Môže mi takto ukázať po 5 dňoch meškania?
Koľajnice ako hrom. Gratulujem
@natalienka12 mám ísť doktorke zajtra alebo kedy ja neviem bože aaa 🙂🙂
@s_lovenka Len sa objednaj, zatiaľ nebude na sone nič vidno, ale tehotná si. Urob si ešte ďalší test nech sa vytešuješ. K lekárovi ti stačí tak o 2 týždne. Šetriaci režim, kúpiť kyselinu listovú aby sa bábätko správne vyvíjalo. A samozrejme vylúčiť všetky lieky ak nejaké berieš.
@lusina
@natalienka12
Dakujem baby som v šoku Okey zavolám doktorke a zajtra ráno si spravím ďalšie pre istotu. Nemôže to byt. Skreslený výsledok keď som si to ráno nerobila ?
Gratujem 😊
Výsledok isto nieje skreslený je jedno v akú časť dňa si robíte test
Aj keď hovorí sa že najkontrovanejší moč je ráno
Aj ja som si robila test vždy poobede a mám doma skoro trojmesačnú princeznú 🙂
Krásny test 😍 gratulujem
ja som mala taketo presne uz den po meskani.... cize moze jasne..
Dobre baby Dakujem Vám 🙂
a inak ja som sla k dr. hned na druhy den, teda druhy den meskania ms. a uz aj na sone bolo vidno. takze lekar hned potvrdil, je to velmi individualne no hcg musi byt vraj nad 1000 ja som ten druhy den mala 1700
To s tym ranom - tam je najvyssia pravdepodobnost ze ti to ukaze. Pokial by si si robila prilis skoro tak vecer ti nemusi nic ukazat, iba rano...ja som vsetky testy robila vecer.
Ja som si robila test v den ked mi mala prist ms a mala som tam uz celkom pekne viditelneho ducha 😉 takze gratulujem a nech je vsetko ok ;)
Dakujem baby 🙂)
@s_lovenka ja mam O neg. a manzel A poz. a okrem sledovania protilatok v krvi mi nerobili nic, po porode pichli injekciu a mame tri zdrave deti a gratulujem 😊
Gratulujem 🙂
@natalienka12 Prečo šetriaci režim? Je tehotná...nie chorá 😂
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Urobila som si test dnes o 17:00 mešká mi 5 dni môže to byt? Mám ísť doktorke ? Baby malo by to byt moje prve tak prepáčte že vyšilujem🙂