Mám ísť na potrat?
Ahojte.... ocenila by som Vas nazor na danu moju vaznu situaciu.... Mam 23 rokov a dozvdela ze som v 4-5. tyzdni tehotenstva. Vsetko by bolo v poriadku keby som bejby necakala s byvalim priatelom ( s ktorym som aj na priek nasmu rozchodu stale spavala a ano viem hlupost na entu ) . Samozrejme prve reakcie som cakala ze budu sokove ale nikdy by som nepovedala ze sa tento chlap zachova voci mne nasledovne . Samozrejme dieta odmieta a nechce ho . Den co den ide na mna psychicky a udiera na miesta kde to boli len aby ma dotlacil k potratu. Nadava mi a vyhraza sa dookola vsetkym moznym nehovoriac o tom ze mi vypisuje ako ma bude nenavidiet ked si to dieta nedam prec. Aby nebolo malo odcestoval do cudziny a usadil sa tam.... a mile zeny ja naozaj neviem co mam robit ... bojim sa potratu pretoze kazdy zakrok je zakrok ale na druhej strane sa bojim ze moj ex sa bude snazit mi znicit zivot ... a ceresnicka na torte je ze moj vlastny gynekolog sa snazi nahovorit zo vsetkych stran aby som isla na potrat a dava mi na oci ze do akeho prostredia by som chcela priviest dieta ked uz nema otca atd ..... dakujem za Vase rady.
@bobricek1979 diskusia 2017
Heh ale bola by som zvedava, ako to nakoniec dopadlo 🙂
@janikk54 na profile ma 2 rocne dieta
chcem vedieť z akého dôvodu mi zmazávate moje príspevky ktoré do danej diskusie patria
@xineai este to niekde daj a zrusia aj teba
@veronikaszabova aký je dôvod ?
@xineai lebo sem davas blbosti.
Na Slovensku je potrat legalny.
Btw uz ta oznacili za "nedoveryhodnu". Este chvilku a zrusia ta uplne
toto čo mi od nich prišlo je dôvod v čom som nedôveryhodná ? toto mi dali do správy ako dôvod prečo zmazavaju moje príspevky Používateľ xineai je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej proflov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusi tym že som do diskusie o potrate dala príspevok s videom 8 týždnoveho dieťaťa . Aj keď je tu potrat legalný ved toto ma byť diskusia kde slobodne môžeme vyjadriť svoj názor či nie ? Môj názor je že každá žena pred takýmto rozhodnutím by mala v prvom rade vidieť čo vlastne ide urobiť to je demokratická krajina že dám iný názor a ide ma zrušiť ??
@veronikaszabova čo sme v totalite ?! kde je možnosť vyjadrenia slobodného názoru takto si tu predstavujú diskusiu to čo im vyhovuje to nechajú čo nie to zmažú a označia ma za nedôveryhodnú ? o tom je diskusia ? to podám ďalej hneď keď ma zablokujú určite to tak nenechám a obrátim sa tam hore budu to riešiť
Genocída je je tým najťažším zločinom proti ľudskosti neopísateľné zlo zrušme Osvienčimy kde stále zabíjame nenarodené deti . Každý teraz rieši fašizmus to je ok. na také veci sa nezabúda ale Interrupcia bude naďalej trivializovaná ako "menšie z dvoch ziel" alebo snáď ako "nevyhnutné zlo" dovtedy, pokiaľ dovolíme, aby ostalo neviditeľnou abstrakciou. Obrázky znemožňujú komukoľvek, kto má trochu intelektuálnej úprimnosti, vytrvať v pretvárke, že "to nie je dieťa" a "interrupcia nie je násilím" STOP fašizmu v akejkoľvek podobe
@03katka03 ahoj dnes som čítala tvoj príbeh.. ako to dopadlo? Ak sa smiem spýtať.
chcela by som sa zdieľať tu na skupinke ohľadom potratu.
Dnes som pozerala skutočný príbeh (film) o potrate . A som veľmi hlboko dotknutá a zarmutena .
Vložím sem link. :
https://gloria.tv/share/P2TE2FeYukCk3m71HZYbJkYmi