icon

Môže ísť tehotná žena do wellness?

thirstymonk
5. nov 2024

Môže ísť tehotná žena do wellness? Aby som to upresnil, chystám pre svoju privat wellness na jej narodeniny ako darček. Samozrejme, nejde ani tak o saunovanie a vírovku ako skôr o viete čo... :D
Ale keď už tam budeme, je to vhodné, aby šla do infra sauny a vírivky, alebo to môže byť skôr na škodu ako na úžitok?

pralinka25
5. nov 2024

@thirstymonk tak ty ju poznas. ci ma taketo planovane akcie rada. mna by to uplne odradilo. navyse teda 2 hodky zas nie je nejako vela. ja neviem no. ak mate dieta to ho na tie dve hodky nemozete poslat babke alebo nechodi do skolky? skoly? konieckoncov opytaj sa jej. tehotenstvo je trochu specificka situacia. ja neviem ci su tieto veci zrovna vhodne v tejto chvili ako prekvapenia. ale asi ako pre koho a ako kedy. nie kazdeho/azdu to ohuri. niekedy to moze vypalit aj uplne naopak. ale snad si teda zenu poznas.

lienka.7
5. nov 2024

@thirstymonk š...ť môžete aj na izbe bez wellnesu 😉

katkanela
6. nov 2024

@thirstymonk ja som bola aj vo virivke aj v teplej vode a úplne v pohode sa to dá vydržať

lesiaoldi
8. nov 2024
thirstymonk
autor
8. nov 2024

Wellnes chyza zajednana, masazny olej kupeny. Uz len cakat 🙂

zobaka
8. nov 2024

@pralinka25 zenu by najviac potesili nakupy a nie horuci welness🤣

pralinka25
8. nov 2024

@zobaka mne sa z toho obracia zaludok uprimne ale tak hadam autor bude mat uspech.

sticker
zobaka
8. nov 2024

@pralinka25 mne stacilo v lete v Madarsku ospevovane teple vody a znechutena som z toho doteraz aj ako netehotna

pralinka25
8. nov 2024

@zobaka no ved prave 🤮

thirstymonk
autor
8. nov 2024

@zobaka moju teda rozhodne nie. Naposledy bola pred pol rokom kupit rozky a vratila sa nasrata. Asi nic na svete neznasa viac, jak nakupovanie.

thirstymonk
autor
8. nov 2024

@pralinka25 z coho ako sa ti obracia zaludok?

zobaka
8. nov 2024

@thirstymonk tak to je idol potom 😁

pralinka25
8. nov 2024

@thirstymonk aaaale co ti to budem kazit. Uzite si to. Dufam ze obaja a ze obaja ste rovnako nastaveni. To je dolezite.

thirstymonk
autor
8. nov 2024

@zobaka My mame v mnohych ohľadoch vymenene "štandardne" pozicie muža a ženy. Ja si napríklad pamätám dátumy a výročia všetky :D

thirstymonk
autor
8. nov 2024

@pralinka25 Vytvoril som jej z freepiku darčekovú poukážku, bola happy. Problem je, že teraz si musim ešte nájsť nejake masážne techniky, nech to aspoň za niečo stojí. :D

zuzubb007
8. nov 2024

To vážne si sa s ňou neporadil, a zajednal tehotnej wellness?, ako nič horšie pre tehotnú ako ísť do výrivky prípadne do bazéna nieje, dostane infekciu a bude zajednane, mne vyslovene gynekológ zakázal akékoľvek bazény ak nechcem riskovať, ako takýto darček by som mužovi dala vyzrat či je normalny

minenkak
8. nov 2024

@zuzubb007 nie každá ,žena to zle znáša,niekomu to nevadí

thirstymonk
autor
8. nov 2024

@zuzubb007 Keby si čitala, čo sa pisalo na predošlej strane, tak by si teraz nemusela splietať blbosti :D

Zajednal som privatny wellness, to je taky, kde budem len ja a ona. Nik iny. Wellness pritom zahrňa dve sauny, jednu virivku, studeny bazenik (resp. sud), ležadla a posteľ. No a nás bude zaujímať práve tá posteľ. Plus ja sa ešte hodím do studeneho bazena, kym sa manželka bude sprchovať.

Takže nič zlé sa nestane, tehotná nepôjde ani do vírivky, ani do sauny.

Nalejme si čistého vína, málokto chodí do privat wellnessu kvoli wellnessu, všakže... :D

zuzubb007
8. nov 2024

@thirstymonk jaj privátny wellness nieje taký, že špeciálne pre Vás napustia bazén, pred Vami sa tam kúpali stovky ľudí, ale tebe to je škoda vysvetľovať, tak dá zabavte aspoň 😁

pralinka25
8. nov 2024

@thirstymonk ja stale nechapem kvoli comu je tam ten welnes ked to je cele vlastne o sexe. a aky darcek to je pre nu. inak ona by sa mala spytat svojho lekara. pozna jej stav. je fuk ze to niektorym nevadilo.

akje
8. nov 2024

@autor ahoj 😊 my sme s manzelom isli. Uz len to, ze tam bude mat hotelovy servis 😊
Bohuzial, do vyrivky ani do saun nie.
Ja som chodila do 35 st. solnej "sauny", do bazena, citala knizku na lehatku a masaz noh. Muz chodil po saunach. Spolocne prechadzky a straveny cas sa mi velmi pacil 😊 ale aj som vela spala 😂

thirstymonk
autor
8. nov 2024

@zuzubb007 Mne je to predsa jedno, aj keby v tom bazene bolo nasrate. Dokažeš pochopiť, že do toho bazena nepojdeme, či je to na teba moc, zlatičko?

pralinka25
8. nov 2024

@akje ale oni tam idu na 2 hodiny

thirstymonk
autor
8. nov 2024

@zuzubb007 A keď sme už pri tom, boli sme aj v takom, kde nebola virivka, ale dvojvaňa a neuveriš, ale teta zakaždym vypušťala a napušťala novu vodu!

thirstymonk
autor
8. nov 2024

@pralinka25 Ten wellness je kvoli tomu, že je to nove prostredie, nove podnety. Že tam pekne vonia, je to tam prekurene na 28 stupňov. Neskaču ti tam po hlave detiska a máš tam ticho a môžeš sa odovzdať relaxu (a aj sexu, dúfam). No a čo je TOP, je proste to, že skončíme a ideme domov. Nemusí nás zaujímať, kto vymení plachtu, že nechame nakapkane okolo sprchoveho kuta a nepopostielane periny.
Pre nás to teda veľa znamená, ale dokážem sa vžiť, že nie každý to vie pochopiť.

oblecenie99
8. nov 2024

@thirstymonk No my sa chystáme na pár dní s rodinou do HU, do wellness hotela no a ja ako tehotná samozrejme nepôjdem ani do sauny, či bazéna a spol. (Logicky). No ale mala som v pláne iba tak ležať na tých pohodlných ležadlách a čítať si Pána prsteňov, ale úspešne si ma teraz odradil a zneistil ešte aj od toho 🫣😅

thirstymonk
autor
8. nov 2024

@oblecenie99 óóóó, čítať pána prsteňov. To je sen pre chlapa mojho kalibru !!! :D

pralinka25
8. nov 2024

@thirstymonk ok sak hovorim ze kazdy sme nejaky. je to sen aj tvojej zeny ten sex prave takto a tam? je to jej prianie ked je to darcek?

zobaka
8. nov 2024

to musite mat velmi divote deti, ked tak strasne sa tesis na sex 😀 asi doma vela prilezitosti nemate, tak si to uzite

thirstymonk
autor
8. nov 2024

@pralinka25 Ako som uviedol - pripravil som jej darčekový poukaz a bola happy. Čaká ju tam totiž odo mňa kompletná masáž. Ten sex bude len čerešnička... ak bude... a ak nebude, nezabijem sa. 🙂