Miniinterupcia
Prosim ma niekto skúsenosť s miniinterupciou...to je interrupcia do 8tt
@ukulela Existujú aj hniezda záchrany to je dalsia možnosť nie pani mi nieje tŕňom v oku len ma mrzí že niekto takto rozmýšľa hmm
@alexandra206 čo robiť? Vynosiť, porodiť... A pre istotu už nesexovať :-/
Co sa interupcie tyka v tomto stadiu tehotenstva tak sa to robi tak, ze dostanes tabletku ktoru zapijes a ta zabije plod. Po niekolych hodinach, nepamatam sa presne ci to je 48 alebo 72 hod, dostanes dalsie tabletky ktore spustia proces samotneho vycistenia. Vtedy z teba plod vyjde, zvacsa ma zena aj bolesti.
PS: akokolvek sa rozhodnes, je to tvoja volba, no zeny Ti tu pisali preco si nedas podviazat vajecniky. Nedavaj si ich podvezovat, je to zakrok do organizmu pod plnou narkozou. Radsej posli muza na vazektomiu, je to rychla procedura, s minimalnou dobou zotavenia.
Určite je to ťažké rozhodovanie. Úplne ťa chápem, máš 3 malé deti a určite si unavená zo starostlivosti o ne. Ako ale matka určite vnímaš, že každé jedno tvoje dieťa je iné, jedinečné a určite veríš, že každé z nich má svoju úlohu na tomto svete. Takisto tvoje štvrté dieťa. Ak máš podporu vo svojom manželovi a blízkej rodine, tak sa nevzdávaj svojho dieťaťa. S odstupom času budeš vďačná za to, že ho máte, aj keď budeš musieť riadne zaťať zuby a vydržať. Keď budú deti väčšie a vrátiš sa do práce, tak vyriešite aj otázku vlastného bývania. Držím vám palce...
Ahojte tak mi sme sa nakoniec rozhodli si ho nechat....aj sme sme vyberali dvoj kocik aj ze najdeme iny byt no dnes zacalo krvacanie a.asi sme o babo prisli
@meusicka tak toto ja nikdy nepochopim. Ja ich poznam zopar, je to takmer bezbolestna procedura, tak ak svoju zenu lubi a maju uz deti dostatok, radsej si pojde dat prestrihnut semenovod, nez vystavovat svoju manzelku riziku podviazania vajecnikov, nemyslis? Ja by som o takeho chlapa nestala.
@alexandra206 mala by si ísť k lekárovi a čím skôr, tým lepšie. Už si to tehu mala potvrdené od lekára? Mne príde, že robíš veci veľmi vzbrklo. Dnes začne krvácanie a napíšeš do zoznamu detí anjelik 5tt. A chvíľu predtým riešiš miniinterupciu. U lekára si už bola? Aj tak tam musís, aj keď si o bábo prišla. Či je všetko v poriadku a vyčistila si sa. A okrem toho sú aj ženy, čo krvácali a boli tehotné. Robíš unáhlené závery.
@alexandra206 ako prepac, ale ty si nejaka akcna, najprv riesis potrat a potom uz vyberas surodenecky kocik? V takom skorom tyzdni? Bola si vobec u doktora?
@alexandra206 babatko je babatkom len nejaky cas. Pri troch detoch sa postaras aj o 4te. Ver tomu, ze auto ani koniec dediny by nemalbyt problem. Deti vam vyrastu a vzdy je to tak, ze dostanes od nich viac, ako im das. Drzim place pri rozhodovani.

Jasné napísala som to lebo to je ďalšia možnosť život nieje len čierno bieli ...Áno mala si dávať pozor hlavne s hľadiska financií žiaľ stalo sa ja si myslím ked už má tri štvrte by sa uzivilo oblečenie má po surodencoch , hlavne strava moze kojit ak to bude možné a umelé mliečko toľko zase nestoji .....