icon

Melír po potvrdení tehotenstva

4. máj 2023

Ahojte idem sa opytat mam pozitivne tehu testy.na krv idem buduci tyzden v utorok a v piatok mam ist na melir .Myslite ze mozem ist ? Bola niektora z vas ? Dakujem prosim len normalne odpovede nepotrebujem spravy typu aka som nezodpovedná ked chcem ist …

yeneffer22
4. máj 2023

Kľudne môžeš, jediný problém môže byť v tom ze kvôli hormónov ti nemusí melír chytiť tak ako si zvyknutá. Ale ani to sa stať nemusí🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
lelelienka
4. máj 2023

Napriek tomu ze prevazne citam, ze sa vlasy farbit mozu, ja som sa rozhodla vynechat to a rovnako sa vyhybam vsetkej zbytocnej chemii, len tak pre svoj dobry pocit. Som doma na pn, tak su mi nejake sediny uplne ukradnute.

matullienka
4. máj 2023

Chodila som pri oboch deťoch

anjelicek26
4. máj 2023

Jedine, co "zmenis" pri tehotenstve a starostlivosti o vlasy je to, ze otvoris okno, nech tie vypary farieb nedychas...

erickatt
4. máj 2023

Melir niejde na kozu. Takze uplne v pohode

autor
4. máj 2023

Ďakujem vam za normalne odpovede 🥰

viestta
4. máj 2023

@yeneffer22 vplyv hormonov v krvi na mrtvu hmotu bez krvneho zasobenia, co vlasy su, je nulovy. Toto je len taka ludova povedacka

yeneffer22
4. máj 2023

@viestta hormóny ale ovplyvňujú kvalitu vlasov a od kvality vlasov záleží aj to ako farba chytí 🙂 moje vlasy sú teraz veľmi suché q lamave a farba mi v nich dobre nedrží. Kdezto pred tehu som tento problém vôbec nemala.

beata_k
4. máj 2023

Polovica planety si farbi vlasy....🤷🏼‍♀️

stanulienkat
4. máj 2023

V ziadnom pripade. To je zivotunebezpecne.🙄

matkahelka
4. máj 2023

jasne, ze mozes. melir sa nedava na kozu. pri oboch tehotenstvach som chodila. teraz pri druhom som bola dokonca 4x pocas 9 mes.kedze mi vlasy brutal rychlo rastli

viestta
4. máj 2023

@yeneffer22 hormony ovplyvnili kvalitu vlasov v tom momente ked vlas vyrastal z vlasovej cibulky, potom uz vlas ostava nezmeneny vo svojom zlozeni a nijak sa nemane, okrem poskodenia vonkajsimi vplyvmi. Mecasne narastie asi 1 cm vlasu, takze hormony mozu ovplyvnit tak len tych prvach par mm co trcia z hlavy, nie te co su odrastene. Preto sa vlas pouzivaju na zistovanie povedzme konzumacie drog alebo pritomnost liekov, jedov v minulosti, pretoze je v nich zafixovany obsah krvi v okamziku, ked este boli zasobene krvou. To, ze mas aktualne inu kvalitu vlasov, to nie je hormonmi ale vonkajsimi vplyvmi.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal