icon

Môže ísť tehotná žena do ZOO?

simonaluk
14. júl 2021
Strana
z2
kajka1512
14. júl 2021

🧐

pralinka25
14. júl 2021

preco by nemohla?ako takato vec moze niekoho vobec napadnut

malinoismum
14. júl 2021

@simonaluk Nie nesmie. Narodí sa jej potom opica…
(Aká otázka, taká odpoveď.) 🦧

bluka2
14. júl 2021

Však aj tehotné zvieratá tam sú 😳

nikpa
14. júl 2021

@simonaluk OMG, ďalšia čo si myslí, že keď je tehotná, patrí medzi ohrozené druhy čo 9 mesiacov nemôže vychádzať z domu. Podľa mňa by si ani sem nemala už písať aby ti to volako neuškodilo 🙏🙈

evaachesa
14. júl 2021

V žiadnom prípade 😱

victoriab
14. júl 2021

@simonaluk žeby pútala viac pozornosti ako zvieratá? Toto si zoo nemôže dovoliť! Zákaz vstupu všetkým tehotným ženám!

deti95060810
14. júl 2021

môže...

dskjhfdlkdjhl
14. júl 2021

@simonaluk Preco by nemohla? Ja som bola aj dva dni pred terminom a uplne v pohode som to zvladla, nepomylili si ma s hrochom, nechali ma odist.

3vita
14. júl 2021

Prázdniny v plnom prúde a deti sa začínajú nudiť?

littlebubble
14. júl 2021

A ja, že prečo od mala považujem tehotné ženy za choré.

Lebo sa tak prezentujú 🤷🤦.

sisa_s
14. júl 2021

Prepac, ale si v 6tt podla inych diskusii, ktore si pamatam, ale mas take absurdne otazky 🤦🙄 do 40tt sa zblaznis, ked budes kazdu blbost riesit

beata_k
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
14. júl 2021

@simonaluk kúp si nejakú knihu o tehotenstve, aby si sa tu denne nepýtala také hlúposti. A čo tak použiť rozum, či to bolí? Z akého dôvodu by nemohla ísť tehotná žena do ZOO?

littlebubble
14. júl 2021

@beata_k Zdrz sa komentara ak sa nedokazes slusne spravat.Blba otazka/ blba odpoved.
Predtym nez si urobim dieta tak sa aj dovzdelavam aby tu neboli kazdy den sproste otazky hodne maleho decka.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
pallacinka29
14. júl 2021

@elizabet173 to tam isto nebude takto narovinu napisane, bude chudera este viac zmatena 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

littlebubble
14. júl 2021

@beata_k Mam si od teba ziadat povolenie? Kto si ty, ze mi chces kazat? Je to forum a mozem sa vyjadrit.Oznacila si ma ty, takze len ty mas nejaky problem.Evidetne aj sama so sebou.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
tncka
14. júl 2021

@simonaluk ako preco by nemohla? Je nejaky prepoklad ze ju kopne lama do brucha ci preco ako?🤣🤣🙈

elizabet173
14. júl 2021

@pallacinka29 tak to je fakt, či môže alebo nemôže ísť do ZOO, to tam zrejme nebude, to som jej poradila blbo 😂

littlebubble
14. júl 2021

@beata_k Tehotnu mam kamaratku a nemam pocit, ze s nou mam problem 😂😂.To bude asi tym, ze ma dovod sa stazovat lebo ma zdravotne problemy a ajtak sa nelutuje ako polovica MK.

Mam problem s tehotnymi ktore sa lutuju uz od zaciatku a znechucuju to zenam ktore su bezdetne.Ide z toho strach jak sa niektore pozoruju a tvaria sa ako keby to bola choroba.Pisem o zdravom tehotenstve.

simonaluk
autor
14. júl 2021

@malinoismum keď nevieš na akom základe som sa to pýtala tak sa aspoň vyjadruj slušne a nesud podľa tej to otázky

majulino
14. júl 2021

@simonaluk prečo by nemohla? Aky dôvod si mala na polozenie takejto otazky?

lintu
14. júl 2021

akože chytí nejakú chorobu od zvierat, veľa sa bude prechádzať, či prečo sa pýtaš?

malinoismum
14. júl 2021

@simonaluk Tak ozaj by ma ten dôvod zaujímal. — a ver mi, že isto nielen mna…

Btw, neviem, kde som neslušná. Osobne som v 7 tt a fakt sa sobotu chystáme do ZOO, tak - aký je “zaklad” tejto otazky???

simonaluk
autor
15. júl 2021

@malinoismum keď sa pýtaš tak ti to vysvetlím,, je to fórum na otázky tak preto som sem dala takú otázku, viem možno je divná, hlúpa ale napriek tomu som sa ju skúsila opýtať tu na od vás, no nečakala som že to vezmete tak to... Ale OK každý to chápe ako chce... Mam 27 rokov o bábätko sme sa snažili skoro 3 roky bez úspechu... Po rokoch sa nám to podarilo kto by nebol šťastný každá žena ktorá bola v takej situácii by si to asi aj uvedomila, keď sa to po tých pár rokov podarilo bojím sa aj najmenšej maličkosti aby to dieťaťu nepoškodilo, neublížilo...Dovod prečo som dala takú otázku bol taky že pár krát som počula vraj že tehotná žena bola v zoo a vraj tam na ňu vybehlo nejaké zviera samozrejme za sklom alebo mrežami,,, len ze ona sa dosť prelakla v tom momente začala krvácať čo bolo ďalej neviem.... Tak ta pointa bola v tom zmysle myslenia nie ze pôjdem do zoo tak dostanem chorobu alebo má kopne lama do brucha,,, no každá žena je iná nehovorím že sa to môže stať každej ale ta obava tam je... Zdam sa vám ešte stále ako debil aj keď pri maličkostiach myslím na takéto veci... Ale nech si myslí každý kto chce

taskataska
Odpoveď bola odstránená
simonaluk
autor
15. júl 2021

@3vita pre tvoju informáciu mam 27 rokov a prázdniny mam dávno za sebou...

Strana
z2