Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka na Záporožskej
bola niektora z vas u neho??? na zaporožskej??? 🙂
Ja som bola u dr. Rukavicovej... bola velmi mila a dokladna
Ja som tehotna 3krat a takyto dokladny ultrazvuk som este nemala. Mozno to bolo kvoli tomu, ze som odmietla vsetky geneticke vysetrenia plus ultrazvuk v 13tom tyzdni... ale skor si myslim, ze to bol standard.
Naozaj sa platí teraz 50 eur za utz u dr. Slezáka?
Idem za dva tyzdne k nemu a vraj ano. Do tel mi sestricka povedala.
@nsoci bol to standard
a takyto kvalitny mutz robi aj cunderlik, pri tretom som bola u slezaka a predtym u cunderlika, obidvaja velmi dobre
Ja som mala za 35, ale robila ho jeho kolegyna.
Ano, bola velmi dokladna, mila a vsetko vysvetlila.
Ja som bola vcera a platila som 50€. Mala som termin 19,20 na radu som sa dostala 20,25 uz znacne unavena. Mudr je velmi prijemny, povysvetloval kazdu drobnost, dostala som jednu fotku 3D tvaricky.
oki,dakujem Vam🙂
Dievcata kde presne na Strecnianskej najdem mudr. Slezaka?
V podzemi (-.
@ivanya ahoj, prosim ta to ti robil iba morfologicky? a 3D tam kolko stoji? dakujem
@biancaadamko ahoj my sme boli vo ´Femme na Záporožskej u dr. Slezáka na morfo -maximálna spokojnosť a keďže sme tam boli na morfo tak na 3a4 D sme mali zľavu. Cenu si už nepamätám ale kĺudne tam cinkni sestrička ti povie.To robila taká mladá dr. z Ružinova. Pri oboch sme boli maximálne spokojní. Neľutujem že sme tam boli. Môj prvý ultrazvuk bol na antolskej-a nikdy viac 3 hodiny čakania a neochotná arogantná doktorka a aj sestri. 😢
@biancaadamko Ano iba morfologicky. V 3D mi odfotil len tvaricku malickeho a dal mi jednu fotku. Ja som si potom klasicke 3D (CD s fotkami a videami) davala robit v Gyn five.
Viete mi prosím niektorá poskytnúť kontakt na Mudr. Igora Skezáka na Strečniansku? Ďakujem
0905 206 191
Nie je zač, teraz tam chodím, takže je to určite aktuálne číslo ;)
To je mobil na sestricku, nie na neho. Zvyknu robit poobede. Kludne aj teraz mozes zavolat. Neviem, ci robia kazdy den, treba skusit zavolat a ked to nezdvihnu, tak vyskusat inokedy. Ja som tam bola vzdy poobede. Najblizsie idem az vecer o siestej. Neviem ako presne maju ordinacne hodiny. Myslim, ze mali stranku sono-is.sk, ale ta stranka teraz nefunguje.
Aha no Ďakujem ešte raz. Tak skúsim zavolať. 🙂
No zistila som, že je dobré cca 4 týždne sa pred plánovaným morfo objednať, milá sestrička, najlepšie v 22-23 týždni vtedy je lepšie, stojí 50, pred rokom 35 nevadí, ak chcete DVD plus 15 e,a dostanete obrázky so sebou už v cene ☺ja pôjdem v 22 týždni ☺

Super,dakujem,budem cakat co napises. A u holana to cca kolko stoji?? Nie okolo 95?? Zatial dakujem🙂