Mohol gynekológ zmerať zle CRL?
Ahojte,
Jedna vec má zneistila. V nedeľu som bola na pohotovosti kvôli spineniu a odmerali mi crl 57,16mm s tým že zodpovedá 12+2 (vtedy som bola 12+0). Dnes som bola u svojho gynekológa na prvej poradni a teda on odmeral 54mm a že zodpovedá 12+1. Príde mi to divne nakoľko bol rozdiel 4 dni že by plod nenarástol a ešte aj menej nameral.. na tej pohotovosti som bola na Boroch a tam mali dosť dobrý ultrazvuk tak asi skôr verím tomu meraniu lebo bolo lepšie vidno aj vnútorne orgány bábätka.. ale tak zneistilo má to trochu.. čo si myslite?
Tam je zas aj rozdiel ako pri merani polozi sondu, ak je o par stupnov odchylena od osi ako prave lezi babatko, tak vyjdu tam milimetrove rozdiely v crl ako si teraz zazila. Kazdopadne pre teba je podstatne to 12+1 az 12+4, lebo tympadom sa ti termin porodu velmi nemeni. Ine by bolo, keby vyslo 9+1 a na druhom 13+4, to by bolo uz divne.

Nic...babatko spinka a je schulene a babatko je hore a je natiahnute, mas tam mini mikro rozdiel...srdiecko bilo, tak mas vsetko v poriadkku