icon

Môže uškodiť dlhé státie v práci v tehotenstve?

foofee
24. sep 2013

Ahojte, riesili ste to uz niektora? Ja v praci cely cas stojim, puchnu mi nohy.. lekar tvrdi, ze to uskodit nemoze, ale nie je to nic prijemne, musela som zacat brat aj magnezium, lebo som mavala aj krce, co zabralo. Aj ked mi to lekar dovolil, bojim sa

sisaha
24. sep 2013

@foofee a co ti brani sa dat vypisat? Ak nie gynekolog, tak prakticky..

lienka2407
24. sep 2013

No ja mam ten isty problem stojim na nohach 8 hod denne :( a tiez zacinam citit dost silne tlaky najma vecer ked si lahnem

foofee
autor
24. sep 2013

@sisaha lebo tam robim mesiac, som v skusobnej a urcite by mi ukazali dvere 🙂 tak som to chcela potiahnut, kym sa bude dat... do porodu daleko

foofee
autor
24. sep 2013

@lienka2407 mne to magnezium velmi pomohlo, vzdy si beriem tabletku pred smenou. Ja len neviem, ze ci to nejak nemoze uskodit babu. ..a kedze som to v praci este neoznamila, tak si vykladat nohy nemozem 🙂))))

lienka2407
24. sep 2013

@foofee tak beries aj tehu vitaminy a plus magnezium? Rozmyslam aj ja ze zacnem brat ale neviem ci toho uz nebude vela 🙂

foofee
autor
24. sep 2013

@lienka2407 beriem multivitaminy pre deti a zmes mineralov od forever living, zelezo a magnezium. Vsetko mi predpisal lekar

asfodelka
24. sep 2013

@foofee ja som v praci stala, ale cez obed som si sadnut mohla. den pred porodom som este bola v praci 🙂 maly sa narodil o mesiac skor. ale ci to malo nieco spolocne so statim to Ti neviem povedat. nikdy mi nepuchli nohy ani som nebrala vitaminy okrem kyseliny listovej.

foofee
autor
24. sep 2013

@asfodelka dakujem 🙂 tak asi budem verit lekarovi..musi vediet podla mojich vysledkov ci je to ok...

lienka2407
24. sep 2013

@foofee no asi aj si dam nieco predpisat asi magnezium kedze sa dost bojom krcovych zil :(

asfodelka
24. sep 2013

@foofee aj lekar je len clovek a je omylny. ak sa Ti bude zdat ze nieco nie je v poriadku skus sa poradit aj s inym lekarom. drzim palce 🙂

moni244
24. sep 2013

@foofee ja som robila 12 hodinové smeny štýlom dlhý-krátky týždeň a v pohode som to zvládla a keď som mala sem tam kŕče v lýtkach, kúpila som si vodu Magnézia, tú som pila tak 2-3 dni v kuse a kŕče prestali a sedela som za celú smenu dokopy hodinu, nohy mi nepuchli

foofee
autor
24. sep 2013

@lienka2407 ja mam riadny nabeh na krcove zily, zdedila som 🙂
@asfodelka o tyzden mam poradnu, poradim sa znova 🙂
@moni244 asi je to individualne.. nechcem zas byt "citlivka" ale zas ani nic zanedbat.. dakujem 🙂

moni244
24. sep 2013

@foofee jasné, ja ťa chápem, tiež som sa bála, ako to budem zvládať, ale vyhovovalo mi to, že som robila max. 3 dni v kuse a potom som mala 2 dni voľno, čiže som si super oddýchla, ale tiež, keby som cítila, že to nie je ono, dám sa vypísať 🙂

bieladama
24. okt 2013

@foofee daj sa vypíísať ...mna vypísal tiež..... lebo mám 12 hodinové smeny a mám nizky tlak 🙂

foofee
autor
24. okt 2013

@bieladama nie len ze som pn,ale uz lezim v nemocnici na rizikovom.netreba nic zanedbat,dobre si urobila 🙂

jesi25
24. okt 2013

@bieladama
@foofee dobre ste urobili obe,nestoji to za to,clovek nikdy nevie.Moze ti byt dobre a zrazu bum pridu problemy.Radsej oddychujte😉

bieladama
24. okt 2013

presneee tak 🙂