Mená pre trojičky
Prosím poraďte mi mena pre trojičky a to všetko pre dievčatka.
Masa Greta Zina
Sona Zofia Klara
Maya Kaja Zoja
Anna Betka Gabriela (alfa beta gama 🙂
Andrea Beata Cecilia (abc)
Xenia Yolanda Zuzana (xyz)
😂
LehotsKA KAroliNA NAdezDA DAniela
Ela Ema Ester
Mia Maria Marina
Bella Becca Bessy
Ok koncim uz 😂 ale super uloha. Budte zdrave!
😍 v prvom rade blahoželám.... mne sa vzdy pacili mena Barborka, Michaela a Alexandra
Mne sa pacia,,,Laura,Linda,Lujza,alebo Livia
jeeej to je ake pekne ze trojicky 😊 ja poznam Janku lehotsku je to moja znama a pozna ma od malicka preto sa mi k tomu menu hned hodilo Janka, mne osobne potom mena Nela a Matilda 👶🏼 drzim paste nech su hlave babule zdrave!
@veronika0090 gratulujem,aby ste boli vy ako tehulka zdrava a detičky tiez a ste si istá,že to budu prave 3 dievcata a nebudu medzi nimi nahodou aspon jeden chlapec? No poradila by som ked by sme vedeli hlavne priezvisko ake budu mat deticky. A v kolkom tyzdni ste?
@evulienka43 jej moje meno aj mne sa paci,ale bohuzial mam uz dvoch synov a nahováraju,ze do tretice bude dievka.
mne sa páči buď Nina, Nikol, Natália alebo Sofia, Saskia a Saška, určite prvé písmeno by som dala rovnaké🙂
Ja by som dala Karolinka Paulínka Sabinka 😍💖iba nech ste zdravé gratulujem
Kolko mien existuje, tolko tu asi bude napisanych 🙂 Ja som napr. brala ohlad na sviatky, napr. taka Alexandra...Andrea...zas darceky po Vianociach,to nie je napr. pre mna 🙂 a tak isto,aby nemali meniny blizko narodenin,nech necakaju cely rok na meniny/narodeniny 🙂
@veronika0090 Emka, Julka a Lívia 🙂
Ema Eva Ela Alebo Kristína Klaudia Katarína
Dobry Den! Gratulujem!! 🙂 Aj my mame trojicky, keby ste mali zaujem mame super kocik na predaj ;) Drzim palce!
Nicol,Sandra,Vivien..Adriana,Klaudia,Karolina.. Karin,Sarah,Elissa, Barbara,Miriam,Laura
Hanka, Janka, Klarka
Kristina, Katarina, Karolina
Gretka, Agatka, Magdalenka
Soňa, Táňa, Naďa
Lenka, Laura, Lucia
Viktoria, Natalia, Lívia (Julia, Rozalia, konciace na lia, ria)
Daniela, Gabriela, Michaela

@veronika0090 Kristina - Katarina - Karolina