icon

Miniinterupcia

alexandra206
28. feb 2017

Prosim ma niekto skúsenosť s miniinterupciou...to je interrupcia do 8tt

Strana
z2
kacenka2803
4. mar 2017

Jasné napísala som to lebo to je ďalšia možnosť život nieje len čierno bieli ...Áno mala si dávať pozor hlavne s hľadiska financií žiaľ stalo sa ja si myslím ked už má tri štvrte by sa uzivilo oblečenie má po surodencoch , hlavne strava moze kojit ak to bude možné a umelé mliečko toľko zase nestoji .....

kacenka2803
4. mar 2017

@ukulela Existujú aj hniezda záchrany to je dalsia možnosť nie pani mi nieje tŕňom v oku len ma mrzí že niekto takto rozmýšľa hmm

papricka33
4. mar 2017

@alexandra206 čo robiť? Vynosiť, porodiť... A pre istotu už nesexovať :-/

janka3112
4. mar 2017

Co sa interupcie tyka v tomto stadiu tehotenstva tak sa to robi tak, ze dostanes tabletku ktoru zapijes a ta zabije plod. Po niekolych hodinach, nepamatam sa presne ci to je 48 alebo 72 hod, dostanes dalsie tabletky ktore spustia proces samotneho vycistenia. Vtedy z teba plod vyjde, zvacsa ma zena aj bolesti.

PS: akokolvek sa rozhodnes, je to tvoja volba, no zeny Ti tu pisali preco si nedas podviazat vajecniky. Nedavaj si ich podvezovat, je to zakrok do organizmu pod plnou narkozou. Radsej posli muza na vazektomiu, je to rychla procedura, s minimalnou dobou zotavenia.

magic08
4. mar 2017

@janka3112 u nas tabletkova forma intrupcie sa nerobi. Vzdy musi ist zena na zakrok pod narkozu.

janka3112
4. mar 2017

@magic08 a to uz z akeho dovodu? Nepreplaca to poistovna? Ved je to urcite lacnejsia a jednoduchsia forma interupcie. Pekne je to postavene hore nohami 🙄

magic08
5. mar 2017

@janka3112 lebo u nas to nie je povolene, pokial viem

khkt
5. mar 2017

Určite je to ťažké rozhodovanie. Úplne ťa chápem, máš 3 malé deti a určite si unavená zo starostlivosti o ne. Ako ale matka určite vnímaš, že každé jedno tvoje dieťa je iné, jedinečné a určite veríš, že každé z nich má svoju úlohu na tomto svete. Takisto tvoje štvrté dieťa. Ak máš podporu vo svojom manželovi a blízkej rodine, tak sa nevzdávaj svojho dieťaťa. S odstupom času budeš vďačná za to, že ho máte, aj keď budeš musieť riadne zaťať zuby a vydržať. Keď budú deti väčšie a vrátiš sa do práce, tak vyriešite aj otázku vlastného bývania. Držím vám palce...

meusicka
6. mar 2017

@janka3112 zial si viem len tazko predstavit chlapa, ze by siel na vazektomiu, aj ked to by bolo tiez super riesenie.

alexandra206
autor
6. mar 2017

Ahojte tak mi sme sa nakoniec rozhodli si ho nechat....aj sme sme vyberali dvoj kocik aj ze najdeme iny byt no dnes zacalo krvacanie a.asi sme o babo prisli

janka3112
6. mar 2017

@meusicka tak toto ja nikdy nepochopim. Ja ich poznam zopar, je to takmer bezbolestna procedura, tak ak svoju zenu lubi a maju uz deti dostatok, radsej si pojde dat prestrihnut semenovod, nez vystavovat svoju manzelku riziku podviazania vajecnikov, nemyslis? Ja by som o takeho chlapa nestala.

biba12
6. mar 2017

@alexandra206 mala by si ísť k lekárovi a čím skôr, tým lepšie. Už si to tehu mala potvrdené od lekára? Mne príde, že robíš veci veľmi vzbrklo. Dnes začne krvácanie a napíšeš do zoznamu detí anjelik 5tt. A chvíľu predtým riešiš miniinterupciu. U lekára si už bola? Aj tak tam musís, aj keď si o bábo prišla. Či je všetko v poriadku a vyčistila si sa. A okrem toho sú aj ženy, čo krvácali a boli tehotné. Robíš unáhlené závery.

meusicka
6. mar 2017

@janka3112 ja stebou uplne suhlasim, a hlvane ked u zeny to je uz konecny stav,. kdezto u muza sa to da pokial ja viem,aj obnovit. ale chlapy uvazuju inac, myslia si, ze tym sa vzdaju svojej muznosti. to nepochopis, to je ich sposob uvazovania.

moni244
6. mar 2017

@alexandra206 ako prepac, ale ty si nejaka akcna, najprv riesis potrat a potom uz vyberas surodenecky kocik? V takom skorom tyzdni? Bola si vobec u doktora?

ivetkab.
6. mar 2017

@alexandra206 babatko je babatkom len nejaky cas. Pri troch detoch sa postaras aj o 4te. Ver tomu, ze auto ani koniec dediny by nemalbyt problem. Deti vam vyrastu a vzdy je to tak, ze dostanes od nich viac, ako im das. Drzim place pri rozhodovani.

Strana
z2