Manžel stále pracuje. Ako mám zvládať tehotenstvo?
ahojte, zienky chcela by som vas poprosit o vase skusenosti, urcite si ako aj ja tehotenstvo uzivate a male sa tesite. Ale moj chlap musi neustale pracovat a nemozme spolu ani volat, nieto sa vidiet. ako to zvladate v podobnych situaciach?

@dadulajda Ahoj. Ja plienkujem "pampersky", nikdy mi neplakal, ked bol pocikany alebo pokakany, aspon zatial. Rascove / feniklove caje a zaprazane polievky som uz prestala, mala som dojem, ze to ma opacny efekt. Ked je Fifo hore (teraz ma 2m a 2t), tak iba ked je cerstvo napapany, tak vydrzi takych 20 min sam so sebou v ohradke s hrackami, potom uz placka, chce na ruky a nosit sa. To pomaha momentalne najviac. Nosenie smerom aby vsetko videl. Kupila som si vcera Manducu, aby som s nim mohla chodievat von do lesa, lenze tam bude otoceny tvarou ku mne, neviem, ci mu to bude po voli ..... este nam robi dobre (to robim kazde rano a neskoro vecer), ked ho dam do elastickej satky, opat vidi vsetko co robim, a nosi sa. Ja si tak spravim ranajky, pozvesam pradlo a pod. Tiez mu spievam (Canaky a Podhradska), tancujeme, cvicime otacanie hlavickou, cvicim s nim nozickami a masirujem mu brusko, ale bez kremiku, len tak na obleceni. Stale cakam, ze to uz bude lepsie a lepsie, ze ho v pohode dam lahnut do kocika a bude kukat 🙂 a neplakat. papa, tiez vam drzim palce