Môže uškodiť dlhé státie v práci v tehotenstve?
Ahojte, riesili ste to uz niektora? Ja v praci cely cas stojim, puchnu mi nohy.. lekar tvrdi, ze to uskodit nemoze, ale nie je to nic prijemne, musela som zacat brat aj magnezium, lebo som mavala aj krce, co zabralo. Aj ked mi to lekar dovolil, bojim sa
No ja mam ten isty problem stojim na nohach 8 hod denne :( a tiez zacinam citit dost silne tlaky najma vecer ked si lahnem
@lienka2407 mne to magnezium velmi pomohlo, vzdy si beriem tabletku pred smenou. Ja len neviem, ze ci to nejak nemoze uskodit babu. ..a kedze som to v praci este neoznamila, tak si vykladat nohy nemozem 🙂))))
@foofee tak beries aj tehu vitaminy a plus magnezium? Rozmyslam aj ja ze zacnem brat ale neviem ci toho uz nebude vela 🙂
@lienka2407 beriem multivitaminy pre deti a zmes mineralov od forever living, zelezo a magnezium. Vsetko mi predpisal lekar
@foofee no asi aj si dam nieco predpisat asi magnezium kedze sa dost bojom krcovych zil :(
@lienka2407 ja mam riadny nabeh na krcove zily, zdedila som 🙂
@asfodelka o tyzden mam poradnu, poradim sa znova 🙂
@moni244 asi je to individualne.. nechcem zas byt "citlivka" ale zas ani nic zanedbat.. dakujem 🙂
presneee tak 🙂

@foofee a co ti brani sa dat vypisat? Ak nie gynekolog, tak prakticky..