icon

Môže mi takto ukázať po 5 dňoch meškania?

s_lovenka
1. feb 2018
s_lovenka
autor
1. feb 2018

Urobila som si test dnes o 17:00 mešká mi 5 dni môže to byt? Mám ísť doktorke ? Baby malo by to byt moje prve tak prepáčte že vyšilujem🙂

natalienka12
1. feb 2018

Koľajnice ako hrom. Gratulujem

s_lovenka
autor
1. feb 2018

@natalienka12 mám ísť doktorke zajtra alebo kedy ja neviem bože aaa 🙂🙂

lusina
1. feb 2018

@s_lovenka áno, zajtra zavolaj dr. že ti meška ms a že si si robila teh. test, že ti vyšiel pozitívny a ona ta objedna na prve vyšetrenie.

natalienka12
1. feb 2018

@s_lovenka Len sa objednaj, zatiaľ nebude na sone nič vidno, ale tehotná si. Urob si ešte ďalší test nech sa vytešuješ. K lekárovi ti stačí tak o 2 týždne. Šetriaci režim, kúpiť kyselinu listovú aby sa bábätko správne vyvíjalo. A samozrejme vylúčiť všetky lieky ak nejaké berieš.

s_lovenka
autor
1. feb 2018

@lusina
@natalienka12
Dakujem baby som v šoku Okey zavolám doktorke a zajtra ráno si spravím ďalšie pre istotu. Nemôže to byt. Skreslený výsledok keď som si to ráno nerobila ?

bronislavka
1. feb 2018

Gratujem 😊
Výsledok isto nieje skreslený je jedno v akú časť dňa si robíte test
Aj keď hovorí sa že najkontrovanejší moč je ráno
Aj ja som si robila test vždy poobede a mám doma skoro trojmesačnú princeznú 🙂

veronikastrickova
1. feb 2018

Krásny test 😍 gratulujem

mirola
1. feb 2018

ja som mala taketo presne uz den po meskani.... cize moze jasne..

s_lovenka
autor
1. feb 2018

Dobre baby Dakujem Vám 🙂

mirola
1. feb 2018

a inak ja som sla k dr. hned na druhy den, teda druhy den meskania ms. a uz aj na sone bolo vidno. takze lekar hned potvrdil, je to velmi individualne no hcg musi byt vraj nad 1000 ja som ten druhy den mala 1700

sasesoe
1. feb 2018

@s_lovenka k lekarke sa objednaj, staci ti ist za 4 az 6 tyzdnov. Pokial potrebujes skor potvrdenie napr kvoli praci, tak zatial asi len z krvi... blahozelam

sasesoe
1. feb 2018

To s tym ranom - tam je najvyssia pravdepodobnost ze ti to ukaze. Pokial by si si robila prilis skoro tak vecer ti nemusi nic ukazat, iba rano...ja som vsetky testy robila vecer.

s_lovenka
autor
1. feb 2018

@mirola no skúsim si ráno urobiť uvidím, a zavolám doktorke. 🙂
Baby a je problém keď mám krv 0 negatív ?

1nikuska9
1. feb 2018

@s_lovenka
Ahoj, mne takto ukazal test ked mi menzes meskal 4 dni. A dr ma objednal na vysetrenie po 2 tyzdnoch meskania. Ak mas krv 0 negat budes viac sledavana kvoli protilatkam

doga666
1. feb 2018

Ja som si robila test v den ked mi mala prist ms a mala som tam uz celkom pekne viditelneho ducha 😉 takze gratulujem a nech je vsetko ok ;)

s_lovenka
autor
1. feb 2018

Dakujem baby 🙂)

cuculiatko88
1. feb 2018

@s_lovenka ja mam O neg. a manzel A poz. a okrem sledovania protilatok v krvi mi nerobili nic, po porode pichli injekciu a mame tri zdrave deti a gratulujem 😊

jahodka11
1. feb 2018

Gratulujem 🙂

cecilia68
1. feb 2018

@natalienka12 Prečo šetriaci režim? Je tehotná...nie chorá 😂

cecilia68
1. feb 2018

@s_lovenka Gratulujem 😉

aduska121
1. feb 2018

@s_lovenka krasny test gratulujem podla mna chod o tyzden staci tak

hettinka
1. feb 2018

@s_lovenka gratulujem 👍 k doktorka ešte zbytočne skoro, ak za nič neboli, nemáš výtok, stačí aj o 2 týždne zavolať a dohodnúť si termín.

xxxxxnnnnn
1. feb 2018

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/