Mená pre trojičky
Prosím poraďte mi mena pre trojičky a to všetko pre dievčatka.
Noemi, Anna, Terezka
prvá, druhá, tretia.
Adelka, Katka, Simonka 🙂
nemusia byt vsetky na rovnake pismenka 🙂
alebo aj Tamarka je pekne ( tu mame my a strasne som spokojna s vyberom, ako vselijako jej viem ppovedat)
Emmka,Ninka,Karolinka
mate dost dlhe priezvisko, tak by som asi volila kratsie mena. ja mam doma dvojicky, ale mena maju uplne odlisne, a aj tak si ich ludia pletu.😀 plus k tomu mam este strasiu dcerku, takze mame tiez 3 baby. takze hlavne mena co sa pacia vam obom a ostatne nie je podstatne. hlavne drzim palce k porodu a potom vela sil, pretoze 3 babatka su velmi narocne 😀
Rebeka Rachel Rita.
Rebeka,Rachel,Rita
@veronika0090 Nina, Lina a Sina
@veronika0090
@veronika0090 Karolína,Katarína,Klára....Tereza,Tamara,Tatiana...Gratulujem ti,je to úžasné mať 3 holky..🙂
adela klara tamara
Tak k priezvisku ma napadla ema thania alana
Moja sesterka ma trojicky Sara Sofia a Samuel
super typy,dievcence,len maminku moze aj porazit-ak budu jednovajecne a este aj s takmer identickymi menami...no,toto asi nebude az taka sranda.
je aj taka rozpravka,kde princezne sa volaju
Helenka,Elenka a Lenka ,no ale to by ma asi tiez porazilo...
co tak Zofia,Julia,Maria,Monika,Daniela,Marcela-myslim,k tomu priezvisku fajn.
Vzdy som chcela mat tri dcery 🙂 a volali by sa: Melánia, Kornélia a Olívia....jednu už mam🙂
Raz mi moj muz povedal,ze keby sme mali trojicky,volali by za Monika,Veronika a Dominika.Zatial mame iba Dominiku ☺
Zoja, Zara, Zoe....Karolinka, Paulinka, Kristinka - take mená dala kamoska svojim trom dcerkam (nie trojicky)..Ema, Nina, Lea.... Ema, Lea, Mea....Ema, Zoja, Karolinka - volaju ich Emka, Zojka, Kajka
Vanda, Linda, Melinda (-:
tiež by som volila krátke a málo používané, budete to mať ťažké, keď budete označovať vecičky do škôlky, preto by som nedala rovnaké prvé písmeno. Bude to pekná hra so slovíčkami - menami
Jednoznačne slovenské JANKA,DANKA a HANKA 🙂
Gratuluhem... Olivia, Aurelia, Eleonora
Valentinka Izabelka Romanka
@veronika0090 boze daj im zdravia!tolko stastia!nadhera!ja som hotova z jedneho ale brala by som 😉 mena podla mna karinka karolinka kristinka
K vasmu priezvisku sa hodi vsetko takmer vsetko... su jednovajecne, ci nie? Rovnake zaciatocne pismeno je ale pekne... Aurelia, Anabela, Amelia je krasna trojkombinacia.♥
@osky ja som dala príklad skôr na tie 2 slabiky 😉
Soňa
Nina
Greta
Nelka stelka adelka
Ja mám dvojičky a mená sme vyberali, aby boli bližšie seba v kalendári, tak do 3 týždňov.. kým sú deti menšie, gratuluje sa im spolu, nemuseli sme vysvetľovať, že jednému dnes a ďalšiemu o 3 mesiace 😉
čo tam po mene, hlavne aby boli v poriadku...🙂

Anna, Maria, Lujza