icon

Môže nealko pivo Radler počas tehotenstva uškodiť?

saska2208
22. máj 2012

Maminky a buduce maminky, aky je vas nazor na pitie nealkoholickeho piva radler pocas tehotenstva? 🙂

saska2208
autor
23. máj 2012

dakujem baby 🙂 🙂 🙂

gaby21
23. máj 2012

@saska2208 No ja si pohar piva dam hocikedy ked mam chut, ale nie nealko ani radlera, normal desinu, dala som si aj v prvom tehotenstve, aj ked som kojila, a aj teraz ked mam chut a maly je v pohode, zdravy 😀

saska2208
autor
23. máj 2012

ja alko nic, bojim sa,aby sa nieco nestalo...to by som si vycitala, preto som sa pytala priam na ten druh 🙂 lebo ine nechuti...

paula80
23. máj 2012

@saska2208 ja si tiež sem-tam dám plechovku nealkoholického radlera,tuším je to zlatý bažant,ale je to ten nealko,ale tiež má napísané nejaké 1% alkoholu,takže nie je úplne bez alkoholu,ale myslím,že je to minimum,tak by nemalo uškodiť 😉

saska2208
autor
23. máj 2012

@paula80 to dufam aj ja 🙂
ale ako ine mamicky pisu davaju si aj obycajne alebo vino, ja sa vsak toho bojim a to neriskujem 🙂

jurkovamiluska
23. máj 2012

ja som si dala aj poharik cerveneho vina, nie kazdy den a nie hned v litroch, ale myslim, ze za cele tehu som vypila do kopy 3-4 pohariky, a pivko som si tiez dala. ved sa nejdes ani ozrat a predsa nealko, ti neuskodi

ivca82
23. máj 2012

@saska2208 ja si tiež dám nealko radler, ako mi už nebýva zle, len k večeru, tak mi dokonca vtedy aj pomohol 😅 je tam len nejaké minimálne množstvo alkoholu, ale to ak si dáš koláčik, kam pridali rum je myslím to isté 😉

bambulka026
25. máj 2012

Ja som sem tam pivko vypila, a maly je ok...

ika30
2. jún 2012

ahojte,aj ja mám strašnú chuť teraz v tehotenstve na Radlera, pre pokoj na srdci si ho dávam s manželom na polovicu)))

kvetinqa
2. jún 2012

@tinushka13 podobne! 🙂

lucinocka
2. jún 2012

@lilliaan hmm my sme dostali baileys a slintam nad nim uz 2 mesiace :D ale nemam odvahu si dat :D radlera si odpijem z pohara, tak fajne padne mnam ked je horuco

lilliaan
2. jún 2012

@lucinocka tak ked len nad baileysom slintas, tak ho posli sem 😀 Ja som o teme "alkohol v tehotenstve" hovorila aj s doktorom a povedal, ze je to v poriadku. Samozrejme, pokial maminka nepije tvrdy alkohol a vyslovene sa neopija. Vela mamiciek si dopraje poharik vinka.. Ja milujem napr. aj pikantne jedla a aj tie som jedla aj v tehotenstve.. a moj maly je silny zdravy fesak 😝

stastenka42
2. jún 2012

@lucinocka ahoj,radler sa predáva aj nealkoholický tak si kludne kúp ten a v pohode 😉

lucinocka
3. jún 2012

@stastenka42 myslim ze nealko sa tu nepredava u nas🙂 Len ten klasicky 2% 🙂
@lilliaan ja mam obavy, ci sa moze kombinovat alkohol a injekcie na riedenie krvi, tak to radsej neriskujem 🙂 nemocnicu mam 120 km od domu🙂

benne
3. jún 2012

@lucinocka nealko radler sa u nás predáva cca 2 mesiace 😉 , robí ho bažant

lucinocka
3. jún 2012

@benne kus daleko mam na Slovensko po radlera :D

benne
3. jún 2012

@lucinocka a čoby.. vieš kolkí slováci smerujú k vám.. len si nejakého odchytiť 😅 😅 😅

lucinocka
3. jún 2012

@benne tak vyuzivam tuto temu ako vyzvu pre vsetkych potencialnych dovolenkarov! :D doneste ubohej tehotnej zene na polostrov jedno nealko radler pivko 😀 😀 😀

brita
3. jún 2012

Ja mam z viacerych odbornych zdrojov informaciu, ze aj male mnozstvo alkoholu v tehotenstve dietatku dost skodi. Ja sice tuto vec nemusim riesit, lebo alkohol nepijem vobec, ani som nikdy nepila, ale casto som sa s touto temou potykala, tak ma to zaujimalo, ako to vlastne je. Totizto ma raz doslova sokovalo, ako tehotna kolegyna si daval male pivko na terase na namesti, ze ved raz az cas nevadi - to mi povedala. Ale vadi, bohuzial vadi, plod je na to velmi citlivy a je jedno, v ktorom mesiaci zena je. Tak radsej kocky, neriskujte. 😉

mataharyy
3. jún 2012

@saska2208 Dle mého názoru jednou za čas si dát i malé pivo (normální) neuškodí, lepší si dát malé pivo než půl litru nějaké sladěné břečky (fanta/sprite atp.), tož prosím můj názor mi potvrdilo i několik lékařů, takže v klidu a míru 😉
Jináč s mírou a zdravým rozumem nejdále dojdeš 😉 Jen je otázka jestli ti po něm nebude špatně 😅 😀

omnia23
3. jún 2012

Moja kamoska mala v 8 mesiaci neskutocnu chut na pivo takmer denne a raz za cas si aj male pivko desiatku dala a vsetko je v poriadku 😉

mataharyy
3. jún 2012

@lucinocka Jináč s ohledem na to ředění krve nevím, ale já si během těhotenství dala domácí kakaový likér (tedy salko a rum) no a pohoda, takže baileys myslím naprosto v pohodě 😉 Dokonce druhé dítko vylo i váhově větší, než první kdy jsem striktně dodržovala "předpisy" protože jediné mé vědění plynulo z "moudrých knih" a ne ze zdravého rozumu, zato u druhého jsem knihy nečetla a bylo 😀 😀

lussy23
3. jún 2012

@brita súhlasím. ani ja alkohol nepijem a keby neexistovali čokoládové špice, a rumové pralinky, tak doteraz nemám v sebe ani kvapku🙂

vladuska99
3. jún 2012

Uf,takze vidim ze niesom sama co si da pivko🙂tiez len radlera a nealko,pomaha mi k traveniu,a hlavne proti zapche🙂🙂 a strasne mi chuti😀

zdraviezprirody
3. jún 2012

Ak dobre viem, koľko promile má tehuľka v krvi, toľko preteká aj cez pupočnú šnúru. Preto s alkoholom opatrne.
Malý Radler , ktorý dobre padne, nemal by nijako ublížiť. Takže s rozumom a naozaj iba na zdravie ! 😉

anulienkalenka
20. júl 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Ja si sem tam dam radler, hlavne na chut ked uz neviem co by som...ale samozrejme mam vycitky lebo nie su uplne bez alkoholu 🤐

julinka29
24. júl 2016
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

Ja síce už len kojim, tehotna už nie som, ale zase si davam nealko pivo Vejr s energeťakom🙂 ale tak neni v tom problem, počkam kedy bude dlhšia pauza v kojení, dám si a hotovo 🙂 chutí vynikajúco osviežujúco

evittam
24. júl 2016

Nie nemôže, a ani normálne pivo alebo pohár vína - či už počas tehu alebo dojčenia. 😉

fuska
24. júl 2016

Polovicka radlera je podla mna v poho. Aj deci piva a par glgov vina. Ale kazdy ma na to iny nazor.

miushik765
24. júl 2016

Ja pijem toho 0,0% radlera a chuti ako normálny a mám po probléme 🙂