Môže takto vyzerať fotka z 3D/4D ultrazvuku?
ahojte, dnes som bola objednana na dlho ocakavaní 4D ultazvuk u pana Dandara(vo weberovom dome), bola som vsak sklamana ze na obrazovke vidim to iste co u svojej zenskej lekarky , ziadne detaily ako na obrazkach od inych tehuliek ci videach na intenete , fotku som dostala az po vyziadani pricom pri objednavani mi bolo povedane ze mam doniest usb ze je to v cene, fotku som dostala jednu na A4 a je to cista machula, moja lekarka mi robila krajsie zabery, za to vsetko pytali 42eur na blocku mam napisane Morfologia plus foto, a na peciatke v t.preukaze dokonca meno Poch co som ani netusila kedze ani pana Dandara som nikdy predtym nevidela takze som nevedela ako ma vizeret... bohuzial som to neriesila hned na mieste kedze mam povahu aku mam a trva mi kym sa zo soku spamatam, a teraz neviem ci to mam riesit alebo to fakt bolo ak nie 4D ako malo byt aspon 3D ako pisu na blocku.... ☹
Zo 4D sa fotka nedá urobiť, lebo 4D ti ukazuje reálne v danej chvíli babatko. Iba 3D, tak mi to vysvetlila lekárka, ale v podstate je to to isté. Mne robila 3D, aj 4D potrápila sa, orezávala, lebo malá sa nechcela ukázať, ale máme krásnu fotku, malú sme videli krásne, detaily celej tváričky, celé telíčko. Je to nádherný obraz, bolo to krajšie ako som si dokázala predstaviť. Celé sono som preplakala 🙂 pravdupovediac na tej fotke ja osobne nevidím nič. Mám pocit, že moja lekárka robí krajšie fotky na normálnom sone. Za 3D sono som platila 30 eur.
ani ja som nemala z 3D az take ukazkove foto, ako byvaju napr. aj tu. Ale dr. skontroloval vsetko, co sa dalo, pomeral a na CD som dostala videa (4D) a fotky (3D)
toto je 2d fotka, cize morfologia
Toto je 2D
Ak si bola na morfologickom sone (co mas aj na uctenke) - je to 2D. Ak si bola na 3D len pozriet miminko kvoli fotkam - mali ti dat ine fotky. Mozno ste si len nerozumeli pri objednavani sa na termin, ja sa divim, ze si nepovedala nieco uz pocas vysetrenia???
4D znamena, ze vidis na UZV priamo pohyby babatka. kludne to mohlo byt 4D sono, ale fotku s pohybom ti nik nespravi, to by muselo byt video. cize fotka moze byt iba 3D alebo 2D. tvoja fotka vyzera ako 3D, pretoze je tam vidiet vypukliny do priestoru, takze sklamanie vyplyva iba z toho, ze si ocakavala kvalitnejsiu fotografiu... zrejme nemal lekar na to dostatocne dobry UZV, tieto pekne hnedo-ruzove fotky su este pocitacovo retusovane, aby vyzerali co najlepsie, na to treba fakt kvalitny pristroj... moj gynekolog v prvom tehotenstve mal tiez 4D sono a mam fotky porovnatelne s tvojou... pre mna vsak bolo skor dolezite vediet ze je maly v poriadku a fotim si ho teraz ked je medzi nami 🙂
To nie je 4D, je to klasicky ultrazvuk a ked tam je napísane morfológia, tak je to v poriadku. Ja som bola na morfológii v BA a fotka je presne takáto
Pekne 3D v Prešove ti urobia v Gynstar. U Dandara som bola aj ja na prvý uzv,kým som nezmenila lekárku,ktorá uzv nemala. Vtedy tam bola taká dr.ktira mi bez vyšetrení povedala,že sa mám ísť objednat na kyret, lebo iná nič nevidí,takže to bude mmt. Prosím pekne z toho jej mmt mám 11-mesacneh0 syna. Takže toľko môj názor na tú ambulanciu. A Poch je tuším zástupca primárky v starej porodnici.

Toto nie je 4D ale 3D. 4D = video. Z prvého tehotenstva mám asi 200 3D fotiek. Skutočne pekných. Podarili sa na prvý raz. Z druhého mám jednu, zozadu........ 🙄 bola som tam 4x jednoducho sa nedalo 😀 prírode nerozkážeš 😅 i keď je pravda že som za to neplatila aj napriek tomu že som tam strávila dosť veľa času.