icon

Mama mi bráni nechať si dieťa

silvikab
1. feb 2017

Dobrý večer potrebujem pomoc :(
Mám 17 rokov a moj priatel ma 25rokov .... som snim skoro rok a potrebujem poradit...
Som snim tehotna a planujeme spolu sa zobrat hned o 5 mesiacov ako budem mat 18 rokov .... Lenže je tu problem moja mama a jej priateľ ... Brania mi si nechat nase dieťa :( som stoho uplne zúfala neviem čo mám robiť :( velmi ho milujem uz som zmetena z mojej matky :( v živote som sa snou nehadala len ako si našla priatela všetko išlo dole vodou ... má na ňu zly vplyv a bojim sa lebo sa mi vyhražaju ze ma daju na potrat a ze aj ked to nebudem chciet tak on mi to vyreze z brucha :( byvala som skoro mesiac u mojej tety (maminej sestri) ona sa s mamou rozpravala aby som si to nechala len matka stale trva na tom ze to mam dat prec :( ja to dieta strasne chcem aj ked viem ze som mlada ja sa viem starat o deti a ja deti milujeem len uz to prehanaju vyhrazaju sa mojmu priatelovi ze ho aby suhlasil s potratom ale on tiez nechce aby som si dala zobrat nase dieta ... mamicky prosim vas moze moja matka ktora sa pomaly ani o mna nestara zobrat mi moje dieta ??? A mozu ma dat nasilu na potrat??? Ked ja mam kde byvat aj s partnerom ? Prosim vas za rychlu odpoved moc sa bojim :( dakujem vam

Strana
z4
silvikab
autor
12. mar 2017

@vorkola dakujem uz viem 🙂 uz si nepomozu nic 🙂 uz byvam u priatela a som stastna 🙂

natalienka12
Odpoveď bola odstránená
mandala77
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
Odpoveď bola odstránená
bluka2
6. máj 2017

@obsadenemeno Aspon ze v tejto teme je to celkom jedno, lebo uz to musi byt vyriesene - bud isla na potrat alebo nesla

dankabodvanka
Odpoveď bola odstránená
nice202
6. máj 2017

@natalienka12 som len nestranny pozorovatel, ale rada by som sa ta opytala, ci si v poriadku? V kazdej teme mi vybehuju od teba upozornenia, ako sliedis a obvinujes prispievatelky... To robi iba obraz o tebe samej. Dobru noc, radsej sa vyspi, ved to je len internetove forum. Strasne riesis veci. Zi svoj zivot.

romcix213
19. jún 2021

@silvikab ako to nakoniec dopadlo?

jamacka
1. jún 2023

@silvikab Klobúk dole pred tebou,že si chceš dieťatko nechať, neviem ti poradiť v tejto situácii, ale jednu vec ti určite poviem ak ľúbiš svojho partnera a aj dieťatko ktoré čakáte, bojujte za to a postáv sa mame,aj za účelom, že sa pohnevate. Ona časom na to príde, keď ťa uvidí,že si šťastná.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jamacka
1. jún 2023
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jamacka
1. jún 2023

@elizabet173 Vôbec som si veru nevšimla rok😄

kassandra25
1. jún 2023

@silvikab no to co ty za sprostu mater mas! Ved akonahle je tam nejaky potencial si to nechat, tak nechat. A s takym niecim sa vyhrazat jedna matka dcere a so sprostym otcimom, ze ti vyreze z bruccha, by som povedala, ze pre vyhrazanie na zivote by som ich dala na tvojom mieste uz davno na policiu! Vlastne dieta porodis v 18tich, kolke take boli nehladiac nato, ci su sctym partnerom alebo nie. Mas nekonecne blbu matku, ked ma takeho partnera, co toto vypusti z huby. Mala by si odist, odstahovat sa jednoznacne prec a dat vec na policiu, aby si to mala podchytene a zaznamenane. Su to primitivni ludia, mozno fetaci, alkoholisti, drogisti, uplne socialne pripady a tebe ide pri nich o zivot. Vyhrazky na zdravi a zivote nikdy neber na lahku vahu. Matka nech si robi s otcimom, co len chcu. Nicia ti zivot teraz a bude to tak aj potom, o to sa neboj.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
miriam11
Odpoveď bola odstránená
jamacka
1. jún 2023

@miriam11 Láska prekoná všetky zábrany a verím tomu,že im to vyšlo, keďže článok je už pár rokov starý. Verím,že sú šťastná rodinka.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lamadore
25. jún 2023

@loliki S Tebou bola autorka aj mimo tejto diskusie v kontakte,ako sa raz vyjadrila.Vieš,čo sa s ňou stalo odvtedy,čo sa odmlčala?

romcix213
26. jún 2023

@lamadore autorka písala trochu vyššie že nakoniec sa presťahovala k priateľovi takže mala pokoj,tak hádam to tak aj zostalo.

loliki
26. jún 2023

@lamadore Bolo to už dávnejšie a neudržiavali sme kontakt. Neviem nič aktuálne.
@silvikab Autorka, čo máš nové? Ako sa Ti darí?

lamadore
26. jún 2023

Autorka je žial neaktívna,tak sa viac nedozvieme.

laura9214
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4