Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka na Záporožskej
bola niektora z vas u neho??? na zaporožskej??? 🙂
Ja som tehotna 3krat a takyto dokladny ultrazvuk som este nemala. Mozno to bolo kvoli tomu, ze som odmietla vsetky geneticke vysetrenia plus ultrazvuk v 13tom tyzdni... ale skor si myslim, ze to bol standard.
@nsoci bol to standard
a takyto kvalitny mutz robi aj cunderlik, pri tretom som bola u slezaka a predtym u cunderlika, obidvaja velmi dobre
Ja som bola vcera a platila som 50€. Mala som termin 19,20 na radu som sa dostala 20,25 uz znacne unavena. Mudr je velmi prijemny, povysvetloval kazdu drobnost, dostala som jednu fotku 3D tvaricky.
@ivanya ahoj, prosim ta to ti robil iba morfologicky? a 3D tam kolko stoji? dakujem
@biancaadamko ahoj my sme boli vo ´Femme na Záporožskej u dr. Slezáka na morfo -maximálna spokojnosť a keďže sme tam boli na morfo tak na 3a4 D sme mali zľavu. Cenu si už nepamätám ale kĺudne tam cinkni sestrička ti povie.To robila taká mladá dr. z Ružinova. Pri oboch sme boli maximálne spokojní. Neľutujem že sme tam boli. Môj prvý ultrazvuk bol na antolskej-a nikdy viac 3 hodiny čakania a neochotná arogantná doktorka a aj sestri. 😢
@biancaadamko Ano iba morfologicky. V 3D mi odfotil len tvaricku malickeho a dal mi jednu fotku. Ja som si potom klasicke 3D (CD s fotkami a videami) davala robit v Gyn five.
Viete mi prosím niektorá poskytnúť kontakt na Mudr. Igora Skezáka na Strečniansku? Ďakujem
To je mobil na sestricku, nie na neho. Zvyknu robit poobede. Kludne aj teraz mozes zavolat. Neviem, ci robia kazdy den, treba skusit zavolat a ked to nezdvihnu, tak vyskusat inokedy. Ja som tam bola vzdy poobede. Najblizsie idem az vecer o siestej. Neviem ako presne maju ordinacne hodiny. Myslim, ze mali stranku sono-is.sk, ale ta stranka teraz nefunguje.
No zistila som, že je dobré cca 4 týždne sa pred plánovaným morfo objednať, milá sestrička, najlepšie v 22-23 týždni vtedy je lepšie, stojí 50, pred rokom 35 nevadí, ak chcete DVD plus 15 e,a dostanete obrázky so sebou už v cene ☺ja pôjdem v 22 týždni ☺

Super,dakujem,budem cakat co napises. A u holana to cca kolko stoji?? Nie okolo 95?? Zatial dakujem🙂