icon

Mamičky, ktoré prestali fajčiť počas tehotenstva

jully1234
1. okt 2016

Tehuľky a mamičky prosím vás o radu ako prestať fajčiť som v 6 tt, 6rokov fajčím a aj keď viem, že ubližujem svojmu babu, stále mám nutkanie si zafajčiť (cca 5cig./denne). 😢Ďakujem za všetky odpovede

Strana
z5
juhseverzapad
3. okt 2016

Prepichli mi plodovú vodu, aby odtiekla.Malá bola do 5 minút vonku.Pri tretej, tak isto, ale tam ma už doktori počúvali,že tá plodová voda zo mňa bez pomoci neodtečie.

marfusamarfa
3. okt 2016

@laurika1517 ja som fajčiť prestala ale chodila som do pivnice kde sme mali uhlie a čuchala som prach z toho uhlia,moja sestra tiež čuchala výfukové plyny,ale fajčiť a niečo voňať je veľký rozdiel........

laurika1517
3. okt 2016

@juhseverzapad tak samozrejme....dpteraz by si tu plodovu vodu nosila v bruchu a nikdy by ti nikdy by ti neodtiekla... :D to ma pobavilo :D

denaha
3. okt 2016

Presne je to iba v hlave ja som fajcievala krabicku denne niekedy aj viac ale ako som otehotnela hned som s tym sekla..ziadne postupne ani nic podobne.hned a zaraz a basta

juhseverzapad
3. okt 2016
emakiki
3. okt 2016

@marfusamarfa nejdem si nikoho zastávať a podporovať vo fajčení, ale ja som fajčila cele tehotenstvo mala sa narodila ako 4 kilove dieťa, kludna, dobrá a zdravá 😉

juhseverzapad
3. okt 2016

@emakiki Vitaj v klube.

laurika1517
3. okt 2016

@juhseverzapad co co? ze sa ohromne bavim na tvojom vyroku ze plodova voda by bez zasahu lekarov z teba nikdy neodtiekla....a hovorim ze bezpochyby by si ju tam mala az do dnes :D z toho vidiet ake mas znalosti o anatomii a porode a tehotenstve a detoch a tak vobec...inak v tom zdravotnictve dufam nepracujes...

225lenka25
3. okt 2016

Preboha ženy myslím že už stačí.....
@juhseverzapad
@laurika1517

juhseverzapad
3. okt 2016

@laurika1517 Jasné,že odtiekla, ale koľko by to trvalo. S tebou sa nemá cenu baviť. Chudák tvoj muž. Mať takú hádavú fuchtlu doma.

juhseverzapad
3. okt 2016

@225lenka25 Ani teba to už nebaví?

laurika1517
3. okt 2016

@juhseverzapad som myslela ze ty si za to aby sa pocuvalo telo a ked si telo mysli ze ta voda tam ma byt tak tam ma byt kym telo neda najavo ze uz tam byt nema a neporadi si s tym samo...si odporujes...

225lenka25
3. okt 2016

@juhseverzapad už mám z toho pocit že niekto zámerne vyrýva

juhseverzapad
3. okt 2016

@laurika1517 A čo som ti napísala! To ja som donútila doktorov, aby mi dopomohli,lebo som cítila,že malá už potrebuje ísť na svet.

juhseverzapad
3. okt 2016

@225lenka25 Tiež si si to všimla?

laurika1517
3. okt 2016

@juhseverzapad ako vystudovana zdravotnicka by si mala vediet ze nexistuju relavantne studie ktore by dokazovali ze dirucia plodovych obalov urychluje porod? naopak je dost studii ktore hovoria o tom ze sa jedna o vec ktora so sebou prinasa dost rizik pre dieta... ale rizika pre dieta teba zrejme netrapia ani v inych ohladoch tak naco sa vzrusovat.

marfikchov
3. okt 2016

Ako ozaj dievčata
@laurika1517 a
@juhseverzapad stačí. Nestotožňujem sa s názorom, že čo si v tehu telo pýta, to mu treba dopriať, myslím to, čo je škodlivé aj mimo tehu, čo cigy sú... ale táto debata sú už len prekáračky dvoch žien, ktorá si chce presadiť svoje. Baby, držte sa témy, a ak ste vyjadrili svoj názor, tak nemyslím, že je rozumné sa tu teraz do seba navážať. Autorka príspevku si aj tak urobí po svojom, nech by sa sa tu vy dve pobili na život a na smrť a vyvolali internetovú vojnu. A vy ste si a aj si budete robiť tiež po svojom.

juhseverzapad
3. okt 2016

@marfikchov Presne toto som napísala, každý podľa seba

juhseverzapad
3. okt 2016

@laurika1517 Teba to ešte baví? Nemáš sa s kým hádať?

sintra
3. okt 2016

@laurika1517 ja sa ti cudujem, ze s nou este diskutujes. Urobila som si nazor uz vcera.

225lenka25
3. okt 2016

@juhseverzapad
@laurika1517
akože s tým fajčením.... s tým že dieťa si berie čo potrebuje a s tým že ked jej chutí nech si dá sa nestotožňujem ale @laurika1517 toto mi už príde zbytočné vyrývanie.... úplne zbytočné... názor sme si všetky napísali a už stačí nie ? či kolko máte rokov že sa potrebuje za každú cenu hádať a zhadzovať ludí úplne ?

dilaila999
16. okt 2016

Ja som fajčila 12 rokov, vo štvrtok som mala pozitívny test a už som si nezapalila či fu. Takže posledná cigaretami bola v stredu večer a ani ma neláka. A to doma fajčí manžel aj mama. Všetko je to v hlave 🙂

dada200
16. okt 2016

@dilaila999 úplne súhlasím. Ja odkedy som tehotná,uplne mi prestali chutiť cigarety a dokonca aj zo smradu z nich mi je na vracanie.

marcelatje
16. okt 2016

@dada200 jedna vec je prestat ked sa ti z predstavy cigarety robi nevolno a druha ked mas na cigaretu chut.

dilaila999
16. okt 2016

@marcelatje mne cigarety vonaju ale jednoducho som si povedala, že si viac nezapalim.

marcelatje
16. okt 2016

@dilaila999 drzim ti palce, rozhodla si sa dobre 😊

marfusamarfa
16. okt 2016

@emakiki tak to si mala veľké šťastie 🙂

Strana
z5