icon

Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka na Záporožskej

1safirka1
30. máj 2012

bola niektora z vas u neho??? na zaporožskej??? 🙂

liviaba
27. apr 2015

Super,dakujem,budem cakat co napises. A u holana to cca kolko stoji?? Nie okolo 95?? Zatial dakujem🙂

nsoci
27. apr 2015

Ja som bola u dr. Rukavicovej... bola velmi mila a dokladna

liviaba
27. apr 2015

@nsoci dakujem,tak som trochu kludnejsia🙂

ivanya
27. apr 2015

@liviaba Tak nejak, s vymennym listkom. Tak fajn, mame aspon jednu recenziu 🙂

nsoci
27. apr 2015

Ja som tehotna 3krat a takyto dokladny ultrazvuk som este nemala. Mozno to bolo kvoli tomu, ze som odmietla vsetky geneticke vysetrenia plus ultrazvuk v 13tom tyzdni... ale skor si myslim, ze to bol standard.

ivanya
28. apr 2015

@nsoci Super, dakujeme za recenziu. Ja nemam urobeny tripple test, preto som chcela poriadny morfologicky utz.

alien2603
13. máj 2015

Naozaj sa platí teraz 50 eur za utz u dr. Slezáka?

liviaba
13. máj 2015

Idem za dva tyzdne k nemu a vraj ano. Do tel mi sestricka povedala.

celasapremenim
13. máj 2015

@nsoci bol to standard
a takyto kvalitny mutz robi aj cunderlik, pri tretom som bola u slezaka a predtym u cunderlika, obidvaja velmi dobre

nsoci
13. máj 2015

Ja som mala za 35, ale robila ho jeho kolegyna.

liviaba
13. máj 2015

@nsoci a bola si s nou spokojna?? Bola v pohode???

nsoci
14. máj 2015

Ano, bola velmi dokladna, mila a vsetko vysvetlila.

ivanya
14. máj 2015

Ja som bola vcera a platila som 50€. Mala som termin 19,20 na radu som sa dostala 20,25 uz znacne unavena. Mudr je velmi prijemny, povysvetloval kazdu drobnost, dostala som jednu fotku 3D tvaricky.

liviaba
14. máj 2015

oki,dakujem Vam🙂

bibi21
18. máj 2015

Dievcata kde presne na Strecnianskej najdem mudr. Slezaka?

nsoci
18. máj 2015

V podzemi (-.

lulu0123
29. máj 2015

@ivanya prosim ta, kde presne to tam je?

biancaadamko
23. jún 2015

@ivanya ahoj, prosim ta to ti robil iba morfologicky? a 3D tam kolko stoji? dakujem

lulu2014
23. jún 2015

@biancaadamko ahoj my sme boli vo ´Femme na Záporožskej u dr. Slezáka na morfo -maximálna spokojnosť a keďže sme tam boli na morfo tak na 3a4 D sme mali zľavu. Cenu si už nepamätám ale kĺudne tam cinkni sestrička ti povie.To robila taká mladá dr. z Ružinova. Pri oboch sme boli maximálne spokojní. Neľutujem že sme tam boli. Môj prvý ultrazvuk bol na antolskej-a nikdy viac 3 hodiny čakania a neochotná arogantná doktorka a aj sestri. 😢

ivanya
23. jún 2015

@biancaadamko Ano iba morfologicky. V 3D mi odfotil len tvaricku malickeho a dal mi jednu fotku. Ja som si potom klasicke 3D (CD s fotkami a videami) davala robit v Gyn five.

veroniak
20. aug 2015

Viete mi prosím niektorá poskytnúť kontakt na Mudr. Igora Skezáka na Strečniansku? Ďakujem

meja3
20. aug 2015

0905 206 191

veroniak
20. aug 2015

@meja3 výborne Ďakujem lebo som to na nete nevedela nájsť

meja3
20. aug 2015

Nie je zač, teraz tam chodím, takže je to určite aktuálne číslo ;)

veroniak
20. aug 2015

@meja3 a nevadí že je to na mobil? Potrebovala by som sa k nemu objednať na utz ohľadne pozitívneho tripple testu. Aké má ordinačné hodiny Prosím alebo mi vieš povedať kde ho na nete nájdem?

meja3
20. aug 2015

To je mobil na sestricku, nie na neho. Zvyknu robit poobede. Kludne aj teraz mozes zavolat. Neviem, ci robia kazdy den, treba skusit zavolat a ked to nezdvihnu, tak vyskusat inokedy. Ja som tam bola vzdy poobede. Najblizsie idem az vecer o siestej. Neviem ako presne maju ordinacne hodiny. Myslim, ze mali stranku sono-is.sk, ale ta stranka teraz nefunguje.

veroniak
20. aug 2015

Aha no Ďakujem ešte raz. Tak skúsim zavolať. 🙂

aber
16. sep 2015

@veroniak ahoj a volala si?

aber
16. sep 2015

No zistila som, že je dobré cca 4 týždne sa pred plánovaným morfo objednať, milá sestrička, najlepšie v 22-23 týždni vtedy je lepšie, stojí 50, pred rokom 35 nevadí, ak chcete DVD plus 15 e,a dostanete obrázky so sebou už v cene ☺ja pôjdem v 22 týždni ☺

veroniak
16. sep 2015

@aber Ahoj volala aj som tam bola. Sestrička je sto bodova 😀 . Všetko dobre dopadlo. Akurát podľa mňa pán doktor veľmi odborne rozprával môj doktor mi všetko vysvetlil po "slovensky" ale inak spokojnosť najväčšia môžem len odporučiť 😉