Mám dve čiarky na teste
ahojte babenky tak sa tesim je to tu 😀 dve ciarocky hehe 😀
@mima300 Dakujem :D
Ahojte musim sa aj ja podelit s mojou raodstou 🙂 dnes po roku konecne dve ciarky 🙂))
@mata0312
@andromache Blahozelam 🙂 vela zdravicka 🙂
dakujem, dnes na ultrazvuku som uz videla ako mu bije srdiecko 🙂
aj ja som si ich našla vo štvrtok 🙂 už som videla včera u dokiho, ako mu bije srdéééčko, oficiális termín je 4.3.........:-)
Alebo vie mi niekto poradiť na otázku vyššie
@ali08 ahoj, reagujem po dost dlhej dobe ešte na tie moje ciarky na testoch ktorých farba ma trapila,tak tie ciarky uz maju 15 tyzdnov cize vo februari nejakého 13 mam termin porodu 🙂 takze moje obavy boli zbytocne a vsetko je zatial ok..o 2 tyzdne mam kontrolu a uz mi snad povie aj pohlavie lebo uz sa neviem dockat🙂..tak dik za komentar lebo si ma vtedy podrzala a dala trosku pozitivnejsieho myslenia.
@jana290585 mne sa stalo to iste.Prve tehu mi skoncilo tiez v 6tt a druhe som mala az o rok aj nieco a to sa podarilo,mame uz 2,5r syna a teraz som zasa v 15 tt tak tiez som sa bala hlavne prve tri mesiace ci sa udri..vraj je to velmi caste ze v zaciatkoch to odide a netreba sa tym trapit.Su zeny ktore potratia aj 6 krat a to uz je traumaticke.Tak drzim palce nech sa vsetko vyvija dobre a potichu gratulujem 🙂
@monikacap Dakujem velmi pekne 🙂
ahojte babule, ja som si tiez nasla včera, dnes tiež dve ciarky na teste 🙂 som este len 27DC ale testik som robila preto lebo som sa citila strasne zle - od piatka kolotoc v hlave, nechuti mi jest, musim sa premahat a ltt to zatial udrzim v sebe. Neviem či už mam volať lekárovi? som prekvapena lebo doteraz som mala dlhsie cykly - 37 dni s ovulkou na cca 22den a teraz ked sme si povedali ze ideme riesit svadbu a až tak babatko tak to prislo 😀 😀 ziadne meranie teploty, ziadne vitaminy, ziadne myslienky na dieta..a zrazu toto 😎 dufam ze bude vsetko ok..mali ste niektora tiez tak skoro nevolnosti?
@lulistek aj ja 6. tyzden a tiez pojdem az koncom buduceho k lekarovi 🙂

@jana290585 gratulujem 😀