Môže nealko pivo Radler počas tehotenstva uškodiť?
Maminky a buduce maminky, aky je vas nazor na pitie nealkoholickeho piva radler pocas tehotenstva? 🙂
ja alko nic, bojim sa,aby sa nieco nestalo...to by som si vycitala, preto som sa pytala priam na ten druh 🙂 lebo ine nechuti...
ja som si dala aj poharik cerveneho vina, nie kazdy den a nie hned v litroch, ale myslim, ze za cele tehu som vypila do kopy 3-4 pohariky, a pivko som si tiez dala. ved sa nejdes ani ozrat a predsa nealko, ti neuskodi
Ja som sem tam pivko vypila, a maly je ok...
ahojte,aj ja mám strašnú chuť teraz v tehotenstve na Radlera, pre pokoj na srdci si ho dávam s manželom na polovicu)))
@tinushka13 podobne! 🙂
@lucinocka tak ked len nad baileysom slintas, tak ho posli sem 😀 Ja som o teme "alkohol v tehotenstve" hovorila aj s doktorom a povedal, ze je to v poriadku. Samozrejme, pokial maminka nepije tvrdy alkohol a vyslovene sa neopija. Vela mamiciek si dopraje poharik vinka.. Ja milujem napr. aj pikantne jedla a aj tie som jedla aj v tehotenstve.. a moj maly je silny zdravy fesak 😝
@lucinocka ahoj,radler sa predáva aj nealkoholický tak si kludne kúp ten a v pohode 😉
@stastenka42 myslim ze nealko sa tu nepredava u nas🙂 Len ten klasicky 2% 🙂
@lilliaan ja mam obavy, ci sa moze kombinovat alkohol a injekcie na riedenie krvi, tak to radsej neriskujem 🙂 nemocnicu mam 120 km od domu🙂
Ja mam z viacerych odbornych zdrojov informaciu, ze aj male mnozstvo alkoholu v tehotenstve dietatku dost skodi. Ja sice tuto vec nemusim riesit, lebo alkohol nepijem vobec, ani som nikdy nepila, ale casto som sa s touto temou potykala, tak ma to zaujimalo, ako to vlastne je. Totizto ma raz doslova sokovalo, ako tehotna kolegyna si daval male pivko na terase na namesti, ze ved raz az cas nevadi - to mi povedala. Ale vadi, bohuzial vadi, plod je na to velmi citlivy a je jedno, v ktorom mesiaci zena je. Tak radsej kocky, neriskujte. 😉
@saska2208 Dle mého názoru jednou za čas si dát i malé pivo (normální) neuškodí, lepší si dát malé pivo než půl litru nějaké sladěné břečky (fanta/sprite atp.), tož prosím můj názor mi potvrdilo i několik lékařů, takže v klidu a míru 😉
Jináč s mírou a zdravým rozumem nejdále dojdeš 😉 Jen je otázka jestli ti po něm nebude špatně 😅 😀
Moja kamoska mala v 8 mesiaci neskutocnu chut na pivo takmer denne a raz za cas si aj male pivko desiatku dala a vsetko je v poriadku 😉
@lucinocka Jináč s ohledem na to ředění krve nevím, ale já si během těhotenství dala domácí kakaový likér (tedy salko a rum) no a pohoda, takže baileys myslím naprosto v pohodě 😉 Dokonce druhé dítko vylo i váhově větší, než první kdy jsem striktně dodržovala "předpisy" protože jediné mé vědění plynulo z "moudrých knih" a ne ze zdravého rozumu, zato u druhého jsem knihy nečetla a bylo 😀 😀
Uf,takze vidim ze niesom sama co si da pivko🙂tiez len radlera a nealko,pomaha mi k traveniu,a hlavne proti zapche🙂🙂 a strasne mi chuti😀
Ak dobre viem, koľko promile má tehuľka v krvi, toľko preteká aj cez pupočnú šnúru. Preto s alkoholom opatrne.
Malý Radler , ktorý dobre padne, nemal by nijako ublížiť. Takže s rozumom a naozaj iba na zdravie ! 😉
Ja si sem tam dam radler, hlavne na chut ked uz neviem co by som...ale samozrejme mam vycitky lebo nie su uplne bez alkoholu 🤐
Ja síce už len kojim, tehotna už nie som, ale zase si davam nealko pivo Vejr s energeťakom🙂 ale tak neni v tom problem, počkam kedy bude dlhšia pauza v kojení, dám si a hotovo 🙂 chutí vynikajúco osviežujúco
Nie nemôže, a ani normálne pivo alebo pohár vína - či už počas tehu alebo dojčenia. 😉
Polovicka radlera je podla mna v poho. Aj deci piva a par glgov vina. Ale kazdy ma na to iny nazor.
Ja pijem toho 0,0% radlera a chuti ako normálny a mám po probléme 🙂

dakujem baby 🙂 🙂 🙂