Mama mi bráni nechať si dieťa
Dobrý večer potrebujem pomoc :(
Mám 17 rokov a moj priatel ma 25rokov .... som snim skoro rok a potrebujem poradit...
Som snim tehotna a planujeme spolu sa zobrat hned o 5 mesiacov ako budem mat 18 rokov .... Lenže je tu problem moja mama a jej priateľ ... Brania mi si nechat nase dieťa :( som stoho uplne zúfala neviem čo mám robiť :( velmi ho milujem uz som zmetena z mojej matky :( v živote som sa snou nehadala len ako si našla priatela všetko išlo dole vodou ... má na ňu zly vplyv a bojim sa lebo sa mi vyhražaju ze ma daju na potrat a ze aj ked to nebudem chciet tak on mi to vyreze z brucha :( byvala som skoro mesiac u mojej tety (maminej sestri) ona sa s mamou rozpravala aby som si to nechala len matka stale trva na tom ze to mam dat prec :( ja to dieta strasne chcem aj ked viem ze som mlada ja sa viem starat o deti a ja deti milujeem len uz to prehanaju vyhrazaju sa mojmu priatelovi ze ho aby suhlasil s potratom ale on tiez nechce aby som si dala zobrat nase dieta ... mamicky prosim vas moze moja matka ktora sa pomaly ani o mna nestara zobrat mi moje dieta ??? A mozu ma dat nasilu na potrat??? Ked ja mam kde byvat aj s partnerom ? Prosim vas za rychlu odpoved moc sa bojim :( dakujem vam
@obsadenemeno Aspon ze v tejto teme je to celkom jedno, lebo uz to musi byt vyriesene - bud isla na potrat alebo nesla
@natalienka12 som len nestranny pozorovatel, ale rada by som sa ta opytala, ci si v poriadku? V kazdej teme mi vybehuju od teba upozornenia, ako sliedis a obvinujes prispievatelky... To robi iba obraz o tebe samej. Dobru noc, radsej sa vyspi, ved to je len internetove forum. Strasne riesis veci. Zi svoj zivot.
@silvikab Klobúk dole pred tebou,že si chceš dieťatko nechať, neviem ti poradiť v tejto situácii, ale jednu vec ti určite poviem ak ľúbiš svojho partnera a aj dieťatko ktoré čakáte, bojujte za to a postáv sa mame,aj za účelom, že sa pohnevate. Ona časom na to príde, keď ťa uvidí,že si šťastná.
@elizabet173 🙈
@elizabet173 Vôbec som si veru nevšimla rok😄
@silvikab no to co ty za sprostu mater mas! Ved akonahle je tam nejaky potencial si to nechat, tak nechat. A s takym niecim sa vyhrazat jedna matka dcere a so sprostym otcimom, ze ti vyreze z bruccha, by som povedala, ze pre vyhrazanie na zivote by som ich dala na tvojom mieste uz davno na policiu! Vlastne dieta porodis v 18tich, kolke take boli nehladiac nato, ci su sctym partnerom alebo nie. Mas nekonecne blbu matku, ked ma takeho partnera, co toto vypusti z huby. Mala by si odist, odstahovat sa jednoznacne prec a dat vec na policiu, aby si to mala podchytene a zaznamenane. Su to primitivni ludia, mozno fetaci, alkoholisti, drogisti, uplne socialne pripady a tebe ide pri nich o zivot. Vyhrazky na zdravi a zivote nikdy neber na lahku vahu. Matka nech si robi s otcimom, co len chcu. Nicia ti zivot teraz a bude to tak aj potom, o to sa neboj.
Autorka je žial neaktívna,tak sa viac nedozvieme.

@vorkola dakujem uz viem 🙂 uz si nepomozu nic 🙂 uz byvam u priatela a som stastna 🙂