Máte skúsenosť s užívaním Duphastonu počas tehotenstva?
lekar mi ho predpisal na udrzanie tehotenstva,ale po precitani pribaloveho letaku mam pocit,ze je to poriadne svinstvo.
@reddy13 ďakujem ☺ no panike sa snažím vyvarovať, ale nie vždy sa mi dajú skrotiť obavy... Momentálne som v 9+5 tt, tak dúfam že aj na ďalšej kontrole bude všetko ok 😉 idem až za mesiac a mám pocit že dovtedy umrem.. Ale čo už musím len vyčkať.. Zatiaľ som nemala žiadne problémy a to že beriem duphaston ma aspoň určitým spôsobom ukľudňuje..
Cele tehotenstvo nie je len fyzicka zmena,ake je to hlavne a mala by byt psychicka pohoda. Viem,ze sa to vzdy neda,pretoze zivot je komplikovany,ale to male mrna vnima vsetko,to mi ver. Keby si mala co len najmensiu pochybnost,radsej ist 100x k lekarovi ako sa morit pochybnostami. Drzim palce😉
@kittie44 ja presne tak isto
@sampo Aj ja tak isto až do 20- teho týždňa.
Pomohol mi udržať tehotenstva,
a mám 2 krásnych synov. Už majú 15 a 20 rokov🥰
Predtym som mala skôr predčastný pôrod 5. mesiaci,
to bol tiež chlapček . Tak máme anjelika v nebi .
Neboj sa ,len užívaj ten Duphaston, bude do dobré.🙂
@ludkaj100 🥰
@romanadam1626 moje deti si uz velke ;) 14 a 11 o chvilku, fazu duphastonu mam davno za sebou
Mozem sa spýtať či sa na tento liek musi marodovat? Dostala som ho na pohotovosti doktorka z pohotovosti mi nic nepovedala ale v lekarni mi povedali ze si mam zavolat svojmu gynekologovy?
A všetko ok ? Nemali chlapci hypospadiu keď sa narodili?

@reddy13 Presne môj prípad...prvý krát som potratila a teraz som cca v 3. týždni od počatia,a dnes som ho začala prvý krát brať ;) dúfam,že bude všetko ok a že donosím zdravé bábätko... 👍