rada pre pripadne rady od vas.... Zatial dakujem.
Mám 19 rokov. Nedávno som sa dozvedela že som tehotná 5 týzden, priatela mam byvam s nim u jeho rodicov. Moja mama t vie zatial jedina o tehotenstve - ta reagovala stylom ze nemame robotu, nevieme sa postarat ani o seba, ja bohuzial nemam dokoncenu strednu skolu to je pravda..... Priatel ma podporuje aj ked vidim na nom ze nevie co bude, ma zmatok tiez..... Ked si zvazim pre a proti tak ma mrazi... Rozmysala som o interupcii, vlastne ma donutili o nej rozmyslat... ale ja sa nechcem dat a chcem bojovat a verit ze sa o dieta vieme postarat.... Znie to mozno naivne viem... ale predsa ma priate neopustil a chce sa starat, toto ma nakoplo pretoze nie kazdy frajer ostane!... Jeho rodina este o tehotenstve nevie....
Ja len skratka verim ze sa vztahy v rodine casom utrasu a budu sa tesit z dietatka somnou. Prosim poradte mam vobec rozmyslat nad potratom? ist? neist? ☹ ☹ ☹
dakujem vaaaaam paaa
@deniska1996 ahojky mna by zaujmalo či si si babatko nechala ? 🙂

Dobrý večer prajem ja vam pisem ze nie nechodte na interupciu !!niektore zienky by chceli mať detičky a nemozu mať a to nenarodene babo zato nemôže ..